Bengal Adult

Bengal Adult

A ROYAL CANIN® Bengal Adult tápot kifejezetten a bengáli macska specifikus igényei, szokásai és egészségügyi igényei figyelembevételével állítottuk össze, biztosítva ezzel a lehető legprecízebb táplálási megoldást a fajta egyedi igényeire szabva. A Bengal Adult táp 12 hónapos kortól etethető a macskákkal. Fajtatápunkban megtalálhatóak mindazok a tápanyagok, melyekre az egészséges élethez a fajtának szüksége van. Minden termékünk átfogó minőségellenőrzési eljáráson esik át a tápok optimális minőségének biztosítása, illetve a macska különleges igényeinek és életmódjának való megfelelés érdekében. A ROYAL CANIN® Bengal Adult táp egy teljes értékű és kiegyensúlyozott táp.

Dehidratált baromfifehérje, növényi fehérje kivonat, búza, állati zsiradékok, kukoricaglutén, kukorica, hidrolizált állati fehérjék, rizs, növényi rostok, cikória pép, ásványi sók, halolaj, szójaolaj, élesztő és annak részei, frukto-oligoszacharidok, borágó olaj, bársonyvirág kivonat (lutein forrás).

Mi teszi egyedivé a bengáli macskát?

A fajta a házimacska és az ázsiai leopárdmacska keresztezéséből jött létre, melynek eredményeként bundája pöttyös, márványozott, vagy éppen csillogó is lehet. A bengáli macskában minden más fajtánál erősebben van jelen a vadság.

"AKCIÓZÓ" TÍPUSÚ MACSKA

A bengáli macska tele van energiával, élénk, jól izmolt, teste áramvonalas. Olyan táplálékra van szüksége, amely megfelel aktivitási szintjének.

SZEMBETŰNŐ MINTÁZATÚ BUNDA

A bengáli macska jellemzője a szembetűnő, különleges mintázatú szőrzet. Lehet pöttyös, mint a leopárdé, márványozott, sőt akár csillogó. A bengáli cicák bundája elegáns, testhez simuló és puha.

ÉRZÉKENY EMÉSZTŐRENDSZER

A bengáli macskák tenyésztői gyakran figyelnek meg cicáiknál emésztőrendszeri érzékenységet, ezért esetükben könnyen emészthető tápanyagokra van szükség.Tanácsos a bengáli cicákat magas fehérjetartalmú eleséggel etetni.

Mi teszi különlegessé a fajtatápot?

Speciális, fajtára szabott tápszemcse

A ROYAL CANIN® Bengal Adult táp szemcséjét kifejezetten a bengáli macskák számára alakítottuk ki. Y alakú tápszemcséi jól alkalmazkodnak a bengáli macska állkapcsának alakjához. A tápszemcsék a rágás ösztönzésével segítenek fenntartani a jó szájhigiéniát is.

Egészséges emésztés

A bengáli macska egészséges emésztésének támogatása érdekében a táp kitűnő emészthetőségű fehérjéket (L.I.P. - kitűnően emészthető válogatott fehérje) tartalmaz. A táp prebiotikumokat is tartalmaz, melyek segítenek fenntartani a bélflóra jó egyensúlyát.

Atletikus testalkat

Magas fehérjeszintjének és gondosan beállított zsírtartalmának köszönhetően ez a táp jelentősen hozzájárul a bengáli macska nagyon aktív életmódjához, a szükséges izomtömeg megőrzéséhez.

Egészséges, fényes szőrzet

A bengáli macska jellegzetes bundája különleges figyelmet és gondozást igényel ahhoz, hogy a lehető legjobb állapotban maradjon. A Bengal Adult táp meghatározott aminosavakat, vitaminokat, valamint omega-3 és omega-6 zsírsavakat tartalmaz, melyek segítenek megőrizni a bengáli macska bundájának fényességét és bőrének egészségét.

Húgyutak egészsége

Kiegyensúlyozott ásványi anyag összetétele révén segít megőrizni a felnőtt macska húgyutainak egészségét.

Testreszabott táplálási program
Minden falatot az adott fajta egyedi igényeire terveztünk

A Royal Canin fajtatápok kifejezetten az adott fajta egyedi igényeire szabva biztosítják a lehető legprecízebb táplálási megoldást. A fajtatápok segítenek megakadályozni a fajtaspecifikus betegségek kialakulását, figyelembe veszik az adott fajta érzékenységeit, és a számukra lehető legpontosabban összeállított táplálási programmal igyekeznek biztosítani a fajta jellegének és egészségének megőrzését.