Golden Retriever Adult

Golden Retriever Adult

A ROYAL CANIN® Golden Retriever Adult tápot kifejezetten a Golden Retriever tápanyagszükségleteinek szem előtt tartásával állítottuk össze, hogy biztosítsa a lehető legprecízebb táplálási megoldást. A Golden Retriever Adult fajtatáp 15 hónapos kortól etethető a felnőtt és idősödő kutyákkal. Fajtatápunkban megtalálhatóak mindazok a tápanyagok, melyekre az egészséges élethez a fajtának szüksége van. Minden termékünk átfogó minőségellenőrzési eljáráson esik át a tápok optimális minőségének biztosítása, illetve a kutya különleges igényeinek és életmódjának való megfelelés érdekében. A ROYAL CANIN® Golden Retriever Adult táp egy teljes értékű és kiegyensúlyozott táp.

Dehidratált baromfifehérje, kukorica, rizs, búza, hidrolizált állati fehérjék, állati zsiradékok, növényi fehérje kivonat, növényi rostok, cukorrépapép, halolaj, szójaolaj, szárított paradicsom, ásványi sók, frukto-oligoszacharidok, Psyllium maghéj és mag, rákféleségekből készült hidrolizátum (glükózamin forrás), borágó olaj (0,1 %), bársonyvirág kivonat (lutein forrás), porc hidrolizátum (kondroitin forrás). 

Mi teszi különlegessé a Golden Retriever kutyát?

A Golden Retriever különleges, elbűvölő, igazi társ. A fajta Angliából származik, a cél egy jó megjelenésű és karakterű vadászkutya tenyésztése volt, főleg vízi vadászként vált népszerűvé. Mára a Golden Retriever nagyon barátságos és szociális kutyaként igen közkedvelt, emellett segítőkutyaként is kíválóan alkalmazható.

HÍZÁSRA VALÓ HAJLAM

Elhízásra való hajlama miatt speciális táplálást igényel, mely támogatja a megfelelő kondíció fenntartását. 

GONDOSKODJUNK A BUNDA EGÉSZSÉGÉRŐL

Mivel hajlamos a bőrproblémákra, ezért több időt kell fordítanunk a bőr és a szőrzet megfelelő ápolására.

SZÍV ÉS ÍZÜLET TÁMOGATÁSA

Az ideális testsúly fenntartása mellett a szív egészséges működését is támogatni kell, a fajta hajlamos a szív- és érrendszeri megbetegedésekre, de a megfelelő táplálással sokat tehetünk egészségéért.

Mi teszi különlegessé a fajtatápot?

Speciális, fajtára szabott tápszemcse

A ROYAL CANIN® Golden Retriever Adult tápszemcséje kifejezetten a Golden Retriever állkapcsának megfelelően van kialakítva. A tápszemcsék textúrája és állaga megfelel a fajta speciális rágási technikájának és támogatja a jó szájhigiéniát.

 

Egészséges bőr és szőrzet

A megfelelő táp segíthet egészségesen tartani a golden retriever pompás, hosszú és vastag bundáját. Ennek érdekében a Golden Retriever Adult táp omega-3 zsírsavakat (köztük EPA-t és DHA-t), valamint borágó olajat tartalmaz. E tápanyagok mindegyike támogatja a bőr egészséges védvonal funkcióját, ami viszont hozzájárul a kutya szőrzetének egészséges megjelenéséhez.

Egészséges szívműködés

Elsősorban megfelelő zsírsav-összetételének és hozzáadott taurin-tartalmának köszönhetően a Golden Retriever Adult táp a kutya egészséges szívműködését is támogatja.

Ideális testsúly 

A mindennapi testmozgás mellett gondosan beállított kalóriatartalma révén a Golden Retriever Adult táp is segít megőrizni a Golden Retriever ideális testsúlyát. Ez különösen fontos az ivartalanított kutyák esetében, mivel azok – kissé alacsonyabb aktivitási szintjeik miatt – hajlamosak a hízásra.

Testreszabott táplálási program
Minden falatot az adott fajta egyedi igényeire terveztünk

A Royal Canin fajtatápok kifejezetten az adott fajta egyedi igényeire szabva biztosítják a lehető legprecízebb táplálási megoldást. A fajtatápok segítenek megakadályozni a fajtaspecifikus betegségek kialakulását, figyelembe veszik az adott fajta érzékenységeit, és a számukra lehető legpontosabban összeállított táplálási programmal igyekeznek biztosítani a fajta jellegének és egészségének megőrzését.