British Shorthair Adult

British Shorthair Adult

A ROYAL CANIN® British Shorthair Adult tápot kifejezetten a brit rövidszőrű macska specifikus igényei, szokásai és egészségügyi igényei figyelembevételével állítottuk össze, biztosítva ezzel a lehető legprecízebb táplálási megoldást a fajta egyedi igényeire szabva. A British Shorthair Adult táp 12 hónapos kortól etethető a macskákkal. Fajtatápunkban megtalálhatóak mindazok a tápanyagok, melyekre az egészséges élethez a fajtának szüksége van. Minden termékünk átfogó minőségellenőrzési eljáráson esik át a tápok optimális minőségének biztosítása, illetve a macska különleges igényeinek és életmódjának való megfelelés érdekében. A ROYAL CANIN® British Shorthair Adult táp egy teljes értékű és kiegyensúlyozott táp.

Dehidratált baromfifehérje, rizs, növényi fehérje kivonat, állati zsiradékok, kukorica, kukoricaglutén, növényi rostok, hidrolizált állati fehérjék, cikória pép, halolaj, szójaolaj, ásványi sók, élesztő és annak részei, frukto-oligoszacharidok, élesztő- hidrolizátum (mannán-oligoszacharidok forrása), borágó olaj, rákféleségekből készült hidrolizátum (glükózamin forrás), bársonyvirág kivonat (lutein forrás), porc hidrolizátum (kondroitin forrás).

Mi teszi egyedivé a brit rövidszőrű macskát?

​Ahogyan a neve is sugallja, a brit rövidszőrű macska Nagy-Britanniából származik. Nagy mérete és izmos alkata miatt ízületei fokozott igénybevételnek vannak kitéve, így speciális táplálásra van szüksége.

EGY SZÓVAL KOMPAKT

A brit rövidszőrű macska zömök, nehéz és izmos teste miatt ízületei fokozott igénybevételnek vannak kitéve, így speciális táplálásra van szüksége ahhoz, hogy formában tudjon maradni. Masszív, erőteljes macska, és izomzata miatt kell nehéznek lennie, nem pedig az elhízástól. A megfelelő táplálás és az etetési adagok betartása nagyon fontos.

NAGY SZÍVE TÖRŐDÉST IGÉNYEL

A fajtára jellemző a szívbetegségekre való hajlam. A megfelelő táplálkozás fontos szerepet játszik a szív egészségének megőrzésében.

RÁGÁS ÉS SZÁJHIGIÉNIA

A brit rövidszőrű macska erős, kerek állkapcsával hajlamos az eledelét rágás nélkül lenyelni.

Mi teszi különlegessé a fajtatápot?

Speciális, fajtára szabott tápszemcse

A ROYAL CANIN® British Shorthair Adult táp szemcséjét kifejezetten a brit rövidszőrű macskák számára alakítottuk ki. A tápszemcse nagy mérete és ívelt alakja megfelel a brit rövidszőrű macska széles állkapcsának, lehetővé teszi, hogy a macska könnyen megragadja azt, egyúttal rágásra ösztönzi a macskát, ami elősegíti a jó szájhigiénia megőrzését.

Izomtónus

Tekintettel e macska erőteljes testalkatára, a British Shorthair Adult gondosan beállított mennyiségű fehérjét tartalmaz, ami hozzájárul az izomtömeg fenntartásához. Ezen túlmenően a táp ki van egészítve L-karnitinnel – egy, az egészséges zsíranyagcserében fontos szerepet játszó tápanyaggal – is.

Egészséges csontok és ízületek

A tápban lévő omega-3 zsírsavak (EPA és DHA) segítenek megőrizni a macska csontjainak és ízületeinek egészségét – ami azt jelenti, hogy a macska képes fenntartani szokásos aktivitási szintjét anélkül, hogy bármilyen kellemetlen érzése lenne.

Egészséges szív

A táp gondosan kiegyensúlyozott ásványi anyag összetétele segít támogatni és fenntartani a macska egészséges szívműködését.

Húgyutak egészsége

Kiegyensúlyozott ásványi anyag összetétele révén segít megőrizni a felnőtt macska húgyutainak egészségét.

Testreszabott táplálási program
Minden falatot az adott fajta egyedi igényeire terveztünk

A Royal Canin fajtatápok kifejezetten az adott fajta egyedi igényeire szabva biztosítják a lehető legprecízebb táplálási megoldást. A fajtatápok segítenek megakadályozni a fajtaspecifikus betegségek kialakulását, figyelembe veszik az adott fajta érzékenységeit, és a számukra lehető legpontosabban összeállított táplálási programmal igyekeznek biztosítani a fajta jellegének és egészségének megőrzését.