Pug Adult

Pug Adult

A ROYAL CANIN® Pug Adult tápot kifejezetten a mopsz tápanyagszükségleteinek szem előtt tartásával állítottuk össze, hogy biztosítsa a lehető legprecízebb táplálási megoldást. A Pug Adult fajtatáp 10 hónapos kortól etethető a felnőtt és idősödő kutyákkal. Fajtatápunkban megtalálhatóak mindazok a tápanyagok, melyekre az egészséges élethez a fajtának szüksége van. Minden termékünk átfogó minőségellenőrzési eljáráson esik át a tápok optimális minőségének biztosítása, illetve a kutya különleges igényeinek és életmódjának való megfelelés érdekében. A ROYAL CANIN® Pug Adult táp egy teljes értékű és kiegyensúlyozott táp.

Rizs, dehidratált baromfifehérje, kukoricaliszt, állati zsiradékok, kukorica, búzaliszt, kukoricaglutén, növényi fehérje kivonat, hidrolizált állati fehérjék, cukorrépapép, növényi rostok, halolaj, ásványi sók, szójaolaj, frukto-oligoszacharidok, borágó olaj, rákféleségekből készült hidrolizátum (glükózamin forrás), bársonyvirág kivonat (lutein forrás), porc hidrolizátum (kondroitin forrás).

Mi teszi egyedivé a mopsz kutyát?

A mopsz egy intelligens, figyelmes és barátságos fajta. A fajtára jellemző a makacsság, így nevelésére kellő időt kell fordítanunk. Fontos számára a rendszeres testmozgás, hogy ideális testsúlyát és megfelelő izomzatát fenntartsuk. 

PROBLÉMÁS BŐR

A mopsz rövid szőre erősen kihangsúlyozza a kutya ráncos bőrét, különösen a pofatájékon. Mivel a mopsz bőre ráncos, és a ráncok közötti részek befülledhetnek és nem kívánt nedvesség maradhat vissza bennük, fontos, hogy a kutya számára választott táp támogassa a bőr egészségének megőrzését.

ERŐS IZOMZAT

A mopsz tényleg egy kis helyen elférő, de nagy tömegű kutya. Kompakt test, tömzsi és széles testalakulás jellemzi. A megfelelő izomtömeg és izomalakulás megőrzése érdekében a mopsz kíméletes, egyszerre csak mérsékelt mennyiségű testmozgást igényel.

BRACHYCEPHAL KUTYAFAJTA

A mopsz fajtának nagyon különleges jellemzői vannak: nagy fej, zömök test rövid, széles izmokkal. Különleges állkapcsa és vastag ajkai miatt nehezen tudja megragadni a táplálékot. A mopsz hajlamos arra is, hogy megrágás nélkül nyelje le a táplálékot. 

Mi teszi különlegessé a fajtatápot?

Speciális, fajtára szabott tápszemcse

A ROYAL CANIN® Pug Adult tápszemcséje kifejezetten a mopsz állkapcsának megfelelően van kialakítva. Emellett arra ösztönzik a kutyát, hogy lenyelés előtt szétrágja a tápszemcséket, ami hozzájárul a jó szájhigiéniához.

Egészséges bőr

A Pug Adult táp különleges összetétele támogatja a bőr „védvonal” szerepét és általános egészségét, főként az általa tartalmazott EPA és DHA nevű omega-3 zsírsavaknak köszönhetően.

Jó izomtónus

A mopsz fizikai megjelenését előnyösen befolyásolja egy olyan táp, amely tartalmaz bizonyos tápanyagokat, ezért a Pug Adult táp olyan tápanyagokat tartalmaz, amelyek biztosítják a megfelelő izomtónust.

Ideális testsúly

A Pug Adult táp olyan tápanyagokat tartalmaz, amelyek segítenek fenntartani az ideális testsúlyt.

Testreszabott táplálási program
Minden falatot az adott fajta egyedi igényeire terveztünk

A Royal Canin fajtatápok kifejezetten az adott fajta egyedi igényeire szabva biztosítják a lehető legprecízebb táplálási megoldást. A fajtatápok segítenek megakadályozni a fajtaspecifikus betegségek kialakulását, figyelembe veszik az adott fajta érzékenységeit, és a számukra lehető legpontosabban összeállított táplálási programmal igyekeznek biztosítani a fajta jellegének és egészségének megőrzését.