Labrador Puppy

Labrador Puppy

A ROYAL CANIN® Labrador Retriever Puppy tápot kifejezetten a fiatal Labrador Retriever tápanyagszükségleteinek szem előtt tartásával állítottuk össze, hogy biztosítsa a lehető legprecízebb táplálási megoldást. A Labrador Retriever Puppy fajtatáp 15 hónapos korig etethető a kölyökkutyákkal. Fajtatápunkban megtalálhatóak mindazok a tápanyagok, melyekre az egészséges növekedéshez a fajtának szüksége van. Minden termékünk átfogó minőségellenőrzési eljáráson esik át a tápok optimális minőségének biztosítása, illetve a kölyökkutya különleges igényeinek és életmódjának való megfelelés érdekében. A ROYAL CANIN® Labrador Retriever Puppy táp egy teljes értékű és kiegyensúlyozott táp.

Rizs, dehidratált baromfifehérje, kukorica, növényi fehérje kivonat, kukoricaglutén, állati zsiradékok, hidrolizált állati fehérjék, ásványi sók, cukorrépapép, halolaj, növényi rostok, szójaolaj, frukto-oligoszacharidok, Psyllium maghéj és mag, élesztő-hidrolizátum (mannán-oligoszacharidok forrása), rákféleségekből készült hidrolizátum (glükózamin forrás), borágó olaj, bársonyvirág kivonat (lutein forrás), porc hidrolizátum (kondroitin forrás). 

Mi teszi egyedivé a Labrador Retriever kölyökkutyát?

​A fajta eredetileg Kanadából származik. Nagyon könnyen és szívesen tanul, magas az intelligenciája, bár házőrzőnek nem a legkíválóbb fajta, a vadászatban annál inkább közkedvelt. Igazán sokoldalú kutya, amely kedvencként is nagyon népszerű. Érzékeny fajta, aki imád gazdája közelében maradni. Szívesen elkíséri gazdáját hosszabb sétákra, kirándulásokra.

EREDETÉBŐL FAKADÓ HÍZÁSI HAJLAM 

Északi ősei számára elengedhetetlen volt a magas kalóriabevitel, az Atlanti-óceán jeges vizeiben történő búvárkodáshoz, és a fajta legendás étvágya a mai napig megmaradt. Ennek következtében a megfelelő táplálás kulcsfontosságú a súlygyarapodás kockázatának csökkentése érdekében.

ELLENÁLLÓ BUNDA

Sűrű, rövid, vastag aljszőrzetének köszönhetően a Labrador bundája nem csak vízálló, de jól szigetel és védi őt a hideg ellen.

SPORTOLÓ ÍZÜLETEK

Szilárd test, erős csontok jellemzik. Ám hízási hajlama miatt az ízületei is fokozott terhelésnek lehetnek kitéve, így azok védelmére mindenképpen fókuszálnunk kell.

Mi teszi különlegessé a fajtatápot?

Speciális, fajtára szabott tápszemcse 

A ROYAL CANIN® Labrador Retriever Puppy tápszemcséje kifejezetten a labrador kölyökkutya állkapcsának megfelelően van kialakítva. A tápszemcse alakja és mérete megkönnyíti a kutya számára annak megragadását és szétrágását, állaga pedig fokozza annak ízletességét – ez arra ösztönzi a kölyökkutyát, hogy szívesen elfogyassza a tápszemcséket, így hozzájusson a számára szükséges tápanyagokhoz.

Immunrendszer támogatása

Mivel a kölyökkutya immunrendszere fokozatosan fejlődik, a táp egy különleges antioxidáns komplexet – benne E-vitamint – tartalmaz, hogy támogassa a kölyökkutya természetes védekező rendszerét ebben az időszakban.

Egészséges növekedés és testsúly

Gondosan beállított energia-, fehérje-, kalcium- és foszfortartalmának köszönhetően a táp hozzájárul a növésben lévő Labrador kölyökkutya csontozatának egészséges fejlődéséhez. Elősegíti a harmonikus súlygyarapodást és segít a kölyökkutyának megőrizni ideális testsúlyát a növekedés során.

Egészséges emésztés

A táp egy kitűnő minőségű fehérjét (L.I.P. - kitűnően emészthető, válogatott fehérje) és prebiotikumokat is magában foglaló tápanyag-kombinációt tartalmaz az egészséges emésztés támogatása, és a bélflóra egyensúlyának biztosítása érdekében. E tápanyagok a bélsár jó minőségéhez is hozzájárulnak.

Testreszabott táplálási program
Minden falatot az adott fajta egyedi igényeire terveztünk

A Royal Canin fajtatápok kifejezetten az adott fajta egyedi igényeire szabva biztosítják a lehető legprecízebb táplálási megoldást. A fajtatápok segítenek megakadályozni a fajtaspecifikus betegségek kialakulását, figyelembe veszik az adott fajta érzékenységeit, és a számukra lehető legpontosabban összeállított táplálási programmal igyekeznek biztosítani a fajta jellegének és egészségének megőrzését.