Persian Adult

Persian Adult

A ROYAL CANIN® Persian Adult tápot kifejezetten a perzsa macska specifikus igényei, szokásai és egészségügyi igényei figyelembevételével állítottuk össze, biztosítva ezzel a lehető legprecízebb táplálási megoldást a fajta egyedi igényeire szabva. A Persian Adult táp 12 hónapos kortól etethető a macskákkal. Fajtatápunkban megtalálhatóak mindazok a tápanyagok, melyekre az egészséges élethez a fajtának szüksége van. Minden termékünk átfogó minőségellenőrzési eljáráson esik át a tápok optimális minőségének biztosítása, illetve a macska különleges igényeinek és életmódjának való megfelelés érdekében. A ROYAL CANIN® Persian Adult táp egy teljes értékű és kiegyensúlyozott táp.

Dehidratált baromfifehérje, állati zsiradékok, rizs, növényi fehérje kivonat*, kukoricaliszt, növényi rostok, hidrolizált állati fehérjék, kukoricaglutén, búzaliszt, kukorica, élesztő és annak részei, ásványi sók, cikória pép, halolaj, Psyllium (Útifű) maghéj és mag (1 %), szójaolaj, frukto-oligoszacharidok, élesztő-hidrolizátum (mannánoligoszacharidok forrása), borágó olaj, bársonyvirág kivonat (lutein forrás).

Mi teszi egyedivé a perzsa macskát?

​A perzsa macska őseit az európai arisztokrácia legelőkelőbb köreiben tartották. A perzsa macska a mai napig a legismertebb és a legmagasztaltabb macskafajta az egész világon. Semmihez sem hasonlítható stílusán túlmenően nemes, szeretnivaló karaktere teszi megkülönböztethetetlenné. Ez a született arisztokrata a derűt fejlesztette tökélyre.

AZ URALKODÓI SZÉPSÉG

A perzsa macska védjegye hosszú, elegáns szőrzete és annak sűrű aljszőrzete. Nincs még egy olyan macskafajta, amelynek ennyire hosszú és vastag szőrtakarója lenne. A gallérja a 20 cm-t is elérheti. A perzsa macska érzékeny bőre egészségének megóvásához egyedülálló védelemre és rendszeres ápolásra van szükség. Így bundáját is gyönyörűvé varázsolhatja.

SZŐRLABDA KÉPZŐDÉSI HAJLAM

Tisztálkodás közben a perzsa macska rutinszerűen nyel le nagy mennyiségű szőrt. Ez benti életmódjának köszönhető, amelyet folyamatos vedlése még tovább fokoz.
Az emésztőszervi problémákat is okozható szőrlabda képződés kockázatának csökkentése érdekében a rendszeres ápolás és a megfelelő táplálás elengedhetetlen.

TIPIKUSAN RÖVIDFEJŰ, EZÉRT MÁSHOGYAN ESZIK, MINT A TÖBBIEK

A többi macskával ellentétben a perzsa macska arca „lapos”, emiatt ő az eleséget csak nyelve alsó felével tudja a szájához emelni. Így a klasszikus alakú tápszemcséket nehezebben tudja bekapni.

Mi teszi különlegessé a fajtatápot?

Speciális, fajtára szabott tápszemcse

A ROYAL CANIN® Persian Adult táp szemcséjét kifejezetten a perzsa macskák számára alakítottuk ki. A mandula alakú, megfelelő méretű felülettel rendelkező tápszemcsék segítenek a perzsa macskának felvenni és megrágni a szemcséket, emellett támogatják a szájhigiéniát.

Egészséges, hosszú szőrzet

A perzsa macskának hosszú fényűző bundája van sűrű aljszőrzettel, így olyan tápanyagokra van szüksége amelyek segítenek abban, hogy a bőre és a szőrzete egészséges maradjon. A Persian Adult táp tápanyagok speciális kombinációját tartalmazza, ami segít megerősíteni a bőr védőfal funkcióját és megőrizni a bőr és a szőrzet egészségét.

Szőrlabda képződés csökkentése

Tisztálkodás közben a perzsa macska rutinszerűen nyel le nagy mennyiségű szőrt, amik szőrlabdává alakulva kellemetlen érzést tudnak okozni az emésztés során. A Persian Adult tápnak köszönhetően a lenyelt szőrszálak eltűnnek, a szőrlabda képződés csökkentett és a bélpasszázs természetesen stimulált az élelmi rostoknak köszönhetően (beleértve a psyllium-ot, ami nyálkában gazdag).

Egészséges emésztés

Az emésztést a kitűnően emészthető fehérjék (L.I.P. - kitűnően emészthető válogatott fehérje), prebiotikumok, valamint az omega 3 és 6 zsírsavak is elősegítik.

Húgyutak egészsége

Kiegyensúlyozott ásványi anyag összetétele révén segít megőrizni a felnőtt macska húgyutainak egészségét.

Testreszabott táplálási program
Minden falatot az adott fajta egyedi igényeire terveztünk

A Royal Canin fajtatápok kifejezetten az adott fajta egyedi igényeire szabva biztosítják a lehető legprecízebb táplálási megoldást. A fajtatápok segítenek megakadályozni a fajtaspecifikus betegségek kialakulását, figyelembe veszik az adott fajta érzékenységeit, és a számukra lehető legpontosabban összeállított táplálási programmal igyekeznek biztosítani a fajta jellegének és egészségének megőrzését.