Dachshund Adult

Dachshund Adult

A ROYAL CANIN® Dachshund Adult tápot kifejezetten a tacskó tápanyagszükségleteinek szem előtt tartásával állítottuk össze, hogy biztosítsa a lehető legprecízebb táplálási megoldást. A Dachshund Adult fajtatáp 10 hónapos kortól etethető a felnőtt és idősödő kutyákkal. Fajtatápunkban megtalálhatóak mindazok a tápanyagok, melyekre az egészséges élethez a fajtának szüksége van. Minden termékünk átfogó minőségellenőrzési eljáráson esik át a tápok optimális minőségének biztosítása, illetve a kutya különleges igényeinek és életmódjának való megfelelés érdekében. A ROYAL CANIN® Dachshund Adult táp egy teljes értékű és kiegyensúlyozott táp.

Rizs, dehidratált baromfifehérje, növényi fehérje kivonat, hidrolizált állati fehérjék, állati zsiradékok, növényi rostok, cukorrépapép, halolaj, szójaolaj, ásványi sók, frukto-oligoszacharidok, borágó olaj, bársonyvirág kivonat (lutein forrás), rákféleségekből készült hidrolizátum (glükózamin forrás), porc hidrolizátum (kondroitin forrás).

Mi teszi egyedivé a tacskó kutyát?

A tacskó egy barátságos, intelligens és hűséges fajta, melyet széles körben ideális családi kutyának tartanak. Szőrzete alapján megkülönböztetünk rövidszőrű, szálkás szőrű és hosszúszőrű tacskót. Ezeknek az „alacsony fekvésű” kutyáknak hosszú testük van, amely nagyon tömör és izmos marad. Fejüket jellemzően magasan hordják, arckifejezésük rendszerint éberséget tükröz. Rövid lábaik dacára a tacskók nagyon aktívak és mozgékonyak. Olyan tápot kell választanunk, amely tartalmazza az optimális tápanyagokat, és figyelembe veszi speciális testfelépítését.

EGYEDI TESTFELÉPÍTÉS

A tacskó rövid lábai és a fokozott mechanikai terhelésnek kitett hosszú gerince miatt olyan különleges táplálást igényel, amely segít megőrizni ízületeinek mozgékonyságát és támogatja a porcszövet megújulását. A megfelelő testtömeg és izomfejlődés elengedhetetlen, hogy különleges testfelépítése mellett is megőrizze egészségét.

MEGFELELŐ SZÁJHIGIÉNIA

A tacskó esetében is kulcsfontosságú a megfelelő szájhigiénia, mivel a fajta hajlamosabb a fogászati problémákra és a fogkőképződésre.

Mi teszi különlegessé a fajtatápot?

Speciális, fajtára szabott tápszemcse

A ROYAL CANIN® Dachshund Adult tápszemcséje kifejezetten a tacskó állkapcsának megfelelően van kialakítva. Mivel e fajtának különösen rövid az állkapcsa, a tápszemcse alakja és mérete úgy van kialakítva, hogy megkönnyítse a kutya számára annak megragadását. A tápszemcse állaga pedig arra ösztönzi a kutyát, hogy lenyelés előtt alaposan rágja meg azt.

A csontok és az ízületek támogatása

A táp gondosan beállított kalcium- és foszfortartalmának köszönhetően hozzájárul a tacskó csontjainak és ízületeinek egészségesen tartásához. 

Izomtónus

Ez a különleges formula segít a kutyának megőrizni jó izomtónusát és ideális testsúlyát.

A bélsár mennyiségének és szagának csökkentése

A táp segít csökkenteni a kutya bélsarának kellemetlen szagát és mennyiségét is.

Testreszabott táplálási program
Minden falatot az adott fajta egyedi igényeire terveztünk

A Royal Canin fajtatápok kifejezetten az adott fajta egyedi igényeire szabva biztosítják a lehető legprecízebb táplálási megoldást. A fajtatápok segítenek megakadályozni a fajtaspecifikus betegségek kialakulását, figyelembe veszik az adott fajta érzékenységeit, és a számukra lehető legpontosabban összeállított táplálási programmal igyekeznek biztosítani a fajta jellegének és egészségének megőrzését.