Persian Kitten

Persian Kitten

A ROYAL CANIN® Persian Kitten tápot kifejezetten a perzsa kölyökmacska specifikus igényei, növekedési ritmusa és egészségügyi igényei figyelembevételével állítottuk össze, biztosítva ezzel a lehető legprecízebb táplálási megoldást a fajta egyedi igényeire szabva. A Persian Kitten táp 12 hónapos korig etethető a kölyökmacskákkal. Fajtatápunkban megtalálhatóak mindazok a tápanyagok, melyekre az egészséges növekedéshez a fajtának szüksége van. Minden termékünk átfogó minőségellenőrzési eljáráson esik át a tápok optimális minőségének biztosítása, illetve a macska különleges igényeinek és életmódjának való megfelelés érdekében. A ROYAL CANIN® Persian Kitten táp egy teljes értékű és kiegyensúlyozott táp.

Dehidratált baromfifehérje, rizs, állati zsiradékok, kukorica, növényi fehérje kivonat, hidrolizált állati fehérjék, növényi rostok, cukorrépapép, élesztő és annak részei, halolaj, szójaolaj, ásványi sók, frukto-oligoszacharidok, Psyllium (Útifű) maghéj és mag (0,5 %), élesztő-hidrolizátum (mannán-oligoszacharidok forrása), borágó olaj, bársonyvirág kivonat (lutein forrás).

Mi teszi egyedivé a perzsa kölyökmacskát?

A perzsa cicák életében a növekedés időszaka kiemelkedő fontosságú jövőbeni egészségük és jólétük szempontjából. Fejlődésük különleges figyelmet igényel, mivel a fajta egyes jellegzetességei már kölyökkorban kialakulnak.

POMPÁZATOSSÁG KICSIBEN

A perzsa macskáknál kölyökkorban fejlődik ki a fajtára jellemző hosszú, selymes szőrzet, melyet már a kezdetektől táplálni kell.

AZ EMÉSZTŐRENDSZER ÉRZÉKENYSÉGE

Emésztőrendszere továbbra is fokozatosan fejlődik, de még mindig éretlen. Ezért a magas minőségű fehérje kulcsfontosságú a perzsa macskakölyök számára a maximális emészthetőség biztosítása szempontjából.

TERMÉSZETES VÉDEKEZŐKÉPESSÉGE MÉG GYENGE

A növekedés változást és új tapasztalásokat jelent abban az időszakban, amikor a kölyökmacska saját  immunrendszere még fejlődésben van.

AZ ELESÉGET KÜLÖNLEGES MÓDON VESZI SZÁJÁBA

Rövid fejük miatt a perzsa macskák nyelvük alsó felével veszik szájukba az ételt. Emiatt olyan könnyebb tápszemcse való nekik, amelyik nem gurul el.

Mi teszi különlegessé a kölyök fajtatápot?

Speciális, fajtára szabott tápszemcse

A ROYAL CANIN® Persian Kitten táp szemcséjét kifejezetten a perzsa kölyökmacskák számára alakítottuk ki. A széles és mégis rövid fejforma miatt a perzsa kismacska egyedi módon veszi fel táplálékát. A tápszemcsék kis négyszögletes formája és puha textúrája segít könnyen felvenni és megrágni azokat.

Egészséges növekedés és hosszú szőrzet

Ahogy növekedik a perzsa kismacska, úgy alakul ki egyre jobban a fajtára jellemző hosszú, sűrű, selymes szőrzet, melynek szüksége van támogatásra és tápanyagokra már a kezdetektől. A Persian Kitten táp fehérjetartalma, csakúgy mint a pontosan beállított vitamin és ásványianyag-tartalma, nemcsak a kölyökmacska általános egészségéhez járul hozzá, hanem a gyönyörű szőrzethez és az egészséges bőrhöz is.

Egészséges emésztés

A perzsa kölyökmacskák emésztőrendszere fokozatosan fejlődik, ezért egy ideig még éretlen. A Persian Kitten fajtatáp kitűnően emészthető fehérjéket (L.I.P. - kitűnően emészthető válogatott fehérje) tartalmaz. A magas minőségű fehérjék mellett élelmi rostot (beleértve a psylliumot), és prebiotikumot tartalmaz a bélflóra egyensúlyának támogatására.

Az immunrendszer támogatása

A különlegesen kialakított táp olyan antioxidánsok egyedülálló kombinációját tartalmazza, mint az E-vitamin, ami segít támogatni a kölyökmacska természetes védekezőképességét. 

Válogatott fehérjék

Válogatott, több, mint 90%-os emészthetőségű fehérjék.

Testreszabott táplálási program
Minden falatot az adott fajta egyedi igényeire terveztünk

A Royal Canin fajtatápok kifejezetten az adott fajta egyedi igényeire szabva biztosítják a lehető legprecízebb táplálási megoldást. A fajtatápok segítenek megakadályozni a fajtaspecifikus betegségek kialakulását, figyelembe veszik az adott fajta érzékenységeit, és a számukra lehető legpontosabban összeállított táplálási programmal igyekeznek biztosítani a fajta jellegének és egészségének megőrzését.