Bulldog Puppy

Bulldog Puppy

A ROYAL CANIN® Bulldog Puppy tápot kifejezetten a fiatal bulldog tápanyagszükségleteinek szem előtt tartásával állítottuk össze, hogy biztosítsa a lehető legprecízebb táplálási megoldást. A Bulldog Puppy fajtatáp 12 hónaposnál fiatalabb kölyökkutyák számára készült. Fajtatápunkban megtalálhatóak mindazok a tápanyagok, melyekre az egészséges növekedéshez a fajtának szüksége van. Minden termékünk átfogó minőségellenőrzési eljáráson esik át a tápok optimális minőségének biztosítása, illetve a kölyökkutya különleges igényeinek és életmódjának való megfelelés érdekében. A ROYAL CANIN® Bulldog Puppy táp egy teljes értékű és kiegyensúlyozott táp.

Sertésfehérje, hidrolizált állati fehérjék, növényi rostok, cukorrépapép, ásványi sók, halolaj, szójaolaj, frukto-oligoszacharidok, tojáspor, élesztő-hidrolizátum (mannán-oligoszacharidok forrása), rákféleségekből készült hidrolizátum (glükózamin forrás), bársonyvirág kivonat (lutein forrás), porc hidrolizátum (kondroitin forrás).

Mi teszi egyedivé a bulldog kölyökkutyát?

A bulldog kölyökkutya számára a növekedés egy nagyon fontos életszakasz, az új felfedezések, új találkozások és a fizikai változások időszaka. Ezért fontos a kölyökkutya számára olyan tápanyagokat biztosítani, amelyek segítenek támogatni az optimális egészséget ebben a növekedési időszakban.

BRACHYCEPHAL KUTYAFAJTA

A különleges, ún. brachycephal fejformája (rövid és széles arckoponyai rész), bár vonásainak egyedi, különleges bájt kölcsönöz, több egészségügyi kockázat forrása is egyúttal. A bulldog jellemzője a lapos fej, amely majdnem olyan széles, mint amilyen hosszú, a felső állkapocs rövidebb, mint az alsó, az orr pedig felfelé forduló („fitos” vagy „pisze”). Ez befolyásolja az eleség felvételének módját és a rágást is.

PROBLÉMÁS LÉGZÉS ÉS EMÉSZTÉS

Speciális arcszekezete befolyásolja a légzését is. Orrnyílásai ugyan tágak, de a felső légutai szűkek és emiatt a légzés és a levegő áramlása szervezetükbe nehézkes. A hasűri szervekre gyakorolt összenyomatás következtében nem ritkák náluk az emésztőszervi panaszok, számottevő a bélgázosodás és a következményes gyakori szellentgetés.

ÉRZÉKENY BŐR

A bulldog bőre kissé ráncos, így könnyen előfordulhat náluk többféle bőrbetegség is. A bőrredők gyulladása főleg a bőrt érő nedvesség, kidörzsölés hatására súlyosbodhat és gennyessé is válhat.Táplálásuk során ezek miatt különös hangsúlyt kell fektetni arra, hogy olyan tápot fogyasszanak, amely segít megőrizni a bőr egészségét, integritását és fenntartani annak védőfal funkcióját.

Mi teszi különlegessé a kölyök fajtatápot?

Speciális, fajtára szabott tápszemcse

A ROYAL CANIN® Bulldog Puppy tápszemcséje kifejezetten a bulldog fajtájú kölyökkutyák állkapcsának megfelelően van kialakítva. A tápszemcse mérete és alakja megkönnyíti a bulldog kölyökkutya számára, hogy megragadja a tápszemcsét, emellett arra ösztönzi a kutyát, hogy lenyelés előtt megrágja azt.

Immunrendszer támogatása

Az antioxidánsok (köztük az E-vitamin) szabadalmazott komplexét tartalmazó Bulldog Puppy táp segít támogatni a kölyökkutya természetes védekező rendszerét az immunrendszer fokozatos fejlődésének időszakában. Gondosan beállított kalcium- és foszfortartalmának köszönhetően a táp hozzájárul a kölyökkutya csontozatának és ízületeinek egészségesen tartásához is. A tápanyagok gondosan beállított egyensúlya emellett segít fenntartani a kölyökkutya ideális testsúlyát.

Egészséges emésztés

A kölyökkutya emésztőszervi egészségének támogatása érdekében a Bulldog Puppy táp a tápanyagok gondosan összeállított kombinációja mellett kifejezetten a kitűnő emészthetősége miatt kiválasztott kitűnő minőségű fehérjét (L.I.P. - kitűnően emészthető, válogatott fehérje) tartalmaz. Emellett a tápban lévő tápanyagok segítenek fenntartani a bélflóra megfelelő egyensúlyát, ami végső soron hozzájárul a bélsár jó minőségéhez.

Egészséges csontozat és ízületek

Gondosan beállított kalcium- és foszfortartalmának köszönhetően a Bulldog Puppy táp hozzájárul a kölyökkutya csontozatának és ízületeinek egészségesen tartásához is. A tápanyagok gondosan beállított egyensúlya emellett segít fenntartani a kölyökkutya ideális testsúlyát.

Testreszabott táplálási program
Minden falatot az adott fajta egyedi igényeire terveztünk

A Royal Canin fajtatápok kifejezetten az adott fajta egyedi igényeire szabva biztosítják a lehető legprecízebb táplálási megoldást. A fajtatápok segítenek megakadályozni a fajtaspecifikus betegségek kialakulását, figyelembe veszik az adott fajta érzékenységeit, és a számukra lehető legpontosabban összeállított táplálási programmal igyekeznek biztosítani a fajta jellegének és egészségének megőrzését.