Schnauzer Adult

Schnauzer Adult

A ROYAL CANIN® Miniature Schnauzer Adult tápot kifejezetten a törpe schnauzer tápanyagszükségleteinek szem előtt tartásával állítottuk össze, hogy biztosítsa a lehető legprecízebb táplálási megoldást. A Miniature Schnauzer Adult fajtatáp 10 hónapos kortól etethető a felnőtt és idősödő kutyákkal. Fajtatápunkban megtalálhatóak mindazok a tápanyagok, melyekre az egészséges élethez a fajtának szüksége van. Minden termékünk átfogó minőségellenőrzési eljáráson esik át a tápok optimális minőségének biztosítása, illetve a kutya különleges igényeinek és életmódjának való megfelelés érdekében. A ROYAL CANIN® Miniature Schnauzer Adult táp egy teljes értékű és kiegyensúlyozott táp.

Rizs, dehidratált baromfifehérje, kukorica, növényi fehérje kivonat, kukoricaglutén, állati zsiradékok, hidrolizált állati fehérjék, ásványi sók, cikória pép, halolaj, növényi rostok, frukto-oligoszacharidok, Psyllium maghéj és mag, szójaolaj, borágó olaj, rákféleségekből készült hidrolizátum (glükózamin forrás), bársonyvirág kivonat (lutein forrás), porc hidrolizátum (kondroitin forrás).

Mi teszi egyedivé a törpe schnauzer kutyát?

A törpe schnauzer eredetileg Németországból származik. A törpe schnauzer élénk vérmérsékletű, játékos, könnyen tanítható fajta. Figyelmes és éber társ, így házörzőnek is jó választás. Nagyon ragaszkodik gazdájához, kedvelt családi kutya mivel jól kijön a többi háziállattal és meglehetősen gyerekbarát.

ÉRZÉKENY HÚGYSZERVEK

A fajta hajlamos a húgykövek képződésére, amelyek a húgyhólyagban vagy a húgyutakban alakulnak ki. Ennek oka a kevés vizelet és a ritka vizeletürítés. Egy kiegyensúlyozott, optimális ásványianyag-tartalmú táp etetése korlátozhatja e rendellenesség előfordulását.

IDEÁLIS TESTSÚLY FENNTARTÁSA

A túlsúly kialakulásának megelőzése és az ízületek védelme érdekében olyan tápot kell kapnia, amely fokozza izomtónusát. A kutyának minden nap szüksége van testmozgásra.

GONDOSKODJUNK SZŐRZETE SZÉPSÉGÉRŐL

A schnauzer kétrétegű szőrtakarója egy drótszerű külső réteggel fedett puha aljszőrzetből áll. A megfelelő tápanyagokat tartalmazó táp segít megőrizni a kutya bundájának egészségét és szépségét.

Mi teszi különlegessé a fajtatápot?

Speciális, fajtára szabott tápszemcse

A ROYAL CANIN® Miniature Schnauzer Adult tápszemcséje kifejezetten a törpe schnauzer fajta állkapcsának megfelelően van kialakítva. A tápszemcse a törpe schnauzer állkapcsának megfelelő méretű és formájú, rágásra ösztönöz és segít fenntartani a jó szájhigiéniát.

Egészséges húgyrendszer

A Miniature Schnauzer Adult táp támogatja a húgyrendszer egészségének megőrzését. Gondosan beállított összetétele segít fenntartani a húgyrendszer egészséges működését. Tápanyag-összetétele gyakoribb ivásra is ösztönzi a kutyát, így segít fenntartani a törpe schnauzer megfelelő hidratáltságát, ezáltal is támogatva a húgyrendszer egészségét.

Intenzív színű szőrzet

A Miniature Schnauzer Adult táp optimális mennyiségben tartalmaz bizonyos aminosavakat, amelyek segítenek megőrizni a schnauzer szőrének természetes színét, függetlenül attól, hogy milyen színű a szőrzet.

Ideális testsúly

A Miniature Schnauzer Adult táp mérsékelt zsírtartalmú, ami – a rendszeres napi testmozgással párosulva – elősegíti a kutya ideális testsúlyának megőrzését.

Testreszabott táplálási program
Minden falatot az adott fajta egyedi igényeire terveztünk

A Royal Canin fajtatápok kifejezetten az adott fajta egyedi igényeire szabva biztosítják a lehető legprecízebb táplálási megoldást. A fajtatápok segítenek megakadályozni a fajtaspecifikus betegségek kialakulását, figyelembe veszik az adott fajta érzékenységeit, és a számukra lehető legpontosabban összeállított táplálási programmal igyekeznek biztosítani a fajta jellegének és egészségének megőrzését.