Maine Coon Kitten

Maine Coon Kitten

A ROYAL CANIN® Maine Coon Kitten tápot kifejezetten a Maine Coon kölyökmacska specifikus igényei, növekedési ritmusa és egészségügyi igényei figyelembevételével állítottuk össze, biztosítva ezzel a lehető legprecízebb táplálási megoldást a fajta egyedi igényeire szabva. A Maine Coon Kitten táp 15 hónapos korig etethető a kölyökmacskákkal. Fajtatápunkban megtalálhatóak mindazok a tápanyagok, melyekre az egészséges növekedéshez a fajtának szüksége van. Minden termékünk átfogó minőségellenőrzési eljáráson esik át a tápok optimális minőségének biztosítása, illetve a kölyökmacska különleges igényeinek és életmódjának való megfelelés érdekében. A ROYAL CANIN® Maine Coon Kitten táp egy teljes értékű és kiegyensúlyozott táp.

Dehidratált baromfifehérje, állati zsiradékok, rizs, növényi fehérje kivonat, kukorica, búzaliszt, hidrolizált állati fehérjék, növényi rostok, cukorrépapép, élesztő és annak részei, halolaj, szójaolaj, frukto-oligoszacharidok, ásványi sók, Psyllium maghéj és mag, élesztő-hidrolizátum (mannán-oligoszacharidok forrása), borágó olaj, bársonyvirág kivonat (lutein forrás), rákféleségekből készült hidrolizátum (glükózamin forrás), porc hidrolizátum (kondroitin forrás).

Mi teszi egyedivé a Maine Coon kölyökmacskát?

A Maine Coon kölyök növekedése más fajtáknál nem tapasztalt, különösen hosszú ideig tart, amely alatt megalapozódik a fajtára jellemző hatalmas testalkat. Nagyon hamar sokkal nagyobbra nő, mint egy átlagos macskakölyök. Egy 3 hónapos példány közel 2 kg-ot nyom, amely nagyjából kétszerese a más fajtákba tartozó kölykökének.

KÜLÖNÖSEN HOSSZÚ IDEIG TARTÓ NÖVEKEDÉS

A kifejlett példányok egyedülállóan nagy termete miatt a Maine Coon kölyök csak mintegy 15 hónapos korára, vagy néha még későbbre éri el az érettséget. Sok időbe telik, amíg a fajtát egyedülállóvá tevő masszív csontozat és az erőteljes izomzat kifejlődik. A hosszantartó növekedési szakasz speciális táplálást követel, mely megfelel a cica energiaigényének, egyben a harmonikus, kiegyensúlyozott fejlődés alapfeltétele.

EMÉSZTHETŐ TÁPANYAGOK

Emésztőrendszere továbbra is fokozatosan fejlődik, de még mindig éretlen. Ezért a magas minőségű fehérje kulcsfontosságú a maximális emészthetőség biztosítása szempontjából.

TERMÉSZETES VÉDEKEZŐKÉPESSÉGE MÉG GYENGE

A felnőtté válás változást, egyben új tapasztalásokat jelent. Mindezeket olyankor, amikor a cica saját immunrendszere még nem fejlődött ki teljesen.

SZOKATLANUL NAGY KÖLYÖKMACSKA ÁLLKAPOCS

A Maine Coon cicák már egészen fiatal koruktól kezdve a fajtára igazán jellemző hatalmas, szögletes állkapoccsal rendelkeznek, melyhez a megfelelő tápszemcse alak és nagyság szükséges.

Mi teszi különlegessé a kölyök fajtatápot?

Speciális, fajtára szabott tápszemcse

A ROYAL CANIN® Maine Coon Kitten táp szemcséjét kifejezetten a Maine Coon kölyökmacskák számára alakítottuk ki. A tápszemcse mérete és textúrája tökéletesen illeszkedik a hatalmas állkapcsához és elősegíti a rágást, így fenntartva a szájhigiéniát.

Egészséges, hosszantartó fejlődés

A növekedési periódus kivételesen hosszú, ez segít megalapozni a felnőttkori, különlegesen nagy termetet. A Maine Coon Kitten tápnak pontosan illesztett energia és fehérje tartalma, valamint tökéletesen kialakított vitamin és ásványi anyag tartalma van, ami elősegíti az egészséges csont és ízület fejlődését. 

Egészséges emésztés

A kölyökmacska emésztőrendszere folyamatos fejlődésen megy át, emiatt van szüksége a kitűnő minőségű fehérjékre (L.I.P. - kitűnően emészthető, válogatott fehérje), elősegítve az emésztőrendszer egészséges működését. A táp prebiotikumot is tartalmaz, amely segít fenntartani a bélflóra megfelelő egyensúlyát.

Az immunrendszer támogatása

Ahogy Maine Coon kölyök nő, a természetes védekezőképessége folyamatosan fejlődik. A Maine Coon Kitten tápban lévő szabadalmazott antioxidánsok kombinációja (mint például E- vitamin) támogatja a kismacska természetes védekezőképességének fejlődését.

Válogatott fehérjék

Válogatott, több, mint 90%-os emészthetőségű fehérjék.

Testreszabott táplálási program
Minden falatot az adott fajta egyedi igényeire terveztünk

A Royal Canin fajtatápok kifejezetten az adott fajta egyedi igényeire szabva biztosítják a lehető legprecízebb táplálási megoldást. A fajtatápok segítenek megakadályozni a fajtaspecifikus betegségek kialakulását, figyelembe veszik az adott fajta érzékenységeit, és a számukra lehető legpontosabban összeállított táplálási programmal igyekeznek biztosítani a fajta jellegének és egészségének megőrzését.