Chihuahua Puppy

Chihuahua Puppy

A ROYAL CANIN® Chihuahua Puppy tápot kifejezetten a fiatal csivava tápanyagszükségleteinek szem előtt tartásával állítottuk össze, hogy biztosítsa a lehető legprecízebb táplálási megoldást. A Chihuahua Puppy fajtatáp 8 hónaposnál fiatalabb kölyökkutyák számára készült. Fajtatápunkban megtalálhatóak mindazok a tápanyagok, melyekre az egészséges növekedéshez a fajtának szüksége van. Minden termékünk átfogó minőségellenőrzési eljáráson esik át a tápok optimális minőségének biztosítása, illetve a kölyökkutya különleges igényeinek és életmódjának való megfelelés érdekében. A ROYAL CANIN® Chihuahua Puppy táp egy teljes értékű és kiegyensúlyozott táp.

Dehidratált baromfihús, rizs, állati zsiradék, kukorica, növényi fehérje kivonat, cukorrépapép, hidrolizált állati fehérjék, ásványi sók, szójaolaj, halolaj, növényi rostok, frukto-oligoszacharidok, élesztő-hidrolizátum (mannán-oligoszacharidok forrása), bársonyvirág kivonat (lutein forrás).

Mi teszi egyedivé a csivava kölyökkutyát?

Noha a csivava (Chihuahua) a világ legkisebb testű kutyafajtája, e kutyák általában hiperaktív vérmérsékletűek és nagy energiaigényűek – ami azt jelenti, hogy megfelelően magas fehérjetartalmú és energiaszintű tápra van szükségük annak az energiának a pótlására, amit ez az élénk kiskutya felhasznál. 

VÁLOGATÓS KISKUTYA

A rendkívül élénk és vonzerővel teli csivava már kölyökkorban szinte kicsattan az energiától. Jóllétük biztosításához nagyon fontos, hogy egy jól kiegyensúlyozott tápot kapjanak naponta háromszor, ám az etetések közötti időben ne adjunk jutalomfalatokat, ugyanis a fajta rendkivűl válogatós.

APRÓ ÁLLKAPOCS

A kölyök csivava állkapcsa nagyon apró, így kulcsfontosságú, hogy kisméretű tápszemcsét tartalmazó táppal etessük, elkerülve a fulladás és az emésztési problémák kockázatát.

FOGÁSZATI PROBLÉMÁK

A kistestű kutyák, így a csivava esetében is oda kell figyelni a megfelelő szájhigiéniára. A fajta hajlamos a fogkőre, kérje ki állatorvosa tanácsat már kölyökkorban, hogy megelőzhesse a betegségeket.

Mi teszi különlegessé a kölyök fajtatápot?

Speciális, fajtára szabott tápszemcse

A ROYAL CANIN® Chihuahua Puppy tápszemcséje kifejezetten a csivava fajtájú kölyökkutyák állkapcsának megfelelően van kialakítva. A csivava nagyon kicsi állkapcsához adaptált tápszemcse megkönnyíti a kölyökkutya számára annak megragadását és megrágását. 

Az immunrendszer támogatása

A kölyökkutya számára a növekedés egy rendkívül fontos életszakasz, a jelentős fizikai változások és az új felfedezések időszaka. E kulcsfontosságú időszak során a kölyökkutya immunrendszere fokozatosan fejlődik. A Chihuahua Puppy táp az antioxidánsok – köztük az E-vitamin – szabadalmazott komplexét tartalmazza, hogy segítsen támogatni a kölyökkutya természetes védekező rendszerét az immunrendszer fejlődésének időszakában.

Kitűnő ízletesség

A tápszemcse e fajta igényeihez igazított mérete és alakja, illetve a táp különleges összetétele és válogatott ízesítő anyagai mind-mind hozzájárulnak a kitűnő ízletességéhez, kielégítve ezzel még a legkényesebb ízlésű csivavák étvágyát is.

A bélsár mennyiségének és szagának csökkentése

A Chihuahua Puppy táp több olyan jótékony hatású tápanyagot tartalmaz, melyek segítenek támogatni és fenntartani a kölyökkutya egészséges emésztését. E gondosan kiegyensúlyozott tápanyagok nem csak a bélsár mennyiségét, hanem annak kellemetlen szagát is segítenek csökkenteni.

Testreszabott táplálási program
Minden falatot az adott fajta egyedi igényeire terveztünk

A Royal Canin fajtatápok kifejezetten az adott fajta egyedi igényeire szabva biztosítják a lehető legprecízebb táplálási megoldást. A fajtatápok segítenek megakadályozni a fajtaspecifikus betegségek kialakulását, figyelembe veszik az adott fajta érzékenységeit, és a számukra lehető legpontosabban összeállított táplálási programmal igyekeznek biztosítani a fajta jellegének és egészségének megőrzését.