Jack Russell Adult

Jack Russell Adult

A ROYAL CANIN® Jack Russell Adult tápot kifejezetten a Jack Russell Terrier tápanyagszükségleteinek szem előtt tartásával állítottuk össze, hogy biztosítsa a lehető legprecízebb táplálási megoldást. A Jack Russell Adult fajtatáp 10 hónapos kortól etethető a felnőtt és idősödő kutyákkal. Fajtatápunkban megtalálhatóak mindazok a tápanyagok, melyekre az egészséges élethez a fajtának szüksége van. Minden termékünk átfogó minőségellenőrzési eljáráson esik át a tápok optimális minőségének biztosítása, illetve a kutya különleges igényeinek és életmódjának való megfelelés érdekében. A ROYAL CANIN® Jack Russell Adult táp egy teljes értékű és kiegyensúlyozott táp.

Dehidratált baromfifehérje, rizs, kukorica, búza, növényi fehérje kivonat, állati zsiradékok, hidrolizált állati fehérjék, cukorrépapép, kukoricaglutén, ásványi sók, halolaj, szójaolaj, élesztő és annak részei, frukto-oligoszacharidok, élesztő-hidrolizátum (mannán-oligoszacharidok forrása), borágó olaj (0,1 %), bársonyvirág kivonat (lutein forrás), rákféleségekből készült hidrolizátum (glükózamin forrás), porc hidrolizátum (kondroitin forrás).

Mi teszi egyedivé a Jack Russell Terrier kutyát?

A ma általunk ismert Jack Russell Terriert a 19. század elején John Russell tiszteletes tenyésztette ki Angliában. Egy nagy állóképességű, bátor terrier félét szeretett volna, melynek színe túlnyomórészt fehér. Az 1850-es évekre kialakult a fajta, az első pedigrét 1862-ben írták le.  A Jack Russell Terrier élénk vérmérsékletéről és intelligenciájáról ismert. E jellemzők nagyon népszerű társállattá teszik. A gazdiknak sok lehetőséget kell biztosítaniuk a Jack Russell Terrier számára, hogy intelligenciáját és energikusságát kihasználhassa – az olyan kutyás sportokat, mint az agility és a flyball szinte a Jack Russell számára teremtették! Aktív, atletikus fajta, karcsú és közepesen hosszú testtel.

A VÉGLETEKIG ENERGIKUS

A határtalan energiához megfelelő „üzemanyagra” van szükség, és mivel a Jack Russell Terrier akár 16 évig is elélhet, ezt az abszolút vitalitást az egész életen át megfelelő táplálékkal kell támogatni.

A BŐR ÉS A SZŐRZET EGÉSZSÉGE

A csillogó bunda és az egészséges bőr a kutya általános egészségi állapotának tükre. Ha a Jack Russell Terrier aktív életmódjára gondolunk, megértjük, hogy miért olyan fontos biztosítani a bőr védőfal funkciójának lehető leghatásosabb működését.

A FOGAK EGÉSZSÉGÉRE ÜGYELNI KELL

Mint sok más kistestű kutyafajta, a Jack Russell terrier is hajlamos a foglepedék- és fogkőképződésre. Ha nem védekezünk ellene, a fogkövesség súlyos fogbetegségekhez és általános egészségi problémákhoz vezethet.

Mi teszi különlegessé a fajtatápot?

Speciális, fajtára szabott tápszemcse

A ROYAL CANIN® Jack Russell Adult tápszemcséje kifejezetten a Jack Russell Terrier fajta állkapcsának megfelelően van kialakítva. A tápszemcse különleges alakja, mérete és állaga kifejezetten a fajta konkrét ízpreferenciához alkalmazkodik.

Vitalitás komplex

A Jack Russell Terrier élénk vérmérsékletéről ismert, ezért ez a táp hozzájárul az izomtömeg fenntartásához és a fizikai aktivitás támogatásához is, gondosan beállított fehérjetartalmának és a táphoz hozzáadott, a vitalitás fenntartását elősegítő antioxidáns-komplexnek köszönhetően.

Egészséges bőr és szőrzet

A Jack Russell Terrier aktív életmódját figyelembe véve nagyon fontos, hogy a bőr erős védvonalként szolgáljon. A Jack Russell Terrier Adult táp különleges tápanyag-komplexének köszönhetően támogatja a bőr egészséges védvonal funkcióját. A táp EPA és DHA omega-3 zsírsavakat és borágó olajat is tartalmaz, hogy táplálja és egészségesen tartsa a kutya bőrét és szőrzetét.

Egészséges fogak

A Jack Russell Terrier Adult táp a kalciummal kelátokat képező anyagokat tartalmaz, így lassítja a fogkőképződést és hozzájárul a kutya jó szájhigiéniájának fenntartásához.

Testreszabott táplálási program
Minden falatot az adott fajta egyedi igényeire terveztünk

A Royal Canin fajtatápok kifejezetten az adott fajta egyedi igényeire szabva biztosítják a lehető legprecízebb táplálási megoldást. A fajtatápok segítenek megakadályozni a fajtaspecifikus betegségek kialakulását, figyelembe veszik az adott fajta érzékenységeit, és a számukra lehető legpontosabban összeállított táplálási programmal igyekeznek biztosítani a fajta jellegének és egészségének megőrzését.