Chihuahua Adult

Chihuahua Adult

A ROYAL CANIN® Chihuahua Adult tápot kifejezetten a csivava tápanyagszükségleteinek szem előtt tartásával állítottuk össze, hogy biztosítsa a lehető legprecízebb táplálási megoldást. A fajtatáp 8 hónapos kortól etethető a felnőtt és idősödő kutyákkal. Fajtatápunkban megtalálhatóak mindazok a tápanyagok, melyekre az egészséges élethez a fajtának szüksége van. Minden termékünk átfogó minőségellenőrzési eljáráson esik át a tápok optimális minőségének biztosítása, illetve a kutya különleges igényeinek és életmódjának való megfelelés érdekében. A ROYAL CANIN® Chihuahua Adult táp egy teljes értékű és kiegyensúlyozott táp.

Rizs, kukorica, dehidratált baromfifehérje, növényi fehérje kivonat, állati zsiradékok, hidrolizált állati fehérjék, cukorrépapép, növényi rostok, halolaj, ásványi sók, szójaolaj, frukto-oligoszacharidok, borágó olaj, bársonyvirág kivonat (lutein forrás), rákféleségekből készült hidrolizátum (glükózamin forrás), porc hidrolizátum (kondroitin forrás).

Mi teszi egyedivé a csivava kutyát?

Noha a csivava (Chihuahua) a világ legkisebb testű kutyafajtája, e kutyák általában hiperaktív vérmérsékletűek és nagy energiaigényűek. Ez azt jelenti, hogy megfelelően magas fehérjetartalmú és energiaszintű tápra van szükségük annak az energiának a pótlására, amit ez az élénk kiskutya felhasznál. A csivava egy szeretetreméltó és élénk természetű, karakteres kutyafajta.

GYAKRAN VÁLOGATÓS

A kistestű fajtákba tartozó kutyáknál, így a csivavánál sem szokatlan, hogy válogatósak, ezért érdemes a számukra kifejlesztett és ízeltesnek talált táppal etetni.

ÉRZÉKENYEBB A FOGPROBLÉMÁKRA

Mint minden kistestű kutya, a csivava is érzékenyebb a fogproblémákra. A fogkőképződésért felelős foglepedék (plakk) kialakulásának csökkentésével a megfelelő tápszemcsék nélkülözhetetlen szerepet játszanak a szájüregi problémák megelőzésében.

MINIATŰR ÁLLKAPOCS

A csivava apró állkapcsa speciális méretű táplálékot igényel, hogy annak felvétele, megrágása és lenyelése ne okozzon számára problémát.

Mi teszi különlegessé a fajtatápot?

Speciális, fajtára szabott tápszemcse

A ROYAL CANIN® Chihuahua Adult tápszemcséje kifejezetten a csivava állkapcsának megfelelően van kialakítva. A tápszemcse mérete és alakja figyelembe veszi az e fajtába tartozó kutyák miniatűr állkapcsát. Az apró tápszemcsét a csivava minden gond nélkül a szájába tudja venni és szét tudja rágni.

Kiemelkedő ízletesség

A kistestű kutyák – így a csivava is – gyakran válogatósak, ezért a Chihuahua Adult táp rendkívül ízletes és megfelel a legválogatósabb csivavák étvágyának is, az alábbi három tényező kombinációjának köszönhetően: különleges méretű és alakú tápszemcse, gondosan megválasztott tápanyag-összetétel, válogatott ízesítő anyagok használata.

A bélsár mennyiségének és szagának csökkentése

A Chihuahua Adult tápban lévő tápanyagok támogatják a kutya emésztési funkcióit, ezáltal csökkentik a bélsár mennyiségét – és annak szagát is.

Egészséges fogak

A felnőtt csivava fogainak egészségesen tartása érdekében a táp a kalciummal kelátokat képező anyagokat is tartalmaz, melyek segítenek lelassítani a fogkő képződését és felhalmozódását.

Testreszabott táplálási program
Minden falatot az adott fajta egyedi igényeire terveztünk

A Royal Canin fajtatápok kifejezetten az adott fajta egyedi igényeire szabva biztosítják a lehető legprecízebb táplálási megoldást. A fajtatápok segítenek megakadályozni a fajtaspecifikus betegségek kialakulását, figyelembe veszik az adott fajta érzékenységeit, és a számukra lehető legpontosabban összeállított táplálási programmal igyekeznek biztosítani a fajta jellegének és egészségének megőrzését.