Beagle Adult

Beagle Adult

A ROYAL CANIN® Beagle Adult tápot kifejezetten a beagle tápanyagszükségleteinek szem előtt tartásával állítottuk össze, hogy biztosítsa a lehető legprecízebb táplálási megoldást. A Beagle Adult fajtatáp 12 hónapos kortól etethető a felnőtt és idősödő kutyákkal. Fajtatápunkban megtalálhatóak mindazok a tápanyagok, melyekre az egészséges élethez a fajtának szüksége van. Minden termékünk átfogó minőségellenőrzési eljáráson esik át a tápok optimális minőségének biztosítása, illetve a kutya különleges igényeinek és életmódjának való megfelelés érdekében. A ROYAL CANIN® Beagle Adult táp egy teljes értékű és kiegyensúlyozott táp.

Dehidratált baromfifehérje, kukorica, rizs, búza, hidrolizált állati fehérjék, állati zsiradékok, kukoricaglutén, növényi rostok, növényi fehérje kivonat, cukorrépapép, halolaj, ásványi sók, élesztő és annak részei, Psyllium maghéj és mag, szójaolaj, frukto-oligoszacharidok, élesztő-hidrolizátum (mannán-oligoszacharidok forrása), borágó olaj, rákféleségekből készült hidrolizátum (glükózamin forrás), bársonyvirág kivonat (lutein forrás), porc hidrolizátum (kondroitin forrás). 

 

 

Mi teszi egyedivé a beagle kutyát?

Az eredetileg vadak hajtására kitenyésztett beagle ma inkább a család kedvence – jó természetű, intelligens, mindenre kész kutya, amely nagyon jól megfér a gyerekekkel – szép és elegáns, vonzó külseje minden szívet meglágyít. Az állóképesség és az energikusság a beagle legfontosabb jellemzői, ezért a rendszeres testmozgás kötelező, nemcsak az energia levezetése miatt, hanem azért is, mert ez a fajta hajlamos a hízásra. A nevelés – különösen a visszahívás megtanítása – fontos: a beagle-nek fantasztikus a szaglása és amikor a szabadban van, szereti ezt a képességét „jó célokra” fordítani.

SZILÁRD ÉS TÖMÖR TESTALKAT

A beagle szilárd, tömör, jól izmolt testű kutya, rövid és fényes szőrzete kihangsúlyozza fejlett izmait. Ízületei egészségének megőrzéséhez olyan tápra van szüksége, amely támogatja a csontszerkezet és az ízületek megfelelő állapotát.

HÍZÁSRA HAJLAMOS

Hasonlóan sok más fajtához, melyek mostanra népszerű kedvenccé váltak, de korábban munkakutyák voltak, a beagle is hajlamos a hízásra. Mivel az étvágya is jó, a kutya táplálékfelvételének gondos ellenőrzése nélkülözhetetlen.

ÍZÜLETEIRE FOKOZOTTAN FIGYELNI KELL

Természeténél fogva aktív és lelkes, a beagle egy erős, szilárd felépítésű és izmos kutya, viszont hajlamos a hízásra, csontjai és ízületei fokozott megterhelésnek vannak kitéve.

Mi teszi különlegessé a fajtatápot?

Speciális, fajtára szabott tápszemcse

A ROYAL CANIN® Beagle Adult tápszemcséje kifejezetten a beagle fajta állkapcsának megfelelően van kialakítva. A különleges alakú tápszemcse segít lassítani a túlzottan lelkes és gyors evést, emellett a jobb emésztés érdekében rágásra ösztönzi a kutyát.

Ideális testsúly

A táp gondosan beállított kalóriatartalmának köszönhetően segít fenntartani a beagle ideális testsúlyát. 

Ellenőrzött táplálékfelvétel

A beagle jó étvágyáról és hízásra való hajlamosságáról ismert, ezért a táp egy olyan rostkombinációt is tartalmaz, amely teltségérzetet biztosít, emellett elősegíti az egészséges emésztést és a rendszeres bélsárürítést.

Csontok és ízületek támogatása

Csontozatának és ízületeinek egészségét egy olyan táppal kell támogatni, amely megfelelő arányban és mennyiségben tartalmazza a szükséges tápanyagokat, ezért a táp omega-3 zsírsavakkal (EPA és DHA) kiegészített különleges összetétele támogatja és segít egészségesen tartani a beagle csontjait és ízületeit.

Testreszabott táplálási program
Minden falatot az adott fajta egyedi igényeire terveztünk

A Royal Canin fajtatápok kifejezetten az adott fajta egyedi igényeire szabva biztosítják a lehető legprecízebb táplálási megoldást. A fajtatápok segítenek megakadályozni a fajtaspecifikus betegségek kialakulását, figyelembe veszik az adott fajta érzékenységeit, és a számukra lehető legpontosabban összeállított táplálási programmal igyekeznek biztosítani a fajta jellegének és egészségének megőrzését.