Golden Retriever Puppy

Golden Retriever Puppy

A ROYAL CANIN® Golden Retriever Puppy tápot kifejezetten a fiatal Golden Retriever tápanyagszükségleteinek szem előtt tartásával állítottuk össze, hogy biztosítsa a lehető legprecízebb táplálási megoldást. A Golden Retriever Puppy fajtatáp 15 hónapos korig etethető a kölyökkutyákkal. Fajtatápunkban megtalálhatóak mindazok a tápanyagok, melyekre az egészséges növekedéshez a fajtának szüksége van. Minden termékünk átfogó minőségellenőrzési eljáráson esik át a tápok optimális minőségének biztosítása, illetve a kölyökkutya különleges igényeinek és életmódjának való megfelelés érdekében. A ROYAL CANIN® Golden Retriever Puppy táp egy teljes értékű és kiegyensúlyozott táp.

Mi teszi egyedivé a Golden Retriever kölyökkutyát?

A Golden Retriever különleges, elbűvölő, igazi társ. Nagyon barátságos és szociális kutyaként igen közkedvelt, emellett segítőkutyaként is kiválóan alkalmazható. A kölyök gyorsan tanul, és igényli, hogy foglalkozzanak vele. A növekedés időszaka nagyon fontos életszakasz a fiatal Golden Retriever számára, ezért a kölyökkutya számára előnyösek lehetnek egyes olyan tápanyagok, melyek kifejezetten támogatják az optimális egészség megőrzését ebben a kulcsfontosságú időszakban.

HÍZÁSRA VALÓ HAJLAM

Hízásra való hajlama miatt már kölyökkorától kezdve speciális táplálást igényel, mely támogatja a megfelelő kondíció fenntartását.

HAJLAMOS A BŐRPROBLÉMÁKRA

A Golden Retriever hajlamos a bőrproblémákra, így a szőrzet ápolására oda kell figyelnünk, megfelől táplálással sokat tehetünk a bőr védőfunkciójának támogatása érdekében.

SZÍV ÉS ÍZÜLETEK TÁMOGATÁSA

Az ideális testsúly fenntartása mellett a szív egészséges működését is támogatni kell, a fajta hajlamos a szív- és érrendszeri megbetegedésekre, de a megfelelő táplálással sokat tehetünk egészségéért.

 

Mi teszi különlegessé a fajtatápot?

Speciális, fajtára szabott tápszemcse

A ROYAL CANIN® Golden Retriever Puppy tápszemcséje kifejezetten a Golden Retriever kölyökkutya állkapcsának megfelelően van kialakítva. A tápszemcse alakja és mérete megkönnyíti a kutya számára annak megragadását és szétrágását, állaga pedig fokozza annak ízletességét – ez arra ösztönzi a kölyökkutyát, hogy szívesen elfogyassza a tápszemcséket, így hozzájusson a számára szükséges tápanyagokhoz.

Immunrendszer támogatása

A kölyökkutya immunrendszere fokozatosan fejlődik – ezért a Golden Retriever Puppy egy szabadalmazott antioxidáns komplexet – benne E-vitamint – tartalmaz, hogy támogassa a kölyökkutya természetes védekező rendszerét és fenntartsa a kölyök optimális egészségét a növekedés során.

Egészséges bőr és szőrzet

A táp egy különleges komplexet is tartalmaz, amely segít egészségesen tartani a fiatal Golden Retriever bőrét és szőrzetét. Ez az EPA és DHA nevű omega-3 zsírsavakkal és borágó olajjal kiegészített formula erősíti a bőr védvonal funkcióját. A kölyökkutya bőrének egészsége hatással van a szőrzet minőségére is – ezért fontos biztosítani, hogy a kölyökkutya hozzájusson mindazokhoz a tápanyagokhoz, melyekre szüksége van bőre táplálásához és nyugtatásához.

Egészséges emésztés

A kölyökkutya egészséges emésztésének támogatása céljából a táp egy kitűnő minőségű fehérjét (L.I.P. - kitűnően emészthető, válogatott fehérje) és prebiotikumokat is magában foglaló tápanyag-kombinációt tartalmaz. Ez a formula segít fenntartani a bélflóra egészséges egyensúlyát is, ami viszont hozzájárul a bélsár jó minőségéhez.

Testreszabott táplálási program
Minden falatot az adott fajta egyedi igényeire terveztünk

A Royal Canin fajtatápok kifejezetten az adott fajta egyedi igényeire szabva biztosítják a lehető legprecízebb táplálási megoldást. A fajtatápok segítenek megakadályozni a fajtaspecifikus betegségek kialakulását, figyelembe veszik az adott fajta érzékenységeit, és a számukra lehető legpontosabban összeállított táplálási programmal igyekeznek biztosítani a fajta jellegének és egészségének megőrzését.