Ragdoll Adult

Ragdoll Adult

A ROYAL CANIN® Ragdoll Adult tápot kifejezetten a ragdoll macska specifikus igényei, szokásai és egészségügyi igényei figyelembevételével állítottuk össze, biztosítva ezzel a lehető legprecízebb táplálási megoldást a fajta egyedi igényeire szabva. A Ragdoll Adult táp 12 hónapos kortól etethető a macskákkal. Fajtatápunkban megtalálhatóak mindazok a tápanyagok, melyekre az egészséges élethez a fajtának szüksége van. Minden termékünk átfogó minőségellenőrzési eljáráson esik át a tápok optimális minőségének biztosítása, illetve a macska különleges igényeinek és életmódjának való megfelelés érdekében. A ROYAL CANIN® Ragdoll Adult táp egy teljes értékű és kiegyensúlyozott táp.

Dehidratált baromfifehérje, kukorica, állati zsiradékok, növényi fehérje kivonat, búza, kukoricaglutén, rizs, hidrolizált állati fehérjék, növényi rostok, búzaliszt, cikória pép, ásványi sók, halolaj, szójaolaj, élesztő és annak részei, frukto-oligoszacharidok, Psyllium maghéj és mag, élesztő-hidrolizátum (mannán-oligoszacharidok forrása), borágó olaj, rákféleségekből készült hidrolizátum (glükózamin forrás), bársony- virág kivonat (lutein forrás), porc hidrolizátum (kondroitin forrás).dehidratált baromfifehérje, kukorica, állati zsiradékok, növényi fehérje kivonat*, búza, kukoricaglutén, rizs, hidrolizált állati fehérjék, növényi rostok, búzaliszt, cikória pép, ásványi sók, halolaj, szójaolaj, élesztő és annak részei, frukto-oligoszacharidok, Psyllium maghéj és mag, élesztő-hidrolizátum (mannán-oligoszacharidok forrása), borágó olaj, rákféleségekből készült hidrolizátum (glükózamin forrás), bársony- virág kivonat (lutein forrás), porc hidrolizátum (kondroitin forrás).

Mi teszi különlegessé a ragdoll macskát?

A ragdoll simulékony természetével, selymes szőrzetével és rabul ejtő, világító kék szemeivel hódít. A fajtát a korai 60-as években tenyésztette ki egy amerikai tenyésztő. A név a cica közismerten elernyedő izmaiból származik, mely olyanná teszi őt, mint egy puha rongybaba.

FÉNYES ÉS GYÖNYÖRŰ BUNDA

A bőr és a szőrzet hűen tükrözi a macska általános egészségi állapotát. A ragdoll selymes és káprázatosan puha bundája pedig megkoronázza szépségét. Szőrzete a nyaka körül a leghosszabb és legsűrűbb, így az egy tekintélyes nyakfordrot képez.

AZ EGYIK LEGNAGYOBB MACSKAFAJTA!

A ragdoll hosszú, súlyos csontozata miatt táplálékának minden olyan tápanyagára szüksége van, amely a csontok és az ízületek egészségéhez kell fölösleges kalóriabevitel nélkül. Ugyanakkor, a más nagytermetű macskákhoz hasonlóan izmai és csontozata nagy igénybevételnek vannak kitéve.

NAGY SZÍVE TÖRŐDÉST IGÉNYEL

A fajtára jellemző a szívbetegségekre való hajlam. A megfelelő táplálás fontos szerepet játszik a szív egészségének megőrzésében.

Mi teszi különlegessé a fajtatápot?

Speciális, fajtára szabott tápszemcse

A ROYAL CANIN® Ragdoll Adult táp szemcséjét kifejezetten a ragdoll macskák számára alakítottuk ki. A tápszemcse jól illeszkedik a ragdoll macska széles állkapcsához, ezzel elősegítve, hogy könnyen felvegye a tápot, és támogassa a rágást, ami elősegíti a jó szájhigiéniát.

Egészséges bőr és szőrzet

A ragdoll macska extra puha szőrét a legjobb állapotban kell tartani, különösen a nyaki részen, ahol a leghosszabbnak és legdúsabbnak kell lennie. A Ragdoll Adult táp segít fenntartani a macska egészséges bőrét és szőrzetét tápanyagok speciális kombinációjával, mint aminosavak, vitaminok és omega-3 és 6 zsírsavak.

.

Egészséges szív

A Ragdoll Adult táp nagy mennyiségű taurint tartalmaz ami támogatja az egészséges szívműködést ragdoll macskákban.

Egészséges csontok és ízületek

A ragdoll hatalmas teste és nehéz csontjai törődést igényelnek, ezért a Ragdoll Adult táp magas EPA és DHA tartalommal rendelkezik, így támogatva a csontok és ízületek egészségét.

Húgyutak egészsége

Kiegyensúlyozott ásványi anyag összetétele révén segít megőrizni a felnőtt macska húgyutainak egészségét.

Testreszabott táplálási program
Minden falatot az adott fajta egyedi igényeire terveztünk

A Royal Canin fajtatápok kifejezetten az adott fajta egyedi igényeire szabva biztosítják a lehető legprecízebb táplálási megoldást. A fajtatápok segítenek megakadályozni a fajtaspecifikus betegségek kialakulását, figyelembe veszik az adott fajta érzékenységeit, és a számukra lehető legpontosabban összeállított táplálási programmal igyekeznek biztosítani a fajta jellegének és egészségének megőrzését.