French Bulldog Puppy

French Bulldog Puppy

A ROYAL CANIN® French Bulldog Puppy tápot kifejezetten a fiatal francia bulldog tápanyagszükségleteinek szem előtt tartásával állítottuk össze, hogy biztosítsa a lehető legprecízebb táplálási megoldást. A French Bulldog Puppy fajtatáp 12 hónapos korig etethető a kölyökkutyákkal. Fajtatápunkban megtalálhatóak mindazok a tápanyagok, melyekre az egészséges élethez a fajtának szüksége van. Minden termékünk átfogó minőségellenőrzési eljáráson esik át a tápok optimális minőségének biztosítása, illetve a kölyökkutya különleges igényeinek és életmódjának való megfelelés érdekében. A ROYAL CANIN® French Bulldog Puppy táp egy teljes értékű és kiegyensúlyozott táp.

Rizs, dehidratált baromfifehérje, növényi fehérje kivonat, búza, állati zsiradékok, hidrolizált állati fehérjék, cukorrépapép, ásványi sók, dehidratált sertésfehérje, szójaolaj, halolaj, frukto-oligoszacharidok, élesztő-hidrolizátum (mannán-oligoszacharidok forrása), rákféleségekből készült hidrolizátum (glükózamin forrás), bársonyvirág kivonat (lutein forrás), porc hidrolizátum (kondroitin forrás).  

Mi teszi egyedivé a francia bulldog kölyökkutyát?

A francia bulldog igazán népszerű kutya. Intelligens, kedves és hízelkedő társ. Bár a fajta gondozása egyszerűbb, testfelépítése miatt a növekedés időszaka kulcsfontosságú életszakasz a francia bulldog kölyök számára. Mivel a fajta érzékenyebb a környezeti hatásokra, különösen a melegre, így a megfelelő tartás és táplálás elengedhetetlen az egészség megőrzése érdekében. 

BRACHYCEPHAL KUTYAFAJTA

Rövid, majdnem szögeltes fej, hosszabb alsó állkapocs jellemzi, aminek következtében hajlamos a tápszemcséket rágás nélkül lenyelni, ami problémát okozhat érzékeny emésztőrendszerének.

ÉRZÉKENY EMÉSZTŐRENDSZER

Jellegzetes felépítése és arcszerkezete befolyásolja a francia bulldog emésztőrendszerét. A megfelelő táp hozzájárul a bélflóra egészséges egyensúlyához, és a bélsár jó minőségéhez.

ERŐS IZOMZAT

Erős izomzata már kölyökkorban fejlődik, így az immunrendszer támogatása mellett az izomfejlődés is nagyon fontos a kölyök számára.

Mi teszi különlegessé a fajtatápot?

Speciális, fajtára szabott tápszemcse

A ROYAL CANIN® French Bulldog Puppy tápszemcséje kifejezetten a francia bulldog kölyökkutya számára van kialakítva. Mivel e fajtának különösen rövid az állkapcsa, a tápszemcse alakja és mérete megkönnyíti a kölyökkutya számára annak megragadását. A tápszemcse állaga pedig arra ösztönzi a kutyát, hogy lenyelés előtt alaposan rágja meg azt.

Az immunrendszer támogatása

Ebben a kulcsfontosságú időszakban a kölyökkutya immunrendszere fokozatosan fejlődik. Annak köszönhetően, hogy egy szabadalmazott antioxidáns komplexet – benne E-vitamint – is tartalmaz, a French Bulldog Puppy táp támogatja a kölyökkutya természetes védekező rendszerét.

Egészséges emésztés

A táp kitűnő minőségű fehérjéket (L.I.P. - kitűnően emészthető, válogatott fehérje) tartalmaz, melyeket kifejezetten nagyon jó emészthetőségük miatt választottunk ki. A táp nagyon előnyös hatású prebiotikumokat is tartalmaz. E tápanyagok kombinációja támogatja az egészséges emésztést és hozzájárul a bélflóra egészséges egyensúlyához, ami viszont nagyon fontos a bélsár jó minőségéhez.

Egészséges bőr

A különleges formula segít erősíteni a kutya bőrének védvonal funkcióját, ami hozzájárul a bőr jó egészségi állapotához. A bőr jó egészsége előnyös hatással van a szőrzet minőségére.

Testreszabott táplálási program
Minden falatot az adott fajta egyedi igényeire terveztünk

A Royal Canin fajtatápok kifejezetten az adott fajta egyedi igényeire szabva biztosítják a lehető legprecízebb táplálási megoldást. A fajtatápok segítenek megakadályozni a fajtaspecifikus betegségek kialakulását, figyelembe veszik az adott fajta érzékenységeit, és a számukra lehető legpontosabban összeállított táplálási programmal igyekeznek biztosítani a fajta jellegének és egészségének megőrzését.