Cocker Adult

Cocker Adult

A ROYAL CANIN® Cocker Adult tápot kifejezetten a cocker spániel tápanyagszükségleteinek szem előtt tartásával állítottuk össze, hogy biztosítsa a lehető legprecízebb táplálási megoldást. A Cocker Adult fajtatáp 12 hónapos kortól etethető a felnőtt és idősödő kutyákkal. Fajtatápunkban megtalálhatóak mindazok a tápanyagok, melyekre az egészséges élethez a fajtának szüksége van. Minden termékünk átfogó minőségellenőrzési eljáráson esik át a tápok optimális minőségének biztosítása, illetve a kutya különleges igényeinek és életmódjának való megfelelés érdekében. A ROYAL CANIN® Cocker Adult táp egy teljes értékű és kiegyensúlyozott táp.

Rizs, kukorica, dehidratált baromfifehérje, kukoricaglutén, állati zsiradékok, hidrolizált állati fehérjék, cukorrépapép, növényi fehérje kivonat, halolaj, ásványi sók, Psyllium maghéj és mag, szójaolaj, frukto-oligoszacharidok, élesztő-hidrolizátum (mannán-oligoszacharidok forrása), borágó olaj (0,1 %), rákféleségekből készült hidrolizátum (glükózamin forrás), bársonyvirág kivonat (lutein forrás), porc hidrolizátum (kondroitin forrás). 

Mi teszi egyedivé a cocker spániel kutyát?

A fajta eredetileg Angliából származik, története a 14. századba nyúlik vissza. Elsősorban vadászatra használták, szorosan együttműködött a vadásszal, segítve annak munkáját. A ​cocker spániel ragaszkodik gazdájához, igazi társaságkedvelő fajta. Barátságos természete miatt, kiváló családi kutya, ugyanakkor a mindennapos séta fontos része lesz életünknek. 

ÉRZÉKENY BŐR

A cocker spániel érzékeny bőre és speciáls szőrzete rendszeres gondozást igényel. A kutya bőrének egészsége közvetlenül befolyásolja a szőrzet állapotát, ezért fontos biztosítani a megfelelő tápanyagokat számára.

CSODÁLATOS FÜLEK

A spánielek gyönyörű nagy fülei már-már védjegyévé váltak. Ügyelnünk kell azonban, hogy a fülek mögött filcesedő szőr nem csomósodjon össze.

HÍZÁSRA HAJLAMOS

A cocker spániel mohó kutya, így a megfelelő mozgás mellett a táp mennyiségére is figyelnünk kell.

Mi teszi különlegessé a fajtatápot?

Speciális, fajtára szabott tápszemcse

A ROYAL CANIN® Cocker Adult tápszemcséje kifejezetten a cocker spániel állkapcsának megfelelően van kialakítva. A formula a kalciummal kelátot képező anyagokat tartalmaz, így segíti a fogkő képződését és felhalmozódását, ezáltal támogatja a kutya jó szájhigiéniáját.

Egészséges bőr és szőrzet

A bőr és a szőrzet egészségesen tartása érdekében a Cocker Adult táp a bőr védvonal funkcióját támogató tápanyagok különleges komplexét tartalmazza. A borágó olajjal, A-vitaminnal és omega-3 zsírsavakkal (EPA és DHA) kiegészített formula a bőr megfelelő táplálásával segít biztosítani annak optimális egészségét. A kutya bőrének egészsége közvetlenül befolyásolja a szőrzet állapotát, ezért fontos biztosítani, hogy a kutya által fogyasztott táp bőrnyugtató hatású tápanyagokat tartalmazzon.

Ideális testsúly

A cocker spániel fajtájú kutyák hajlamosak a napi szükségletüknél több táplálékot felvenni, ha erre lehetőségük van, ezért fontos segíteni a kutyának abban, hogy megőrizze megfelelő testsúlyát. A táp optimális összetételének – és korlátozott zsírtartalmának – köszönhetően lehetővé teszi a megfelelő mértékű, mindennapi energiabevitelt.

Egészséges szívműködés

A Cocker Adult táp különleges összetétele a kutya szívét is segít egészségesen tartani, mivel a szívizomzat egészségének megőrzését elősegítő tápanyagok különleges kombinációját tartalmazza.

Testreszabott táplálási program
Minden falatot az adott fajta egyedi igényeire terveztünk

A Royal Canin fajtatápok kifejezetten az adott fajta egyedi igényeire szabva biztosítják a lehető legprecízebb táplálási megoldást. A fajtatápok segítenek megakadályozni a fajtaspecifikus betegségek kialakulását, figyelembe veszik az adott fajta érzékenységeit, és a számukra lehető legpontosabban összeállított táplálási programmal igyekeznek biztosítani a fajta jellegének és egészségének megőrzését.