Bichon Frise Adult

Bichon Frise Adult

A ROYAL CANIN® Bichon Frise Adult tápot kifejezetten a Bichon Frise tápanyagszükségleteinek szem előtt tartásával állítottuk össze, hogy biztosítsa a lehető legprecízebb táplálási megoldást.A Bichon Frise Adult fajtatáp 10 hónapos kortól etethető a felnőtt és idősödő kutyákkal. Fajtatápunkban megtalálhatóak mindazok a tápanyagok, melyekre az egészséges élethez a fajtának szüksége van. Minden termékünk átfogó minőségellenőrzési eljáráson esik át a tápok optimális minőségének biztosítása, illetve a kutya különleges igényeinek és életmódjának való megfelelés érdekében. A ROYAL CANIN® Bichon Frise Adult táp egy teljes értékű és kiegyensúlyozott táp.

Dehidratált baromfifehérje, rizs, kukorica, búza, növényi fehérje kivonat, állati zsiradékok, kukoricaglutén, hidrolizált állati fehérjék, ásványi sók, szójaolaj, cikória pép, halolaj, élesztő és annak részei, frukto-oligoszacharidok, Psyllium maghéj és mag, borágó olaj (0,1 %), rákféleségekből készült hidrolizátum (glükózamin forrás), bársonyvirág kivonat (lutein forrás), porc hidrolizátum (kondroitin forrás). 

Mi teszi egyedivé a Bichon Frise kutyát?

Huszonöt centiméteres testmagasságával a Bichon Frise egy kistestű, nagyon elegáns stílusú kutya. A fejét büszkén tartja, a szemei élénkek és kifejezők, a farka felfelé áll és kecsesen kunkorodik. Szinte sugározza magából az eleganciát és a finomságot. Nem véletlen, hogy híres festők – például Goya és Fragonard – tették halhatatlanná a festményeiken. A vidám és természetesen szertelen Bichon Frise azonban erős akaratú kutya. A gazdája mellett szeret tartózkodni, nagyon érzékeny és szelíd, és erős kézzel viszonylag könnyen nevelhető. 

ÉRZÉKENY HÚGYSZERVEK

A Bichon Frise fajta fokozottan hajlamos a húgykövek képződésére, amelyek a húgyhólyagban vagy a húgyutakban alakulnak ki. Ennek oka a kevés termelődő vizelet és a ritka vizeletürítés. Egy kiegyensúlyozott, optimális ásványianyag-tartalmú táp etetése korlátozhatja e rendellenesség előfordulását.

BŐRE ÉS SZŐRZETE VÉDELEMRE SZORUL

A Bichon Frise szőre akár 12–15 centiméter hosszúra is megnőhet. Mivel szőre állandóan nő, ezért rendszeres ápolásra szorul. Ismerten érzékeny bőre miatt a Bichon Frise olyan specifikus tápot igényel, amely ellátja az irritáció csökkentéséhez és a bunda tiszta fehéren tartásához szükséges tápanyagokkal.

IDEÁLIS TESTSÚLY FENNTARTÁSÁRA FIGYELNI KELL

A Bichon Frise elsősorban lakásban élő kutya, amely hajlamos lehet a hízásra. A túlsúly kialakulásának megelőzése és az ízületek védelme érdekében olyan tápot kell kapnia, amely fokozza izomtónusát. A kutyának minden nap szüksége van testmozgásra.

Mi teszi különlegessé a fajtatápot?

Speciális, fajtára szabott tápszemcse

A ROYAL CANIN® Bichon Frise Adult tápszemcséje kifejezetten a Bichon Frise fajta állkapcsának megfelelően van kialakítva. A különleges tápszemcse a kalciummal kelátot képező anyagokat tartalmaz a fogkő képződésének és lerakódásának lelassítása érdekében. Ez hozzájárul a kutya jó általános szájhigiéniai állapotához.

Egészséges húgyrendszer

A formulában szereplő tápanyagok megfelelő kombinációja segít egészségesen tartani a kutya húgyrendszerét. Ásványianyag-tartalma is megfelelő, de az is fontos, hogy gyakori ivásra ösztönözzük a kutyát – ez segít fenntartani a megfelelő hidratáltságot, emellett támogatja a húgyrendszer optimális egészségét.

Egészséges bőr és szőrzet

A  táp borágó olajjal és onmega-3 zsírsavakkal (EPA és DHA) kiegészített a bőr védvonal funkciójának támogatása érdekében, ami hozzájárul a bőr jó általános egészségi állapotához. A tápanyagok e gondosan összeállított komplexe segít biztosítani a kutya szőrzetének jó tápláltságát és egészségét. 

Ideális testsúly

A Bichon Frise Adult táp segít fenntartani a kutya ideális testsúlyát is. 

Testreszabott táplálási program
Minden falatot az adott fajta egyedi igényeire terveztünk

A Royal Canin fajtatápok kifejezetten az adott fajta egyedi igényeire szabva biztosítják a lehető legprecízebb táplálási megoldást. A fajtatápok segítenek megakadályozni a fajtaspecifikus betegségek kialakulását, figyelembe veszik az adott fajta érzékenységeit, és a számukra lehető legpontosabban összeállított táplálási programmal igyekeznek biztosítani a fajta jellegének és egészségének megőrzését.