Shih Tzu Adult

Shih Tzu Adult

A ROYAL CANIN® Shih Tzu Adult tápot kifejezetten a Shih Tzu fajtájú kutya tápanyagszükségleteinek szem előtt tartásával állítottuk össze, hogy biztosítsa a lehető legprecízebb táplálási megoldást. A Shih Tzu Adult fajtatáp 10 hónapos kortól etethető a felnőtt és idősödő kutyákkal. Fajtatápunkban megtalálhatóak mindazok a tápanyagok, melyekre az egészséges élethez a fajtának szüksége van. Minden termékünk átfogó minőségellenőrzési eljáráson esik át a tápok optimális minőségének biztosítása, illetve a kutya különleges igényeinek és életmódjának való megfelelés érdekében. A ROYAL CANIN® Shih Tzu Adult táp egy teljes értékű és kiegyensúlyozott táp.

Rizs, dehidratált baromfifehérje, állati zsiradékok, növényi fehérje kivonat, hidrolizált állati fehérjék, növényi rostok, cukorrépapép, ásványi sók, halolaj, szójaolaj, frukto-oligoszacharidok, borágó olaj (0,1 %), bársonyvirág kivonat (lutein forrás), rákféleségekből készült hidrolizátum (glükózamin forrás), porc hidrolizátum (kondroitin forrás).

Mi teszi egyedivé a Shih Tzu kutyát?

A fajta Tibetből származik, ahol nagy tiszteletben tartották, sőt spirituális jelentőséget is tulajdonítottak neki. A Shih Tzu kínaiul azt jelenti oroszlánkutya, segítő és védelmező társ. A Shih Tzu egy erős személyiséggel rendelkező, sokszor makacs kutya. Hűséges, megbízható kiskutya, amely nem rendelkezik nagy mozgásigénnyel. Gyerekek mellé a fajta kevésbé javasolt, ám a következetes neveléssel könnyen családbarát kedvenc válik belőle.

SZŐRZETE GONDOZÁST IGÉNYEL

Lenyűgöző szőrzete kétégtelenül a Shih Tzu fajták egyik csábereje. Ám ez a gyönyörű, hosszú, sűrű hajhoz hasonlító szőrzet rendszeres ápolást és gondozást igényel.

BRACHYCEPHAL KUTYAFAJTA

A Shih Tzu rövid orrú (brachycephal) kutyafajta, ami azt jelenti, hogy a pofája szélesebb, mint amilyen hosszú. A megfelelő méretű és alakú tápszemcse megkönnyíti számára az eleség felvételét, mivel egyedi arcszerkezetéhez igazodik.

A FOGAK EGÉSZSÉGÉRE ÜGYELNI KELL

A kistestű kutyák zápfogait arányosan kevesebb csont támasztja alá, mint a nagytestű kutyákét, ezért fontos, hogy a kutya számára választott táp segítsen megőrizni a fogak egészségét.

Mi teszi különlegessé a fajtatápot?

Speciális, fajtára szabott tápszemcse

A ROYAL CANIN® Shih Tzu Adult tápszemcséje kifejezetten a Shih Tzu állkapcsának megfelelően van kialakítva. Alakja és mérete kifejezetten úgy van kialakítva, hogy a kutya könnyebben meg tudja ragadni azt. Emellett a tápszemcse arra ösztönzi a kutyát, hogy lenyelés előtt megfelelően rágja szét azt.

Egészséges bőr

A Shih Tzu Adult táp a tápanyagok olyan kombinációját tartalmazza, amely segít megőrizni a kutya bőrének egészségét, ez utóbbi viszont előnyösen befolyásolja a szőrzet egészségi állapotát. A táp összetételében szerepelnek az EPA és a DHA omega-3 zsírsavak, valamint a borágó olaj is – e zsírsavak nagyon fontos szerepet játszanak a kutya bőrének és szőrzetének táplálásában.

Egészséges fogak

A Shih Tzu Adult táp gondosan beállított összetétele hozzájárul a kutya jó szájhigiéniájának fenntartásához is. A formula a kalciummal kelátokat képező anyagokat tartalmaz, így a fogkő képződésének és felhalmozódásának lelassításával elősegíti a fogak optimális egészségének megőrzését is.

A bélsár mennyiségének és szagának csökkentése

A Shih Tzu Adult táp segít fenntartani a kutya egészséges emésztését, így hozzájárul a bélsár mennyiségének csökkentéséhez – mi több, elősegíti a bélsár kellemetlen szagának a csökkentését is.

Testreszabott táplálási program
Minden falatot az adott fajta egyedi igényeire terveztünk

A Royal Canin fajtatápok kifejezetten az adott fajta egyedi igényeire szabva biztosítják a lehető legprecízebb táplálási megoldást. A fajtatápok segítenek megakadályozni a fajtaspecifikus betegségek kialakulását, figyelembe veszik az adott fajta érzékenységeit, és a számukra lehető legpontosabban összeállított táplálási programmal igyekeznek biztosítani a fajta jellegének és egészségének megőrzését.