British Shorthair Kitten

British Shorthair Kitten

A ROYAL CANIN® British Shorthair Kitten tápot kifejezetten a brit rövidszőrű fajtájú kölyökmacska specifikus igényei, növekedési ritmusa és egészségügyi igényei figyelembevételével állítottuk össze, biztosítva ezzel a lehető legprecízebb táplálási megoldást a fajta egyedi igényeire szabva. A British Shorthair Kitten táp 12 hónapos korig etethető a kölyökmacskákkal. Fajtatápunkban megtalálhatóak mindazok a tápanyagok, melyekre az egészséges növekedéshez a fajtának szüksége van. Minden termékünk átfogó minőségellenőrzési eljáráson esik át a tápok optimális minőségének biztosítása, illetve a macska különleges igényeinek és életmódjának való megfelelés érdekében. A ROYAL CANIN® British Shorthair Kitten táp egy teljes értékű és kiegyensúlyozott táp.

Dehidratált baromfifehérje, rizs, növényi fehérje kivonat, állati zsiradékok, kukorica, búzaliszt, hidrolizált állati fehérjék, kukoricaglutén, cukorrépapép, növényi rostok, halolaj, ásványi sók, szójaolaj, élesztő és annak részei, frukto-oligo- szacharidok, Psyllium (Útifű) maghéj és mag (0,5 %), élesztő-hidrolizátum (mannán- oligoszacharidok forrása), borágó olaj, bársonyvirág kivonat (lutein forrás), rákféleségekből készült hidrolizátum (glükózamin forrás), porc hidrolizátum (kondroitin forrás).

Mi teszi egyedivé a brit rövidszőrű kölyökmacskát?

Ennek a kivételes kiscicának kulcsfontosságú a megfelelő fejlődés, mivel ez a szakasz alapozza meg későbbi életét. Nagy mérete és izmos alkata miatt a brit rövidszőrű macska már kölyökkorától speciális táplálást igényel, hogy testalakulása ideális legyen.

EGÉSZSÉGES FEJLŐDÉS - MASSZÍV KÖLYÖK

A brit rövidszőrű macskakölyök növekedése során fejlődik ki a fajtára jellemző erős, izmos test. Táplálásához ezt mindenképpen figyelembe kell venni. A fajta nyugodt természetéből adódóan hajlamos az elhízásra, így mind a megfelelő táplálék megválasztása, mind az etetési adag betartása fontos.

ÉRZÉKENY EMÉSZTŐRENDSZER

A kölyök emésztőrendszere mintegy 12 hónapos koráig éretlen. Ezért a magas minőségű fehérje kulcsfontosságú a maximális emészthetőség biztosítása szempontjából.

TERMÉSZETES VÉDEKEZŐKÉPESSÉGE MÉG GYENGE

A felnőtté válás változást, egyben új tapasztalásokat jelent. Mindezeket olyankor, amikor a cica saját immunrendszere még nem fejlődött ki teljesen.

Mi teszi különlegessé a kölyök fajtatápot?

Speciális, fajtára szabott tápszemcse

A ROYAL CANIN® British Shorthair Kitten táp szemcséjét kifejezetten a brit rövidszőrű kölyökmacskák számára alakítottuk ki. A félhold alakú, gondosan beállított méretű és állagú tápszemcsét a kölyökmacska könnyebben meg tudja ragadni. A tápszemcse rágásra ösztönzi a kölyökmacskát, ami elősegíti az erős fogak kialakulását és a jó általános szájhigiéniát.

Izomfejlődés és a csontnövekedés

A British Shorthair Kitten táp gondosan beállított fehérjetartalommal és pontosan kiegyensúlyozott vitamin és ásványi anyag összetétellel rendelkezik, hogy támogassa az egészséges izmok és az erős csontok kialakulását.

Egészséges emésztés

Mivel a kölyökmacska emésztőrendszere mintegy 12 hónapos életkorig éretlen marad, a kitűnő minőségű fehérjét tartalmazó (L.I.P. - kitűnően emészthető, válogatott fehérje) táp fontos a megfelelő emészthetőségének biztosításához. A táp prebiotikumokat is tartalmaz, melyek segítenek fenntartani a bélflóra megfelelő egyensúlyát.

Az immunrendszer támogatása

Mivel a kölyökmacska immunrendszere még fejlődésben van, a tápban lévő szabadalmazott antioxidáns komplex tartalmazza a nélkülözhetetlen E-vitamint és segít erősíteni a kölyökmacska természetes védekezőrendszerét.

Válogatott fehérjék

Válogatott, több, mint 90%-os emészthetőségű fehérjék.

Testreszabott táplálási program
Minden falatot az adott fajta egyedi igényeire terveztünk

A Royal Canin fajtatápok kifejezetten az adott fajta egyedi igényeire szabva biztosítják a lehető legprecízebb táplálási megoldást. A fajtatápok segítenek megakadályozni a fajtaspecifikus betegségek kialakulását, figyelembe veszik az adott fajta érzékenységeit, és a számukra lehető legpontosabban összeállított táplálási programmal igyekeznek biztosítani a fajta jellegének és egészségének megőrzését.