Dachshund 12x

Dachshund 12x

A ROYAL CANIN® Dachshund in Loaf (pástétom állagú) tápot kifejezetten a felnőtt tacskó tápanyagszükségleteinek szem előtt tartásával állítottuk össze. A Dachshund in Loaf fajtatáp 10 hónapos kortól etethető a felnőtt és idősödő kutyákkal. Fajtatápunkban megtalálhatóak mindazok a tápanyagok, melyekre az egészséges élethez a fajtának szüksége van. Minden termékünk átfogó minőségellenőrzési eljáráson esik át a tápok optimális minőségének biztosítása, illetve a kutya különleges igényeinek és életmódjának való megfelelés érdekében. A ROYAL CANIN® Dachshund in Loaf egy teljes értékű és kiegyensúlyozott táp.

Mi teszi egyedivé a tacskó kutyát?

A tacskó egy barátságos, intelligens és hűséges fajta, melyet széles körben ideális családi kutyának tartanak. Szőrzete alapján megkülönböztetünk rövidszőrű, szálkás szőrű és hosszúszőrű tacskót. Ezeknek az „alacsony fekvésű” kutyáknak hosszú testük van, amely nagyon tömör és izmos marad. Fejüket jellemzően magasan hordják, arckifejezésük rendszerint éberséget tükröz. Rövid lábaik dacára a tacskók nagyon aktívak és mozgékonyak. Olyan tápot kell választanunk, amely tartalmazza az optimális tápanyagokat, és figyelembe veszi speciális testfelépítését.

EGYEDI TESTFELÉPÍTÉS

A tacskó rövid lábai és a fokozott mechanikai terhelésnek kitett hosszú gerince miatt olyan különleges táplálást igényel, amely segít megőrizni ízületeinek mozgékonyságát és támogatja a porcszövet megújulását. A megfelelő testtömeg és izomfejlődés elengedhetetlen, hogy különleges testfelépítése mellett is megőrizze egészségét.

MEGFELELŐ SZÁJHIGIÉNIA

A tacskó esetében is kulcsfontosságú a megfelelő szájhigiénia, mivel a fajta hajlamosabb a fogászati problémákra és a fogkőképződésre.

Mi teszi különlegessé a nedves fajtatápot?

Egyedi, fajtára szabott, pástétom állagú falatok

A kifejezetten tacskó kutyának kialakított pástétom állag megfelel a fajta egyedi preferenciájának. Ennek az ízletes pástétomnak az illata és a puhasága megfelel még a legválogatósabb tacskók ízlésének is.

A csontos és az ízületek védelme

A táp gondosan beállított kalcium- és foszfortartalmának köszönhetően hozzájárul a tacskó csontjainak és ízületeinek egészségesen tartásához.

Izomtónus

Ez a különleges formula segít a kutyának megőrizni jó izomtónusát és ideális testsúlyát.

Étvágyserkentő hatás

A táp állagát úgy alakították ki, hogy az fokozza a táp ízletességét és segítsen serkenteni a kutya étvágyát. Ennek az ízletes pástétomnak az illata és a puhasága megfelel még a legválogatósabb tacskók ízlésének is.

Testreszabott táplálási program
Minden falatot az adott fajta egyedi igényeire terveztünk

A Royal Canin fajtatápok kifejezetten az adott fajta egyedi igényeire szabva biztosítják a lehető legprecízebb táplálási megoldást. A fajtatápok segítenek megakadályozni a fajtaspecifikus betegségek kialakulását, figyelembe veszik az adott fajta érzékenységeit, és a számukra lehető legpontosabban összeállított táplálási programmal igyekeznek biztosítani a fajta jellegének és egészségének megőrzését.