Jack Russell Puppy

Jack Russell Puppy

A ROYAL CANIN® Jack Russell Puppy tápot kifejezetten a fiatal Jack Russell tápanyagszükségleteinek szem előtt tartásával állítottuk össze, hogy biztosítsa a lehető legprecízebb táplálási megoldást. A Jack Russell Puppy fajtatáp 10 hónapos kortól etethető a kölyökkutyákkal. Fajtatápunkban megtalálhatóak mindazok a tápanyagok, melyekre az egészséges növekedéshez a fajtának szüksége van. Minden termékünk átfogó minőségellenőrzési eljáráson esik át a tápok optimális minőségének biztosítása, illetve a kölyökkutya különleges igényeinek és életmódjának való megfelelés érdekében. A ROYAL CANIN® Jack Russell Puppy táp egy teljes értékű és kiegyensúlyozott táp.

Dehidratált baromfifehérje, rizs, növényi fehérje kivonat, búza, állati zsiradékok, kukorica, hidrolizált állati fehérjék, cukorrépapép, kukoricaglutén, ásványi sók, halolaj, szójaolaj, élesztők, frukto-oligoszacharidok, élesztő-hidrolizátum (mannán-oligoszacharidok forrása), borágó olaj, bársonyvirág kivonat (lutein forrás). 

Mi teszi egyedivé a Jack Russell Terrier kölyökkutyát?

A Jack Russell Terrier – a világon az egyik legaktívabb és legmozgékonyabb kistestű kutyafajta – éber, hűséges és független. Ne tévesszen meg a kis mérete, mert a Jack Russell egy igazi személyiség! A gazdiknak sok lehetőséget kell biztosítaniuk a Jack Russell Terrier számára, hogy intelligenciáját és energikusságát kihasználhassa – az olyan kutyás sportokat, mint az agility és a flyball, szinte számukra teremtették. 

INTENZÍV NÖVEKEDÉSI IDŐSZAK

A Jack Russell kölyökkutyát egy rövid, de intenzív növekedési időszak, valamint aktív és élénk vérmérséklet jellemzi, így táplálását is érdemes ehhez igazítani.

BŐRE FOKOZOTT VÉDELMET IGÉNYEL

A csillogó bunda és az egészséges bőr a kutya általános egészségi állapotának tükre. Ha a Jack Russell aktív életmódjára gondolunk, megértjük, hogy miért olyan fontos biztosítani a bőr védőfal funkciójának a lehető leghatásosabb működését.

A VÉGLETEKIG ENERGIKUS

A határtalan energiához megfelelő „üzemanyagra” van szükség, és mivel a Jack Russell akár 16 évig is elélhet, ezt az abszolút vitalitást az egész életen át megfelelő táplálékkal kell támogatni.

Mi teszi különlegessé a fajtatápot?

Speciális, fajtára szabott tápszemcse

A Jack Russell Puppy tápszemcséjét kifejezetten a Jack Russell kölyök számára fejlesztettük ki. A tápszemcse különleges alakjának, méretének és állagának köszönhetően a kölyökkutya könnyen és szívesen elfogyasztja a tápot. A tápszemcse teljes mértékben igazodik a Jack Russell állkapcsának alakjához, így kielégíti e fajta különleges igényeit.

Immunrendszer támogatása

A Jack Russell Puppy táp egy szabadalmazott antioxidáns komplexet – benne a nagyon előnyös hatású E-vitamint – tartalmaz. Ezeknek az antioxidánsoknak a jelenléte támogatja a fiatal kölyökkutya természetes védekező rendszerét az immunrendszer fokozatos fejlődése során.

Egészséges növekedés

A Jack Russell kölyökkutyát egy rövid, de intenzív növekedési időszak, valamint aktív és élénk vérmérséklet jellemzi, ezért a Jack Russell Puppy táp úgy van összeállítva, hogy – különösen gondosan beállított energia-, fehérje-, kalcium- és foszfortartalmának köszönhetően –támogassa a kölyökkutya harmonikus növekedését.

Egészséges emésztés

A táp továbbá az egészséges emésztést támogató tápanyag-kombinációt tartalmaz, kitűnő minőségű fehérjével (L.I.P. - kitűnően emészthető, válogatott fehérje) és prebiotikumokkal. Ezen túlmenően e tápanyagok elősegítik a bélflóra optimális egyensúlyának fenntartását, ami viszont hozzájárul a bélsár egészséges minőségéhez.

Testreszabott táplálási program
Minden falatot az adott fajta egyedi igényeire terveztünk

A Royal Canin fajtatápok kifejezetten az adott fajta egyedi igényeire szabva biztosítják a lehető legprecízebb táplálási megoldást. A fajtatápok segítenek megakadályozni a fajtaspecifikus betegségek kialakulását, figyelembe veszik az adott fajta érzékenységeit, és a számukra lehető legpontosabban összeállított táplálási programmal igyekeznek biztosítani a fajta jellegének és egészségének megőrzését.