Egészséges táplálás fajtatiszta macskáknak

Egészséges táplálás fajtatiszta macskáknak

A macskafajták elképzelhetetlenül változatosak. A Maine Coontól, a macskavilág kedves óriásától, a szálkás izomzatú Sziámi cica elegáns sziluettjén, vagy a Bengáli macska atletizmusán át, egészen a nagyméretű Ragdoll nyúlánk eleganciájáig, vagy éppen a Brit Rövidszőrű macska hízási hajlamáig terjed. Ennek megfelelően a fajtára jellemző testalkat és anyagcsere különféleképpen terheli a csontokat és ízületeket, ezt pedig a táplálásnak tükröznie kell.

A különböző fajták energiaigénye is eltérő. A szőrzet, a bunda szépsége is függ a megfelelő tápanyagoktól, valamint egyes fajták esetében a szőrlabdák kialakulásának megakadályozásában is fontos szerepe van a táplálásnak.

A fajtatiszta cicáknak különbözű hosszúságú a pofájuk, különböző az állkapocs szerkezetük. Még ajkaik és harapási módjuk is befolyásolja a falatok felszedési és rágási technikáját. Ezért alakítottuk minden Feline Breed Nutrition macska fajtatáp tápszemcséit az adott fajta igényeinek megfelelő formájúra, méretűre, állagúra és sűrűségűre.

Cicája csodálatossága teszi őt különlegessé. Ezért lesznek a fajtatiszta macskák számára kifejlesztett eledeleink minden részletükben lenyűgözőek.

Milyen fajtájú macskának keres tápot?

Miért a Royal Canin?

A macska és a kutya az első

A macska és a kutya az első

„A macska és a kutya az első” alapelv a Royal Canin® legfőbb sajátossága. Innovációs folyamataink középpontjában az állat áll, ami egy gyökeresen eltérő szemléletmód. Legfőbb célunk, hogy hozzájáruljunk a macskák és kutyák jólétéhez, egészségéhez, lehetővé téve, hogy hosszabb és boldogabb életet éljenek, ez a mi filozófiánk!

További információ
Innováció

Innováció

A Royal Canin® innovációs stratégiáját is ez a dinamizmus vezérli: célja a megfigyelés, a kérdezés, a tájékozódás, a kutatás, az odafigyelés, a megvitatás, a tudás megosztása, felfedezés, és az, hogy az innovációban az élen maradjon. Cégünk 2005 óta van jelen Magyarországon. Az első évben kereskedelmi képviseletként működtünk, majd 2006-ban megalapítottuk a Royal Canin Hungary Kft-t.

További információ
50 éves tapasztalat

50 éves tapasztalat

A Royal Canin® 50 éve a lehető legprecízebb táplálási megoldást igyekszik nyújtani a macskák és a kutyák számára, egészségük megőrzése és életük jobbátétele érdekében. Az egészséges táplálás a kutyák és macskák tökéletes ismeretén alapul, kiegészítve szakemberekkel, tenyésztőkkel és tudósokkal folytatott szoros együttműködések eredményeivel.

További információ