Poodle Adult

Poodle Adult

A ROYAL CANIN® Poodle Adult tápot kifejezetten a törpe uszkár tápanyagszükségleteinek szem előtt tartásával állítottuk össze, hogy biztosítsa a lehető legprecízebb táplálási megoldást. A Poodle Adult fajtatáp 10 hónapos kortól etethető a felnőtt és idősödő kutyákkal. Fajtatápunkban megtalálhatóak mindazok a tápanyagok, melyekre az egészséges élethez a fajtának szüksége van. Minden termékünk átfogó minőségellenőrzési eljáráson esik át a tápok optimális minőségének biztosítása, illetve a kutya különleges igényeinek és életmódjának való megfelelés érdekében. A ROYAL CANIN® Poodle Adult táp egy teljes értékű és kiegyensúlyozott táp.

Kukorica, dehidratált baromfifehérje, növényi fehérje kivonat, állati zsiradékok, rizs, kukoricaliszt, kukoricaglutén, hidrolizált állati fehérjék, cukorrépapép, ásványi sók, szójaolaj, halolaj, élesztő és annak részei, növényi rostok, frukto-oligoszacharidok, borágó olaj (0,1 %), rákféleségekből készült hidrolizátum (glükózamin forrás), bársonyvirág kivonat (lutein forrás), porc hidrolizátum (kondroitin forrás).

Mi teszi egyedivé a törpe uszkárt?

Az uszkár Franciaországból származik. Eredetileg vadászatra, illetve apportírozásra tenyésztették őket, különleges szőrzete segített a fajtát a vízben is, megkönnyítve számára az úszást. Az uszkár igazi cirkuszi kutya, mivel számos mutatványra be lehet tanítani. Hosszú fülű és göndör szőrű uszkár fajtájú kutyák intelligens, éber és aktív társak, melyek eleganciát és büszkeséget sugároznak. A fajta miniatűr, közepes és óriás testű változatban létezik. Ennek megfelelően minden fajta szükségletei eltérőek, fontos, hogy milyen tápot választunk törpe uszkárunk számára.

KÜLÖNLEGES SZŐRZET

Az uszkár gyapjas szőrszálakból álló nagyon finom, könnyű és göndör szőrzettel rendelkezik. Az uszkár szőre folyamatosan nő, és rendszeres ápolást igényel.

MEGFELELŐ SZÁJHIGIÉNIA FENNTARTÁSA

Hajlamos a fogkőre, ezért a megfelelő fogápolásra oda kell figyelnünk. A száraz kutyatáp segít megtisztítani a fog felszínét, a rágás pedig beindítja a nyáltermelést, melynek pozitív antibakteriális hatása van. 

KIVÉTELESEN HOSSZÚ ÉLET

A fajta kivételesen hosszú életű, nem ritka, hogy 15 éves uszkárokkal találkozunk. Hosszú élete harmadik fázisában a megfelelő táplálással sokat tehetünk egészségéért és megkönyíthetjük számára az öregedés folyamatát.

Mi teszi különlegessé a fajtatápot?

Speciális, fajtára szabott tápszemcse

A ROYAL CANIN® Poodle Adult tápszemcséje kifejezetten a törpe uszkár fajta állkapcsának megfelelően van kialakítva. A tápszemcse a törpe uszkár állkapcsának megfelelő méretű és formájú, rágásra ösztönöz és segít fenntartani a jó szájhigiéniát.

Egészséges szőrzet

A Poodle Adult táp omega-3 zsírsavakat (EPA-t és DHA-t) és borágó olajat tartalmaz, mely tápanyagok – a táp gondosan beállított fehérjetartalmával együtt – támogatják az egészséges szőrnövekedést, valamint a pompás gyapjas bunda szépségének folyamatos megőrzését.

Egészséges fogak

A Poodle Adult tápszemcséje a kalciummal kelátokat képező anyagokat tartalmaz, így kifejezetten úgy van kialakítva, hogy lassítsa a fogkőképződést és a fogkő felhalmozódását, így hozzájáruljon a kutya jó szájhigiéniájának fenntartásához.

Jó izomtónus

A táp összetétele segít megőrizni az uszkár jó izomtónusát.

Testreszabott táplálási program
Minden falatot az adott fajta egyedi igényeire terveztünk

A Royal Canin fajtatápok kifejezetten az adott fajta egyedi igényeire szabva biztosítják a lehető legprecízebb táplálási megoldást. A fajtatápok segítenek megakadályozni a fajtaspecifikus betegségek kialakulását, figyelembe veszik az adott fajta érzékenységeit, és a számukra lehető legpontosabban összeállított táplálási programmal igyekeznek biztosítani a fajta jellegének és egészségének megőrzését.