German Shepherd Puppy

German Shepherd Puppy

A ROYAL CANIN® German Shepherd Puppy tápot kifejezetten a fiatal német juhászkutya tápanyagszükségleteinek szem előtt tartásával állítottuk össze, hogy biztosítsa a lehető legprecízebb táplálási megoldást. A German Shepherd Puppy fajtatáp 15 hónapos kortól etethető a kölyökkutyákkal. Fajtatápunkban megtalálhatóak mindazok a tápanyagok, melyekre az egészséges növekedéshez a fajtának szüksége van. Minden termékünk átfogó minőségellenőrzési eljáráson esik át a tápok optimális minőségének biztosítása, illetve a kölyökkutya különleges igényeinek és életmódjának való megfelelés érdekében. A ROYAL CANIN® German Shepherd Puppy táp egy teljes értékű és kiegyensúlyozott táp.

Mi teszi egyedivé a kölyök német juhászkutyát?

​A fajta Németországból származik, 1899-ben elsősorban szolgálati kutyaként támogatta a katonaságot és a rendőrséget. Ereje és félelmet nem ismerő karaktere mind a mai napig sikeressé teszi szolgálati kutyaként. A német juhászkutya egy szilárd felépítésű, nagytestű kutya. E kutyák felnőttkorukat elérve általában erősek, izmosak és karcsúak, ezért fontos biztosítani, hogy kölyökkorban minden olyan tápanyaghoz hozzájussanak, amelyek szükségesek a korai életszakaszokban való növekedés támogatásához.

ÉRZÉKENY EMÉSZTÉS

Az egészséges emésztés támogatása elengedhetetlen a kiskutya növekedési időszakában. Mivel emésztőrendszere még nem teljesen fejlett, a tápanyagok asszimilációja eltér a felnőtt, kifejlett kutyákétól. A gondosan kiválasztott fehérjeforrásokkal azonban támogathatjuk a kölyök emésztőrendszerét.

BŐRE ÉS SZŐRZETE ODAFIGYELÉST IGÉNYEL

A bőr pH szintje jellemzően magasabb, így a fajta hajlamosabb a bakteriális bőrfertőzésekre. Ám a bőr védőfunkciójának támogatásával már kölyökkorban sokat tehetünk az egészséges és ragyogó bunda fenntartásáért.

IMMUNRENDSZERE MÉG FEJLETLEN

A növekedés periódusa a kutya életének kulcsfontosságú szakasza: a nagy változások, a felfedezések és az új találkozások ideje. E kulcsfontosságú időszakban a kölyökkutya immunrendszere fokozatosan fejlődik, a megfelelő tápanyagok biztosítása elengedhetetlen a nagytestű kölyökkutyák optimális ütemű fejlődéséhez.

 

Mi teszi különlegessé a fajtatápot?

Speciális, fajtára szabott tápszemcse

A ROYAL CANIN® German Shepherd Puppy tápszemcséje kifejezetten a kölyök német juhászkutya állkapcsának megfelelően van kialakítva. Rendkívül ízletes tápszemcséjének alakja és mérete megfelel a kölyökkutya egyedi igényeinek és támogatja a jó szájhigiéniát.

Immunrendszer támogatása

A German Shepherd Puppy táp erősíti a kölyökkutya természetes védekező rendszerét, különösen annak köszönhetően, hogy egy szabadalmazott antioxidáns komplexet – benne E-vitamint – tartalmaz.

Egészséges emésztés

A táp az emésztőrendszer optimális egészségét támogató tápanyagok kiegyensúlyozott kombinációját tartalmazza, köztük a kitűnő emészthetősége miatt kiválasztott L.I.P. fehérjét. E formula segít fenntartani a bélflóra egészséges egyensúlyát, ezáltal hozzájárul a bélsár jó minőségéhez.

Egészséges csontok és ízületek

Gondosan beállított kalcium- és foszfortartalmának köszönhetően a German Shepherd Puppy táp segít egészségesen és erősen tartani a csontokat és az ízületeket. A különleges formula emellett az ideális testsúly fenntartásához is hozzájárul.

Testreszabott táplálási program
Minden falatot az adott fajta egyedi igényeire terveztünk

A Royal Canin fajtatápok kifejezetten az adott fajta egyedi igényeire szabva biztosítják a lehető legprecízebb táplálási megoldást. A fajtatápok segítenek megakadályozni a fajtaspecifikus betegségek kialakulását, figyelembe veszik az adott fajta érzékenységeit, és a számukra lehető legpontosabban összeállított táplálási programmal igyekeznek biztosítani a fajta jellegének és egészségének megőrzését.