Labrador Adult

Labrador Adult

A ROYAL CANIN® Labrador Adult tápot kifejezetten a Labrador Retriever tápanyagszükségleteinek szem előtt tartásával állítottuk össze, hogy biztosítsa a lehető legprecízebb táplálási megoldást. A Labrador Adult fajtatáp 15 hónapos kortól etethető a felnőtt és idősödő kutyákkal. Fajtatápunkban megtalálhatóak mindazok a tápanyagok, melyekre az egészséges élethez a fajtának szüksége van. Minden termékünk átfogó minőségellenőrzési eljáráson esik át a tápok optimális minőségének biztosítása, illetve a kutya különleges igényeinek és életmódjának való megfelelés érdekében. A ROYAL CANIN® Labrador Adult táp egy teljes értékű és kiegyensúlyozott táp.

Kukorica, rizs, dehidratált marha- és sertésfehérje, dehidratált baromfifehérje, hidrolizált állati fehérjék, állati zsiradékok, növényi rostok, cukorrépapép, kukoricaglutén, búza, élesztő és annak részei, halolaj, ásványi sók, szójaolaj, Psyllium maghéj és mag, frukto-oligoszacharidok, rákféleségekből készült hidrolizátum (glükózamin forrás), borágó olaj (0,1 %), bársonyvirág kivonat (lutein forrás), porc hidrolizátum (kondroitin forrás).

Mi teszi egyedivé a Labrador Retriever kutyát?

​A fajta eredetileg Kanadából származik. A Labrador Retriever egy elbűvölő, élénk és jó természetű fajta. Az e fajtába tartozó kutyák egyszerre népszerű családi kedvencek és rendkívül sokoldalú munkakutyák. Fürgeségüknek, intelligenciájuknak és remek szaglásuknak köszönhetően gyakran vakvezető vagy kereső- és mentőkutyaként dolgoznak

EREDETÉBŐL FAKADÓ HÍZÁSI HAJLAM 

A Labrador Retriever északi őseinek nagyon sok kalóriára volt szükségük, mielőtt belevetették volna magukat az Atlanti-óceán jeges vizébe. A modern Labrador tőlük örökölte legendás étvágyát, emiatt egy gondosan beállított összetételű tápra van szüksége ideális testsúlya megőrzéséhez.

ELLENÁLLÓ BUNDA

A Labrador Retriever bundája sűrű, rövid szőrszálakból és vastag aljszőrzetből áll, e vízálló bunda szerkezete szigeteli a kutyát a hideggel szemben, ezért szőrzetének minősége rendkívül fontos.

SPORTOLÓ ÍZÜLETEK

A Labrador egy elszánt sportoló: mindenét beleadja a testmozgásba. Szilárd testszerkezete és erős csontjai miatt szüksége van az ízületeit egészségesen tartó tápanyagokra.

Mi teszi különlegessé a fajtatápot?

Speciális, fajtára szabott tápszemcse

A ROYAL CANIN® Labrador Retriever Adult tápszemcséje kifejezetten a Labrador fajta állkapcsának megfelelően van kialakítva. A tápszemcse különleges alakja segít lassítani a táplálékfelvételt, így elősegíti a kutya egészséges testsúlyának fenntartását.

Ideális testsúly

A Labrador Retriever Adult táp gondosan beállított kalóriatartalmú, megnövelt fehérjetartalmú és csökkentett zsírtartalmú, hogy segítsen fenntartani a kutya egészséges testsúlyát.

Egészséges csontok és ízületek

A Labrador Retriever Adult táp olyan tápanyagokat – köztük az omega-3 zsírsavak közé tartozó EPA-t, glükózamint és kondroitint – tartalmaz, melyek segítenek megőrizni a csontok és az ízületek egészségét.

Egészséges bőr és szőrzet

A Labrador Retriever Adult táp különleges tápanyagkomplexe révén támogatja a bőr védvonal funkcióját. Az összetételben szereplő borágó olajnak és más esszenciális zsírsavaknak köszönhetően a táp segít megőrizni a kutya bőrének és szőrzetének egészségét.

Testreszabott táplálási program
Minden falatot az adott fajta egyedi igényeire terveztünk

A Royal Canin fajtatápok kifejezetten az adott fajta egyedi igényeire szabva biztosítják a lehető legprecízebb táplálási megoldást. A fajtatápok segítenek megakadályozni a fajtaspecifikus betegségek kialakulását, figyelembe veszik az adott fajta érzékenységeit, és a számukra lehető legpontosabban összeállított táplálási programmal igyekeznek biztosítani a fajta jellegének és egészségének megőrzését.