Persian Adult 12x

Persian Adult 12x

A ROYAL CANIN Persian Adult nedves táp kifejezetten a perzsa felnőtt macskák számára lett kialakítva, a perzsa macska specifikus igényei, szokásai és egészségügyi igényei figyelembevételével készült. A Persian Adult táp 12 hónapos kortól etethető a macskákkal. Fajtatápunkban megtalálhatóak mindazok a tápanyagok, melyekre az egészséges élethez a fajtának szüksége van. Minden termékünk átfogó minőségellenőrzési eljáráson esik át a tápok optimális minőségének biztosítása, illetve a macska különleges igényeinek és életmódjának való megfelelés érdekében. A ROYAL CANIN® Persian Adult nedves táp egy teljes értékű és kiegyensúlyozott táp.

Hús és állati származékok, hal és halszármazékok, gabonafélék, növényi eredetű származékok, olajok és zsírok, ásványi anyagok, különféle cukrok, élesztők. 

Mi teszi egyedivé a perzsa macskát?

A perzsa macska őseit az európai arisztokrácia legelőkelőbb köreiben tartották. A perzsa macska a mai napig a legismertebb és a legmagasztaltabb macskafajta az egész világon. Semmihez sem hasonlítható stílusán túlmenően nemes, szeretnivaló karaktere teszi megkülönböztethetetlenné. Ez a született arisztokrata a derűt fejlesztette tökélyre.

AZ URALKODÓI SZÉPSÉG

A perzsa macska védjegye hosszú, elegáns szőrzete és annak sűrű aljszőrzete. Nincs még egy olyan macskafajta, amelynek ennyire hosszú és vastag szőrtakarója lenne. A gallérja a 20 cm-t is elérheti. A perzsa macska érzékeny bőre egészségének megóvásához egyedülálló védelemre és rendszeres ápolásra van szükség. Így bundáját is gyönyörűvé varázsolhatja.

SZŐRLABDA KÉPZŐDÉSI HAJLAM

Tisztálkodás közben a perzsa macska rutinszerűen nyel le nagy mennyiségű szőrt. Ez benti életmódjának köszönhető, amelyet folyamatos vedlése még tovább fokoz.
Az emésztőszervi problémákat is okozható szőrlabda képződés kockázatának csökkentése érdekében a rendszeres ápolás és a megfelelő táplálás elengedhetetlen.

TIPIKUSAN RÖVIDFEJŰ, EZÉRT MÁSHOGYAN ESZIK, MINT A TÖBBIEK

A többi macskával ellentétben a perzsa macska arca „lapos”, emiatt ő az eleséget csak nyelve alsó felével tudja a szájához emelni. Így a klasszikus alakú tápszemcséket nehezebben tudja bekapni.

Mi teszi különlegessé a nedves fajtatápot?

Egyedi, fajtára szabott, pépes állagú falatok

Kifejezetten a perzsa macskáknak kialakított pépes állag, mely megfelel a fajta egyedi preferenciájának.

A hosszú szőrzet egészsége

A Persian Adult pástétom a tápanyagok olyan speciális kombinációját tartalmazza, ami segít támogatni a bőr “védőfal” szerepét, a bőr egészséges állapotát, valamint a hosszú szőrű bundát simán és fényesen tartani.

Egészséges emésztés

Segít fenntartani az egészséges emésztést számos, könnyen emészhető fehérjével és rostok különleges kombinációjával a precízen testreszabott vitamin- és ásványianyag-összetétellel együtt.

Húgyutak egészsége

Kiegyensúlyozott ásványi anyag összetétele révén segít megőrizni a felnőtt macska húgyutainak egészségét.

Testreszabott táplálási program
Minden falatot az adott fajta egyedi igényeire terveztünk

A Royal Canin fajtatápok kifejezetten az adott fajta egyedi igényeire szabva biztosítják a lehető legprecízebb táplálási megoldást. A fajtatápok segítenek megakadályozni a fajtaspecifikus betegségek kialakulását, figyelembe veszik az adott fajta érzékenységeit, és a számukra lehető legpontosabban összeállított táplálási programmal igyekeznek biztosítani a fajta jellegének és egészségének megőrzését.