Chihuahua 12x

Chihuahua 12x

A ROYAL CANIN® Chihuahua in Loaf (pástétom formájú) tápot kifejezetten a felnőtt csivava tápanyagszükségleteinek szem előtt tartásával állítottuk össze. A Chihuahua in Loaf fajtatáp 8 hónapos kortól etethető a felnőtt és idősödő kutyákkal. Fajtatápunkban megtalálhatóak mindazok a tápanyagok, melyekre az egészséges élethez a fajtának szüksége van. Minden termékünk átfogó minőségellenőrzési eljáráson esik át a tápok optimális minőségének biztosítása, illetve a kutya különleges igényeinek és életmódjának való megfelelés érdekében. A ROYAL CANIN® Chihuahua in Loaf egy teljes értékű és kiegyensúlyozott táp.

Hús és állati származékok, gabonafélék, növényi eredetű származékok, olajok és zsírok, ásványi anyagok, különféle cukrok.

Mi teszi egyedivé a csivava kutyát?

Noha a csivava (Chihuahua) a világ legkisebb testű kutyafajtája, e kutyák általában hiperaktív vérmérsékletűek és nagy energiaigényűek. Ez azt jelenti, hogy megfelelően magas fehérjetartalmú és energiaszintű tápra van szükségük annak az energiának a pótlására, amit ez az élénk kiskutya felhasznál. A csivava egy szeretetreméltó és élénk természetű, karakteres kutyafajta.

GYAKRAN VÁLOGATÓS

A kistestű fajtákba tartozó kutyáknál, így a csivavánál sem szokatlan, hogy válogatósak, ezért érdemes a számukra kifejlesztett és ízeltesnek talált táppal etetni.

ÉRZÉKENYEBB A FOGPROBLÉMÁKRA

Mint minden kistestű kutya, a csivava is érzékenyebb a fogproblémákra. A fogkőképződésért felelős foglepedék (plakk) kialakulásának csökkentésével a megfelelő tápszemcsék nélkülözhetetlen szerepet játszanak a szájüregi problémák megelőzésében.

MINIATŰR ÁLLKAPOCS

A csivava apró állkapcsa speciális méretű táplálékot igényel, hogy annak felvétele, megrágása és lenyelése ne okozzon számára problémát.

Mi teszi különlegessé a nedves fajtatápot?

Egyedi, fajtára szabott, pástétom állagú táp

A kifejezetten csivavának kialakított pástétom állag, megfelel a fajta egyedi preferenciájának. A pástétom puha állaga ideális a miniatűr fajtákba tartozó csivava állkapcsa számára a rágás megkönnyítése és az optimális tápfogyasztás elősegítése érdekében.

Egészséges szőrzet

A táp olyan tápanyagokat is tartalmaz, amelyek támogatják a bőr és a szőrzet egészségének megőrzését.

Egészséges bélpasszázs

A Chihuahua in Loaf (pástétom formájú) tápot úgy állítottuk össze, hogy támogassa a kutya egészséges bélpasszázsát. 

Étvágyserkentő hatás

A táp állagát úgy alakítottuk ki, hogy az fokozza az ízletességét és megfeleljen még a legválogatósabb csivavák ízlésének is.

Testreszabott táplálási program
Minden falatot az adott fajta egyedi igényeire terveztünk

A Royal Canin fajtatápok kifejezetten az adott fajta egyedi igényeire szabva biztosítják a lehető legprecízebb táplálási megoldást. A fajtatápok segítenek megakadályozni a fajtaspecifikus betegségek kialakulását, figyelembe veszik az adott fajta érzékenységeit, és a számukra lehető legpontosabban összeállított táplálási programmal igyekeznek biztosítani a fajta jellegének és egészségének megőrzését.