French Bulldog Adult

French Bulldog Adult

A ROYAL CANIN® French Bulldog Adult tápot kifejezetten a francia bulldog tápanyagszükségleteinek szem előtt tartásával állítottuk össze, hogy biztosítsa a lehető legprecízebb táplálási megoldást. A French Bulldog Adult fajtatáp 12 hónapos kortól etethető a felnőtt és idősödő kutyákkal. Fajtatápunkban megtalálhatóak mindazok a tápanyagok, melyekre az egészséges élethez a fajtának szüksége van. Minden termékünk átfogó minőségellenőrzési eljáráson esik át a tápok optimális minőségének biztosítása, illetve a kutya különleges igényeinek és életmódjának való megfelelés érdekében. A ROYAL CANIN® French Bulldog Adult táp egy teljes értékű és kiegyensúlyozott táp.

Rizs, búza, állati zsiradékok, dehidratált sertésfehérje, növényi fehérje kivonat, dehidratált baromfifehérje, hidrolizált állati fehérjék, cukorrépapép, ásványi sók, halolaj, szójaolaj, frukto-oligoszacharidok, rákféleségekből készült hidrolizátum (glükózamin forrás), bársonyvirág kivonat (lutein forrás), porc hidrolizátum (kondroitin forrás).

Mi teszi egyedivé a francia bulldog kutyát?

A francia buldog egy kistestű, nagyon izmos, tömör testszerkezetű és szilárd csontozatú fajta. Ezek az erőteljes kutyák jellemzően éberek, aktívak és intelligensek. Mivel a fajta érzékenyebb a környezeti hatásokra, különösen a melegre, így a megfelelő tartás és táplálás elengedhetetlen az egészség megőrzése érdekében. 

BRACHYCEPHAL KUTYAFAJTA

Rövid, majdnem szögletes fej, hosszabb alsó állkapocs jellemzi, aminek következtében hajlamos a tápszemcséket rágás nélkül lenyelni, ami problémát okozhat érzékeny emésztőrendszerének.

ERŐS IZOMZAT

Erős izmainak megőrzéséhez a francia bulldognak rendszeres testmozgásra van szüksége. A rövidebb, de mindennapos séták előnyösebbek a csontok és az ízületek egészsége szempontjából, mint a túl sok futás vagy ugrás.

ÉRZÉKENY EMÉSZTŐRENDSZER

Jellegzetes felépítése és arcszerkezete befolyásolja a francia bulldog emésztőrendszerét. A megfelelő táp hozzájárul a bélflóra egészséges egyensúlyához, és a bélsár jó minőségéhez.

Mi teszi különlegessé a fajtatápot?

Speciális, fajtára szabott tápszemcse

A ROYAL CANIN® French Bulldog Adult tápszemcséje kifejezetten a francia bulldog speciális állkapcsának megfelelően van kialakítva. A tápszemcse alakja és mérete arra ösztönzik a kutyát, hogy lenyelés előtt alaposan rágja meg azt, ami az egészséges emésztést is támogatja.

Izomtömeg megőrzése

A megfelelő táplálás hozzájárul az izomtömeg hatékony megőrzéséhez, a French Bulldog Adult táp ezért tartalmaz L-karnitint és optimális mennyiségű fehérjét.

Egészséges bőr

A French Bulldog Adult táp olyan tápanyagokat (többek között egy különleges komplexet, valamint EPA és DHA zsírsavakat) is tartalmaz, amelyek segítenek megőrizni a francia bulldog bőrének és jellegzetes szőrzetének egészségét.

Kellemetlen szagok csökkentése

A táp a bélflóra megfelelő egyensúlyának támogatásával hozzájárul az optimális emésztéshez, ezáltal segít csökkenteni a túlzott felfúvódást és a kutya bélsarának kellemetlen szagát – ami nemcsak a kutya, hanem a gazdája számára is nagyszerű hír.

Testreszabott táplálási program
Minden falatot az adott fajta egyedi igényeire terveztünk

A Royal Canin fajtatápok kifejezetten az adott fajta egyedi igényeire szabva biztosítják a lehető legprecízebb táplálási megoldást. A fajtatápok segítenek megakadályozni a fajtaspecifikus betegségek kialakulását, figyelembe veszik az adott fajta érzékenységeit, és a számukra lehető legpontosabban összeállított táplálási programmal igyekeznek biztosítani a fajta jellegének és egészségének megőrzését.