British Shorthair 12x

British Shorthair 12x

A ROYAL CANIN British Shorthair Adult nedves táp kifejezetten a brit rövidszőrű felnőtt macskák számára lett kialakítva, a brit rövidszőrű macska specifikus igényei, szokásai és egészségügyi igényei figyelembevételével készült. A British Shorthair Adult táp 12 hónapos kortól etethető a macskákkal. Fajtatápunkban megtalálhatóak mindazok a tápanyagok, melyekre az egészséges élethez a fajtának szüksége van. Minden termékünk átfogó minőségellenőrzési eljáráson esik át a tápok optimális minőségének biztosítása, illetve a macska különleges igényeinek és életmódjának való megfelelés érdekében. A ROYAL CANIN® British Shorthair Adult nedves táp egy teljes értékű és kiegyensúlyozott táp.

Hús és állati származékok, gabonafélék, hal és halszármazékok, növényi fehérjekivonatok, ásványi anyagok, növényi eredetű származékok, olajok és zsírok, különféle cukrok.

Mi teszi egyedivé a brit rövidszőrű macskát?

​Ahogyan a neve is sugallja, a brit rövidszőrű macska Nagy-Britanniából származik. Nagy mérete és izmos alkata miatt ízületei fokozott igénybevételnek vannak kitéve, így speciális táplálásra van szüksége.

EGY SZÓVAL KOMPAKT

A brit rövidszőrű macska zömök, nehéz és izmos teste miatt ízületei fokozott igénybevételnek vannak kitéve, így speciális táplálásra van szüksége ahhoz, hogy formában tudjon maradni. Masszív, erőteljes macska, és izomzata miatt kell nehéznek lennie, nem pedig az elhízástól. A megfelelő táplálás és az etetési adagok betartása nagyon fontos.

NAGY SZÍVE TÖRŐDÉST IGÉNYEL

A fajtára jellemző a szívbetegségekre való hajlam. A megfelelő táplálkozás fontos szerepet játszik a szív egészségének megőrzésében.

RÁGÁS ÉS SZÁJHIGIÉNIA

A brit rövidszőrű macska erős, kerek állkapcsával hajlamos az eledelét rágás nélkül lenyelni.

Mi teszi különlegessé a nedves fajtatápot?

Egyedi, fajtára szabott falatkák pecsenyelében

Kifejezetten a brit rövidszőrű macskáknak kialakított falatkák pecsenyelében, mely megfelel a fajta egyedi preferenciájának.

Mérsékelt energiatartalom

A brit rövidszőrű macskának jellegzetes erős, izmos testalkata van. Ahogy egy természetes és erős macskának, úgy neki is a testsúlyát zsír helyet elsődlegesen az izomzat adja. Ebből adódóan a megfelelő tápanyagok (csak úgy, mint a megfelelő etetési adag) elengedhetetlenek számára. A British Shorthair Adult mérsékelt energia- és megfelelő zsírtartalmú (3.2%) a hatékony testsúlykontroll érdekében - ez segít csökkenteni az esetleges nem kívánt súlynövekedés valószínűségét.

Egészséges bőr és szőrzet

A macska rövid, sűrű  és plüss tapintatú bundája egészségének fenntartásában segít a British Shorthair Adult nedves táp, amelynek gondosan kiegyensúlyozott tápanyagösszetétele, beleértve a különféle vitaminokat, nemcsak segít fenntartani az egészséges szőrzetet, de segíti és megőrzi a bőr egészségét is.

Húgyutak egészsége

Kiegyensúlyozott ásványi anyag összetétele révén segít megőrizni a felnőtt macska húgyutainak egészségét.

Testreszabott táplálási program
Minden falatot az adott fajta egyedi igényeire terveztünk

A Royal Canin fajtatápok kifejezetten az adott fajta egyedi igényeire szabva biztosítják a lehető legprecízebb táplálási megoldást. A fajtatápok segítenek megakadályozni a fajtaspecifikus betegségek kialakulását, figyelembe veszik az adott fajta érzékenységeit, és a számukra lehető legpontosabban összeállított táplálási programmal igyekeznek biztosítani a fajta jellegének és egészségének megőrzését.