German Shepherd Adult

German Shepherd Adult

A ROYAL CANIN® German Shepherd Adult tápot kifejezetten a német juhászkutya tápanyagszükségleteinek szem előtt tartásával állítottuk össze, hogy biztosítsa a lehető legprecízebb táplálási megoldást. A German Shepherd Adult fajtatáp 15 hónapos kortól etethető a felnőtt és idősödő kutyákkal. Fajtatápunkban megtalálhatóak mindazok a tápanyagok, melyekre az egészséges élethez a fajtának szüksége van. Minden termékünk átfogó minőségellenőrzési eljáráson esik át a tápok optimális minőségének biztosítása, illetve a kutya különleges igényeinek és életmódjának való megfelelés érdekében. A ROYAL CANIN® German Shepherd Adult táp egy teljes értékű és kiegyensúlyozott táp.

Rizs, dehidratált baromfifehérje, állati zsiradékok, növényi fehérje kivonat, kukoricaliszt, hidrolizált állati fehérjék, növényi rostok, ásványi sók, cukorrépapép, szójaolaj, halolaj, kókuszolaj, élesztő-hidrolizátum (mannán-oligoszacharidok forrása), rákféleségekből készült hidrolizátum (glükózamin forrás), bársonyvirág kivonat (lutein forrás), porc hidrolizátum (kondroitin forrás).

Mi teszi egyedivé a német juhászkutyát?

A fajta Németországból származik, 1899-ben elsősorban szolgálati kutyaként támogatta a katonaságot és a rendőrséget. Ereje és félelmet nem ismerő karaktere mind a mai napig sikeressé teszi szolgálati kutyaként. A német juhászkutya egy nagyon aktív, intelligens kutyafajta. A német juhászkutya élénk vérmérsékletéről és magas szintű aktivitásáról ismert, ezért egy, az ízületek egészségét támogató tápanyagokat tartalmazó táp segíthet fenntartani e fajta magas aktivitási szintjeit.

HAJLAMOS AZ ÍZÜLETI PROBLÉMÁKRA

Bár nagyon jól fejlett izomzattal rendelkeznek, és csontszerkezetük is masszív, a könyök és a csípő diszplázia sokszor ​​genetikai hajlamként jelentkezik a fajtánál, ami csökkenti az ízületek funkcionalitását és fájdalmat okoz. A fokozott fizikai terhelés miatt az ízületeit a megfelelő táplálással folymatosan támogatnunk kell.

ÉRZÉKENY EMÉSZTÉS

Az egészséges emésztés támogatása érdekében elengedhetetlen, hogy gondosan kiválasztott fehérjeforrásokkal azonban támogathatjuk a felnőtt kutya emésztőrendszerét.

BŐRE ÉS SZŐRZETE ODAFIGYELÉST IGÉNYEL

A bőr pH szintje jellemzően magasabb, így a fajta hajlamosabb a bakteriális bőrfertőzésekre. Ám a bőr védőfunkciójának támogatásával már kölyökkorban sokat tehetünk az egészséges és ragyogó bunda fenntartásáért.

Mi teszi különlegessé a fajtatápot?

Speciális, fajtára szabott tápszemcse

A ROYAL CANIN® German Shepherd Adult tápszemcséje kifejezetten a német juhászkutya állkapcsának megfelelően van kialakítva. Különleges tápszemcséjének mérete és alakja megfelelő megrágására ösztönzi a kutyákat az evés során, valamint támogatja a jó szájhigiéniát.

Optimális emésztés

A German Shepherd Adult táp hozzájárul az emésztőszervek optimális egészségéhez annak köszönhetően, hogy kitűnően emészthető fehérjéket (L.I.P. - kitűnően emészthető, válogatott fehérje), valamint olyan rostokat tartalmaz, melyek korlátozzák a bélbeli fermentációt és egyúttal elősegítik a bélflóra jó egyensúlyának fenntartását.

Egészséges bőr és szőrzet

A German Shepherd Adult táp egy olyan tápanyagkomplexet tartalmaz, amely támogatja a bőr védvonal funkcióját. EPA és DHA omega-3 zsírsavakat is tartalmaz, melyek táplálják és egészségesen tartják a kutya szőrzetét és bőrét.

Egészséges csontok és ízületek

A German Shepherd Adult táp a csontok és az ízületek egészségének megőrzését támogató különleges tápanyagokat tartalmaz. Ezen túlmenően ez az összetétel az egészséges testsúly fenntartását is elősegíti.

Testreszabott táplálási program
Minden falatot az adott fajta egyedi igényeire terveztünk

A Royal Canin fajtatápok kifejezetten az adott fajta egyedi igényeire szabva biztosítják a lehető legprecízebb táplálási megoldást. A fajtatápok segítenek megakadályozni a fajtaspecifikus betegségek kialakulását, figyelembe veszik az adott fajta érzékenységeit, és a számukra lehető legpontosabban összeállított táplálási programmal igyekeznek biztosítani a fajta jellegének és egészségének megőrzését.