Maine Coon 12x

Maine Coon 12x

A ROYAL CANIN Maine Coon Adult nedves táp kifejezetten a Maine Coon felnőtt macskák számára lett kialakítva, a Maine Coon macska specifikus igényei, szokásai és egészségügyi igényei figyelembevételével készült. A Maine Coon Adult táp 12 hónapos kortól etethető a macskákkal. Fajtatápunkban megtalálhatóak mindazok a tápanyagok, melyekre az egészséges élethez a fajtának szüksége van. Minden termékünk átfogó minőségellenőrzési eljáráson esik át a tápok optimális minőségének biztosítása, illetve a macska különleges igényeinek és életmódjának való megfelelés érdekében. A ROYAL CANIN® Maine Coon Adult nedves táp egy teljes értékű és kiegyensúlyozott táp.

Hús és állati származékok, gabonafélék, hal és halszármazékok, növényi fehérjekivonatok, növényi eredetű származékok, ásványi anyagok, olajok és zsírok, különféle cukrok, puhatestűek és rákfélék.

Mi teszi különlegessé a Maine Coon macskát?

A Maine Coon minden valószínűség szerint az egyik legrégebbi észak-amerikai fajta. A ma ismert Maine Coon elődeiről az 1850-es években készültek feljegyzések az amerikai Maine államban. Tiszteletet parancsoló termete igazán szeretetreméltó természettel párosul.

IGAZI, TERMÉSZETES ERŐ, RÖVIDEN: HATALMAS!

A szívós Maine Coon a legnagyobb és leghosszabb fajtatiszta macska, mely kivételes erőt sugároz és tekintélyt parancsol. Majdnem 1 méter hosszúra is megnőnek (farokkal együtt), és egy átlagos méretű macskánál háromszor nehezebbek is lehetnek. A legnagyobb kandúrok akár 10 kg-ot is nyomhatnak! Nagy mérete és nehéz csontozata miatt ízületeire kiemelt figyelmet kell fordítani.

HATALMAS SZÍVE TÖRŐDÉST IGÉNYEL

A fajtára jellemző a szívbetegségekre való hajlam. A megfelelő táplálás fontos szerepet játszik a szív egészségének megőrzésében.

GONDOSKODJUNK BUNDÁJA SZÉPSÉGÉRŐL

A Maine Coon sűrű, félhosszú bundája alatt finom, puha aljszőrzet található.

ERŐS FEJ, SZÖGELETES POFÁVAL

A Maine Coon hatalmas, négyszögletes állkapcsával csakis rá jellemző módon veszi az eleséget a szájába és rágja meg azt.

Mi teszi különlegessé a nedves fajtatápot?

Egyedi, fajtára szabott, vékony szeletek szószban

Kifejezetten a Maine Coon macskáknak kialakított vékony szeletek szószban, melyek megfelelnek a fajta egyedi preferenciájának.

Támogatás az ízületeknek

Az EPA és DHA kifejezetten jótékony hatással van macska csont- és ízületrendszerére is. Nagy testmérete és csontozata miatt különleges figyelmet kell szentelni a macska ízületei általános állapotának és egészségének.

Magas energiatartalom

A Maine Coon Adult nedves táp magas energiatartalmú összetétele biztosítja, hogy macska megfelelő mennyiségű energiával lássa el az átlagos napi tevékenységeihez.

Egészséges bőr és szőrzet

A Maine Coon macskának sűrű, tömött félhosszú szőrzete van, finom, puha aljszőrzettel. A táp formulájában levő specifikus aminosavak, vitaminok, omega-3 és omega-6 zsírsavak segítenek fenntartani a bőr és szőrzet egészségét. A  szőrzet nutritív támogatása mellett ajánlott a rendszeres szőrápolás annak egészsége megőrzése érdekében.

Testreszabott táplálási program
Minden falatot az adott fajta egyedi igényeire terveztünk

A Royal Canin fajtatápok kifejezetten az adott fajta egyedi igényeire szabva biztosítják a lehető legprecízebb táplálási megoldást. A fajtatápok segítenek megakadályozni a fajtaspecifikus betegségek kialakulását, figyelembe veszik az adott fajta érzékenységeit, és a számukra lehető legpontosabban összeállított táplálási programmal igyekeznek biztosítani a fajta jellegének és egészségének megőrzését.