Testreszabott táplálás fajtatiszta kutyáknak

Testreszabott táplálás fajtatiszta kutyáknak

Minden kutyafajtának megvannak az egyedi igényei. Nemcsak testméretük, de testalkatuk, energiaigényük, állkapcsuk szerkezete is nagyon eltérő lehet. A fajtára jellemző testalkat és anyagcsere különféleképpen terheli a csontokat és az ízületeket, ezt pedig a táplálásnak tükröznie kell.

Az egyes fajták emésztőrendszerére is kiemelt figyelmet kell fordítani. A szőrzet, a bunda szépsége is függ a megfelelő tápanyagoktól, valamint egyes fajták esetében a bőrirritáció kialakulásának megakadályozásában is fontos szerepe van a táplálásnak.

A Breed Health Nutrition termékcsaládot a legjobb fehérjeforrások kiválasztása, egyedi összetevők és ízek, illetve speciális tápszemcsék teszik igazán különlegessé. A tápszemcsék alakja, állaga és mérete is úgy lett kifejlesztve, hogy tökéletesen illeszkedik a különböző kutyafajták sajátosságaihoz.

Milyen fajtájú kutyának keres tápot?

Miért a Royal Canin?

A macska és a kutya az első

A macska és a kutya az első

„A macska és a kutya az első” alapelv a Royal Canin® legfőbb sajátossága. Innovációs folyamataink középpontjában az állat áll, ami egy gyökeresen eltérő szemléletmód. Legfőbb célunk, hogy hozzájáruljunk a macskák és kutyák jólétéhez, egészségéhez, lehetővé téve, hogy hosszabb és boldogabb életet éljenek, ez a mi filozófiánk!

További információ
Innováció

Innováció

A Royal Canin® innovációs stratégiáját is ez a dinamizmus vezérli: célja a megfigyelés, a kérdezés, a tájékozódás, a kutatás, az odafigyelés, a megvitatás, a tudás megosztása, felfedezés, és az, hogy az innovációban az élen maradjon. Cégünk 2005 óta van jelen Magyarországon. Az első évben kereskedelmi képviseletként működtünk, majd 2006-ban megalapítottuk a Royal Canin Hungary Kft-t.

További információ
50 éves tapasztalat

50 éves tapasztalat

A Royal Canin® 50 éve a lehető legprecízebb táplálási megoldást igyekszik nyújtani a macskák és a kutyák számára, egészségük megőrzése és életük jobbátétele érdekében. Az egészséges táplálás a kutyák és macskák tökéletes ismeretén alapul, kiegészítve szakemberekkel, tenyésztőkkel és tudósokkal folytatott szoros együttműködések eredményeivel.

További információ