Maine Coon Adult

Maine Coon Adult

A ROYAL CANIN® Maine Coon Adult tápot kifejezetten a Maine Coon macska specifikus igényei, szokásai és egészségügyi igényei figyelembevételével állítottuk össze, biztosítva ezzel a lehető legprecízebb táplálási megoldást a fajta egyedi igényeire szabva. A Maine Coon Adult táp 15 hónapos kortól etethető a macskákkal. Fajtatápunkban megtalálhatóak mindazok a tápanyagok, melyekre az egészséges élethez a fajtának szüksége van. Minden termékünk átfogó minőségellenőrzési eljáráson esik át a tápok optimális minőségének biztosítása, illetve a macska különleges igényeinek és életmódjának való megfelelés érdekében. A ROYAL CANIN® Maine Coon Adult táp egy teljes értékű és kiegyensúlyozott táp.

Dehidratált baromfifehérje, rizs, kukorica, állati zsiradékok, kukorica- glutén, növényi fehérje kivonat, növényi rostok, hidrolizált állati fehérjék, cukorrépapép, ásványi sók, halolaj, szójaolaj, Psyllium maghéj és mag, élesztő és annak részei, frukto- oligoszacharidok, élesztő-hidrolizátum (mannán-oligoszacharidok forrása), borágó olaj, rákféleségekből készült hidrolizátum (glükózamin forrás), bársonyvirág kivonat (lutein forrás), porc hidrolizátum (kondroitin forrás).

Mi teszi különlegessé a Maine Coon macskát?

A Maine Coon minden valószínűség szerint az egyik legrégebbi észak-amerikai fajta. A ma ismert Maine Coon elődeiről az 1850-es években készültek feljegyzések az amerikai Maine államban. Tiszteletet parancsoló termete igazán szeretetreméltó természettel párosul.

IGAZI, TERMÉSZETES ERŐ, RÖVIDEN: HATALMAS!

A szívós Maine Coon a legnagyobb és leghosszabb fajtatiszta macska, mely kivételes erőt sugároz és tekintélyt parancsol. Majdnem 1 méter hosszúra is megnőnek (farokkal együtt), és egy átlagos méretű macskánál háromszor nehezebbek is lehetnek. A legnagyobb kandúrok akár 10 kg-ot is nyomhatnak! Nagy mérete és nehéz csontozata miatt ízületeire kiemelt figyelmet kell fordítani.

HATALMAS SZÍVE TÖRŐDÉST IGÉNYEL

A fajtára jellemző a szívbetegségekre való hajlam. A megfelelő táplálás fontos szerepet játszik a szív egészségének megőrzésében.

GONDOSKODJUNK BUNDÁJA SZÉPSÉGÉRŐL

A Maine Coon sűrű, félhosszú bundája alatt finom, puha aljszőrzet található.

ERŐS FEJ, SZÖGELETES POFÁVAL

A Maine Coon hatalmas, négyszögletes állkapcsával csakis rá jellemző módon veszi az eleséget a szájába és rágja meg azt.

Mi teszi különlegessé a fajtatápot?

Speciális, fajtára szabott tápszemcse

A ROYAL CANIN® Maine Coon Adult táp szemcséjét kifejezetten a Maine Coon macskák számára alakítottuk ki. A Maine Coon-nak hatalmas állkapcsa van ami jellegzetes táplálék felvételt és rágást eredményez. A Maine Coon Adult tápszemcse hatalmas méretű és kocka alakú, megnyújtva ezzel a rágás folyamatát és így elősegítve a megfelelő szájhigiéniát.

Ízületek támogatása

A masszív csont és izomrendszer miatt az átlagos macskák testtömegének akár háromszorosát is elérhetik. Az EPA és a DHA a macska csont- és ízületrendszerére is jótékony hatással van. A nagy méret és a különleges csontozat miatt különleges figyelmet érdemel az ízületei általános állapota és egészsége.

Egészséges szív

A Maine Coon Adult táp taurinban és Omega-3 zsírsavakban (EPHA, DHA) gazdag, hogy elősegítse és támogassa a szív- és érrendszer egészséges működését.

Egészséges szőr és bőr

A specifikus aminosavak, vitaminok, omega-3 és omega-6 zsírsavak segítenek fenntartani az egészséges bőr és szőr kondíciót. A Maine Coon macskáknak sűrű, félhosszú szőrük van és finom aljszőrzetük.

Húgyutak egészsége

Kiegyensúlyozott ásványi anyag összetétele révén segít megőrizni a felnőtt macska húgyutainak egészségét.

Testreszabott táplálási program
Minden falatot az adott fajta egyedi igényeire terveztünk

A Royal Canin fajtatápok kifejezetten az adott fajta egyedi igényeire szabva biztosítják a lehető legprecízebb táplálási megoldást. A fajtatápok segítenek megakadályozni a fajtaspecifikus betegségek kialakulását, figyelembe veszik az adott fajta érzékenységeit, és a számukra lehető legpontosabban összeállított táplálási programmal igyekeznek biztosítani a fajta jellegének és egészségének megőrzését.