Bulldog Adult

Bulldog Adult

A ROYAL CANIN® Bulldog Adult tápot kifejezetten a bulldog tápanyagszükségleteinek szem előtt tartásával állítottuk össze, hogy biztosítsa a lehető legprecízebb táplálási megoldást. A Bulldog Adult fajtatáp 12 hónapos kortól etethető a felnőtt és idősödő kutyákkal. Fajtatápunkban megtalálhatóak mindazok a tápanyagok, melyekre az egészséges élethez a fajtának szüksége van. Minden termékünk átfogó minőségellenőrzési eljáráson esik át a tápok optimális minőségének biztosítása, illetve a kutya különleges igényeinek és életmódjának való megfelelés érdekében. A ROYAL CANIN® Bulldog Adult táp egy teljes értékű és kiegyensúlyozott táp.

Rizs, dehidratált baromfifehérje, állati zsiradékok, növényi fehérje kivonat, hidrolizált állati fehérjék, dehidratált sertésfehérje, cukorrépapép, növényi rostok, ásványi sók, halolaj, szójaolaj, élesztő-hidrolizátum (mannán-oligoszacharidok forrása), rákféleségekből készült hidrolizátum (glükózamin forrás), bársonyvirág kivonat (lutein forrás), porc hidrolizátum (kondroitin forrás). 

Mi teszi egyedivé a bulldog kutyát?

A 17. századtól kezdve mészárosok használták a fajtát bikák terelésére és őrzésére. Így kapta nevét a hatalmas jószágokról, a ma már házi kedvencként tartott angol bulldog. A bulldog általában könnyen tanítható. Érzékenyen reagál a gazdája hangjára és hangulatára, gyakran már egy barátságos, de határozott hangú kérés is elég ahhoz, hogy engedelmeskedjen. A bulldog nagyon szeretne gazdája kedvében járni, és ha megérti, hogy mit akarnak tőle, akkor nem okoz csalódást.

BRACHYCEPHAL KUTYAFAJTA

A bulldog a brachycephal kutyafajták közé tartozik, így nagyon speciállis fej és arc szerkezet van. Jellemzője a lapos fej, amely majdnem olyan széles, mint amilyen hosszú, a felső állkapocs rövidebb, mint az alsó, az orr pedig felfelé forduló („fitos” vagy „pisze”). Ez befolyásolja az eleség felvételének módját és a rágást is.

PROBLÉMÁS EMÉSZTŐ- ÉS LÉGZŐSZERVEK

Vastag nyelv, hosszú szájpad, keskeny orrlyukak: mind olyan tényező, amelyek megnehezíthetik a légzést, különösen nagy meleg, vagy intenzív fizikai aktivitás esetén. Emellett emésztőrendszerét is támogatnunk kell, hiszen a fajta hajlamos az emésztőszervi problémákra.

ÍZÜLETEI FOKOZOTT FIGYELMET IGÉNYELNEK

A bulldogok nem feltétlenül olyan aktívak, mint néhány más kutyafajta képviselői, így nincs különlegesen nagy energiaigényük. A mérsékelt energiatartalmú tápok segítenek megakadályozni az elhízást, az ideális testsúly fenntartása kulcsfontosságú, hiszen ízületei a fokozott terhelést kevésbé bírják.

Mi teszi különlegessé a fajtatápot?

Speciális, fajtára szabott tápszemcse

A Bulldog Adult tápszemcséje kifejezetten a bulldog igényeinek megfelelően van kialakítva. Mivel e fajta rövid, felfelé fordított orral és az alsónál rövidebb felső állkapoccsal rendelkezik, a tápszemcse mérete és alakja biztosítja, hogy a kutya azt könnyen megragadhassa. Emellett a tápszemcse állaga elősegíti az alapos megrágást, hogy a kutya ne nyelje le a tápszemcsét túl sietősen. 

Kellemetlen szagok csökkentése

A Bulldog Adult táp segít fenntartani a bélflóra egészséges egyensúlyát. Ezzel hozzájárul a kutya emésztőrendszerének általános egészségéhez, de egyúttal segít csökkenteni a kutya bélsarának kellemetlen szagát.

Egészséges bőr

A táp különleges formulája támogatja a bőr védvonal funkcióját is. A különleges tápanyag-kombináció segít egészségesen tartani a bőrt, és a kutya szőrzetének egészségére is pozitív hatással van.

Egészséges csontok és ízületek

A Bulldog Adult táp az EPA és DHA nevű omega-3 zsírsavakkal kiegészített, e tápanyagok segítenek támogatni a bulldog csontjainak és ízületeinek jó egészségi állapotát. Mi több, a különlegesen összeállított formula a kutya ideális testsúlyát is segít fenntartani.

Testreszabott táplálási program
Minden falatot az adott fajta egyedi igényeire terveztünk

A Royal Canin fajtatápok kifejezetten az adott fajta egyedi igényeire szabva biztosítják a lehető legprecízebb táplálási megoldást. A fajtatápok segítenek megakadályozni a fajtaspecifikus betegségek kialakulását, figyelembe veszik az adott fajta érzékenységeit, és a számukra lehető legpontosabban összeállított táplálási programmal igyekeznek biztosítani a fajta jellegének és egészségének megőrzését.