Pug Puppy

Pug Puppy

A ROYAL CANIN® Pug Puppy tápot kifejezetten a fiatal mopsz tápanyagszükségleteinek szem előtt tartásával állítottuk össze, hogy biztosítsa a lehető legprecízebb táplálási megoldást. A Pug Puppy fajtatáp 10 hónaposnál fiatalabb kölyökkutyák számára készült. Fajtatápunkban megtalálhatóak mindazok a tápanyagok, melyekre az egészséges növekedéshez a fajtának szüksége van. Minden termékünk átfogó minőségellenőrzési eljáráson esik át a tápok optimális minőségének biztosítása, illetve a kölyökkutya különleges igényeinek és életmódjának való megfelelés érdekében. A ROYAL CANIN® Pug Puppy táp egy teljes értékű és kiegyensúlyozott táp.

Dehidratált baromfifehérje, rizs, kukorica, állati zsiradékok, cukorrépapép, növényi fehérje kivonat, kukoricaliszt, kukoricaglutén, hidrolizált állati fehérjék, ásványi sók, halolaj, szójaolaj, frukto-oligoszacharidok, élesztő-hidrolizátum (mannán-oligoszacharidok forrása), borágó olaj, bársonyvirág kivonat (lutein forrás).

Mi teszi egyedivé a mopsz kölyökkutyát?

A mopsz egy intelligens, figyelmes és barátságos fajta. A mopszra jellemző a makacsság, így nevelésére kellő időt kell fordítanunk, és már kölyökkorban elkezdenünk. Fontos számára a rendszeres testmozgás, hogy ideális testsúlyát és megfelelő izomzatát fenntartsuk. A fiatal mopsz számára a növekedés rendkívül fontos életszakasz, ezért fontos, hogy a kölyökkutya tápja tartalmazza mindazokat a tápanyagokat, amelyek támogatják a kölyökkutya egészséges növekedését.

PROBLÉMÁS BŐR

A ráncos bőrű mopsz ápolása kellő odafigyelést igényel, a bőrredők befülledhetnek és nem kívánt nedvesség maradhat vissza bennük, már fiatal kortól kezdve fontos támogatni a kutya bőrének egészségét.

ERŐS IZOMZAT

Kompakt test, tömzsi és széles testalakulás jellemzi. A megfelelő izomtömeg és izomalakulás már kölyökkorban nagyon fontos.

BRACHYCEPHAL KUTYAFAJTA

A mopsz fajtának nagyon különleges jellemzői vannak: nagy fej, zömök test rövid, széles izmokkal. Különleges állkapcsa és vastag ajkai miatt nehezen tudja megragadni a táplálékot. A mopsz hajlamos arra is, hogy megrágás nélkül nyelje le a táplálékot. 

Mi teszi különlegessé a kölyök fajtatápot?

Speciális, fajtára szabott tápszemcse

A ROYAL CANIN® Pug Puppy tápszemcséje kifejezetten a mopsz állkapcsának megfelelően van kialakítva. A mopsz különleges alakú állkapcsa és vastag ajkai miatt elég nehezen tudja megragadni a táplálékot, ezért e formula tápszemcséjének alakja és mérete megkönnyíti a kutya számára a tápszemcse megragadását, emellett arra ösztönzik a kutyát, hogy lenyelés előtt szétrágja a tápszemcséket, ami hozzájárul a jó szájhigiéniához.

Immunrendszer támogatása

E kulcsfontosságú növekedési időszakban a kölyökkutya immunrendszere fokozatosan fejlődik – ezért a Pug Puppy egy szabadalmazott antioxidáns komplexet (nélkülözhetetlen E-vitamint) tartalmaz, hogy támogassa a kölyökkutya természetes védekező rendszerét.

Egészséges bőr

A Pug Puppy táp egyedülálló összetétele az EPA és a DHA nevű omega-3 zsírsavakat tartalmazza egy különleges tápanyag-komplex mellett, hogy táplálja a kölyökkutya bőrét és támogassa annak védvonal funkcióját – így elősegíti a bőr optimális egészségének megőrzését.

Egészséges emésztés

A Pug Puppy táp a fiatal kölyökkutya emésztőszervi egészségét támogató, gondosan kiválogatott tápanyagokat is tartalmaz, mint a kitűnő minőségű fehérjék (L.I.P. - kitűnően emészthető, válogatott fehérje) és prebiotikumok. Ezek segítenek megőrizni a bélflóra egészséges egyensúlyát, ezáltal hozzájárulnak a jó bélsárminőség fenntartásához.

Testreszabott táplálási program
Minden falatot az adott fajta egyedi igényeire terveztünk

A Royal Canin fajtatápok kifejezetten az adott fajta egyedi igényeire szabva biztosítják a lehető legprecízebb táplálási megoldást. A fajtatápok segítenek megakadályozni a fajtaspecifikus betegségek kialakulását, figyelembe veszik az adott fajta érzékenységeit, és a számukra lehető legpontosabban összeállított táplálási programmal igyekeznek biztosítani a fajta jellegének és egészségének megőrzését.