Boxer Adult

Boxer Adult

A ROYAL CANIN® Boxer Adult tápot kifejezetten a boxer tápanyagszükségleteinek szem előtt tartásával állítottuk össze, hogy biztosítsa a lehető legprecízebb táplálási megoldást. A Boxer Adult fajtatáp 15 hónapos kortól etethető a felnőtt és idősödő kutyákkal. Fajtatápunkban megtalálhatóak mindazok a tápanyagok, melyekre az egészséges élethez a fajtának szüksége van. Minden termékünk átfogó minőségellenőrzési eljáráson esik át a tápok optimális minőségének biztosítása, illetve a kutya különleges igényeinek és életmódjának való megfelelés érdekében. A ROYAL CANIN® Boxer Adult táp egy teljes értékű és kiegyensúlyozott táp.

Rizs, állati zsiradékok, dehidratált baromfifehérje, kukorica, növényi fehérje kivonat, dehidratált sertésfehérje, hidrolizált állati fehérjék, növényi rostok, cukorrépapép, ásványi sók, szójaolaj, halolaj, kókuszolaj, szárított paradicsom, élesztő-hidrolizátum (mannán-oligoszacharidok forrása), rákféleségekből készült hidrolizátum (glükózamin forrás), bársonyvirág kivonat (lutein forrás), porc hidrolizátum (kondroitin forrás).

Mi teszi egyedivé a boxer kutyát?

A boxerek magabiztos, játékos és intelligens kutyák. A legatlétikusabb kutyák közé tartoznak. A boxer sajátos életmódját és optimális egészségét a megfelelő táplálással támogathatjuk.

DINAMIKUS FAJTA

A boxer dinamizmusa jól ismert – ez a fajta soha nem spórol az energiával, ha valamilyen fizikai aktivitásba kezd. Az intenzív fizikai aktivitás igényeinek megfelelő táppal támogathatjuk egészségét. 

BRACHYCEPHAL KUTYAFAJTA

A boxer állkapcsa különösen rövid és keskeny. A boxer fogainak különleges alakja miatt nehezen tudja megragadni és alaposan megrágni a tápot, így hajlamos lehet a nem megfelelő tápszemcséket rágás nélkül lenyelni.

SZÍVBETEGSÉGEKRE HAJLAMOS

A boxerek hajlamosak lehetnek a szívbetegségekre, így a megfelelő táplálás kulcsfontosságú egészségük megőrzése érdekében.

Mi teszi különlegessé a fajtatápot?

Speciális, fajtára szabott tápszemcse

A ROYAL CANIN® Boxer Adult tápszemcséje kifejezetten a boxer fajta különlegesen rövid állkapcsának megfelelően van kialakítva. A különleges alakú tápszemcse nélkül a boxer – fogainak különleges alakja miatt – nehezen tudná megragadni és alaposan megrágni a tápot.

Ideális izomtömeg

A táp megfelelő fehérjetartalmának és L-karnitin-tartalmának köszönhetően hozzájárul az izomtömeg fenntartásához.

Egészséges szívműködés

A táp az egészséges szívműködést támogató különleges tápanyagokat, így taurint, EPA-t és DHA-t is tartalmaz. 

Antioxidáns komplex

A formula része egy különleges antioxidáns komplex is a szabadgyökök semlegesítésének elősegítése és a kutya természetes védekező rendszerének támogatása érdekében.

Testreszabott táplálási program
Minden falatot az adott fajta egyedi igényeire terveztünk

A Royal Canin fajtatápok kifejezetten az adott fajta egyedi igényeire szabva biztosítják a lehető legprecízebb táplálási megoldást. A fajtatápok segítenek megakadályozni a fajtaspecifikus betegségek kialakulását, figyelembe veszik az adott fajta érzékenységeit, és a számukra lehető legpontosabban összeállított táplálási programmal igyekeznek biztosítani a fajta jellegének és egészségének megőrzését.