Boxer Puppy

Boxer Puppy

A ROYAL CANIN® Boxer Puppy tápot kifejezetten a fiatal boxer tápanyagszükségleteinek szem előtt tartásával állítottuk össze, hogy biztosítsa a lehető legprecízebb táplálási megoldást. A Boxer Puppy fajtatáp 15 hónaposnál fiatalabb kölyökkutyák számára készült. Fajtatápunkban megtalálhatóak mindazok a tápanyagok, melyekre az egészséges növekedéshez a fajtának szüksége van. Minden termékünk átfogó minőségellenőrzési eljáráson esik át a tápok optimális minőségének biztosítása, illetve a kölyökkutya különleges igényeinek és életmódjának való megfelelés érdekében. A ROYAL CANIN® Boxer Puppy táp egy teljes értékű és kiegyensúlyozott táp.

Dehidratált baromfifehérje, kukorica, rizs, állati zsiradékok, növényi fehérje kivonat, kukoricaliszt, hidrolizált állati fehérjék, búzaliszt, dehidratált sertésfehérje, cukorrépapép, ásványi sók, halolaj, kókuszolaj, növényi rostok, szójaolaj, frukto-oligoszacharidok (0,34 %), Psyllium maghéj és mag, élesztő-hidrolizátum (mannán-oligoszacharidok forrása), rákféleségekből készült hidrolizátum (glükózamin forrás), élesztő kivonat (béta-glükánok forrása), bársonyvirág kivonat (lutein forrás), porc hidrolizátum (kondroitin forrás). 

Mi teszi egyedivé a boxer kölyökkutyát?

A boxerek magabiztos, játékos és intelligens kutyák. A legatlétikusabb kutyák közé tartoznak. A boxer kölyökkutya számára a növekedés egy nagyon fontos életszakasz. Viszonylag későn érő kutyafajta, ami azt jelenti, hogy már kölyökkortól kezdve fokozott figyelmet kell fordítanunk a szakszerű, növekedési igényeinek a lehető legjobban megfelelő táplálására.  A fejlődő kölykök igényeinek megfelelő kalcium- és foszfortartalmú jó minőségű táp etetése hozzájárul a csontozat egészéges fejlődéséhez, ha előírás szerinti, megfelelő adagokat etetünk az állattal. Emellett a folyamatos, egyenletes növekedés (testsúlymérés) figyelemmel kísérése, és a rendszeres, de kisebb korban csak mérsékelt fokú testmozgás segít abban, hogy egy igazán pompás testalkatú és egészséges felnőtt kutyává váljon a boxer kölyök, és hosszú éveken át lehessen hűséges, csodálatos kedvencünk.

IZOMFEJLŐDÉS

A boxer közismerten dinamikus fajta. A legfontosabb növekedési periódus a kölyökkutya számára az új felfedezések és a fizikai változások időszaka. Izomzata erejének megőrzéséhez és ízületei egészségének védelmében is specifikus táplálást igényel.

BRACHYCEPHAL KUTYAFAJTA

A boxer állkapcsa különösen rövid és keskeny. A boxer fogainak különleges alakja miatt nehezen tudja megragadni és alaposan megrágni a tápot, így hajlamos lehet a nem megfelelő tápszemcséket rágás nélkül lenyelni.

NAGY SZÍVE TÖRŐDÉST IGÉNYEL

A fajta hajlamos a szívműködés rendellenességeire, ennek a „csupaszív” kutyának a szíve bizony igen könnyen megbetegszik, ám a megfelelő táplálással sokat tehetünk egészsége megőrzéséért. 

Mi teszi különlegessé a kölyök fajtatápot?

Speciális, fajtára szabott tápszemcse

A ROYAL CANIN® Boxer Puppy tápszemcséje kifejezetten a boxer fajta állkapcsának megfelelően van kialakítva. A boxer állkapcsa különösen rövid és keskeny. Fogainak különleges alakja miatt nehezen tudja megragadni és alaposan megrágni a tápot. A tápszemcse illeszkedik a boxer kölyök állkapcsának alakjához, így megkönnyíti számára annak megragadását és lenyelés előtti megrágását.

Immunrendszer támogatása

A legfontosabb növekedési periódus a kölyökkutya számára az új felfedezések és a fizikai változások időszaka. A kutya immunrendszere szintén fokozatosan fejlődik ebben az időszakban, ezért a táp az antioxidánsok – köztük az E-vitamin – szabadalmazott komplexét tartalmazza, hogy segítsen támogatni a kölyökkutya természetes védekező rendszerét a növekedés során.

Izomfejlődés

A táp gondosan beállított fehérjetartalma támogatja a kölyökkutya izomtömegének növelését. A táp L-karnitint is tartalmaz – ez a tápanyag elősegíti a zsírsavak transzportját és serkenti az energiatermelést.

Egészséges emésztés

A Boxer Puppy táp a tápanyagok kombinációja mellett kitűnő minőségű fehérjét (L.I.P. - kitűnően emészthető, válogatott fehérje) tartalmaz. A táp prebiotikumokat is tartalmaz, melyek támogatják az egészséges emésztést és segítenek fenntartani a bélflóra egészséges egyensúlyát, ami végső soron hozzájárul a bélsár jó minőségéhez.

Testreszabott táplálási program
Minden falatot az adott fajta egyedi igényeire terveztünk

A Royal Canin fajtatápok kifejezetten az adott fajta egyedi igényeire szabva biztosítják a lehető legprecízebb táplálási megoldást. A fajtatápok segítenek megakadályozni a fajtaspecifikus betegségek kialakulását, figyelembe veszik az adott fajta érzékenységeit, és a számukra lehető legpontosabban összeállított táplálási programmal igyekeznek biztosítani a fajta jellegének és egészségének megőrzését.