Siamese Adult

Siamese Adult

A ROYAL CANIN® Siamese Adult tápot kifejezetten a sziámi macska specifikus igényei, szokásai és egészségügyi igényei figyelembevételével állítottuk össze, biztosítva ezzel a lehető legprecízebb táplálási megoldást a fajta egyedi igényeire szabva. A Siamese Adult táp 12 hónapos kortól etethető a macskákkal. Fajtatápunkban megtalálhatóak mindazok a tápanyagok, melyekre az egészséges élethez a fajtának szüksége van. Minden termékünk átfogó minőségellenőrzési eljáráson esik át a tápok optimális minőségének biztosítása, illetve a macska különleges igényeinek és életmódjának való megfelelés érdekében. A ROYAL CANIN® Siamese Adult táp egy teljes értékű és kiegyensúlyozott táp.

Dehidratált baromfifehérje, növényi fehérje kivonat, kukorica, búza, állati zsiradékok, kukoricaglutén, rizs, hidrolizált állati fehérjék, cukorrépapép, ásványi sók, halolaj, élesztő és annak részei, frukto-oligoszacharidok, szójaolaj, élesztő-hidrolizátum (mannán-oligoszacharidok forrása), borágó olaj, bársonyvirág kivonat (lutein forrás).

Mi teszi különlegessé a sziámi macskát?

A Sziámi Herceg a 14. századból származik. Azokban az időkben a legendás, ősi Sziám (ma Thaiföld) földjén a sziámi macskára csodálatos, titkos kincsként tekintettek, melyet a királyi család vadul őrzött.

TESTE EGY SZOBRÁSZMŰ

A sziámi macskánál minden a hosszáról szól: karcsú alakja ad keretet szépségének és eleganciájának. Ez a macska színtiszta ügyesség és izom, így ideális súlyát mindig meg kell őriznie.

AZ EMÉSZTŐRENDSZER ÉRZÉKENYSÉGÉRE ODA KELL FIGYELNI

A sziámi macskatartók körében gyakori megfigyelés a macskák emésztőrendszerének érzékenysége.

A RÖVID, FÉNYES BUNDA GONDOZÁST IGÉNYEL

A sziámi macskának szembetűnően rövid és fényes a szőre, mely szorosan testéhez simul.

HÁROMSZÖG ALAKÚ FEJ, HOSSZÚ, EGYENES ORR

A sziámi cicák vagy nyelvükkel, vagy meglepő módon, fogukkal ragadják meg az eledelt. Ezen felül még hajlamosak is a gyors evésre, mely gyakran az ennivaló visszaöklendezését okozza.

Mi teszi különlegessé a fajtatápot?

SPECIÁLIS, FAJTÁRA SZABOTT TÁPSZEMCSE

A ROYAL CANIN® Siamese Adult táp szemcséjét kifejezetten a sziámi macskák számára alakítottuk ki. A különlegesen tervezett, cső alakú tápszemcsét a sziámi macska könnyen meg tudja ragadni hosszú és keskeny pofájával, emellett rágásra ösztönöznek és támogatják a szájhigiéniát.

KARCSÚ, IZMOS TEST

A Siamese Adult táp magas fehérje- (38%) és csökkentett zsírtartalmával (16%) segít megőrizni a macska hosszú, karcsú és izmos testalkatát. A táp L-karnitinnel gazdagított, ami fontos tápanyag az egészséges zsíranyagcsere fenntartásában.

EGÉSZSÉGES, FÉNYES SZŐRZET

Az egészséges és fényes szőrzet fenntartásához a Siamese Adult táp speciális aminosavakat, vitaminokat, omega-3 és omega-6 zsírsavakat tartalmaz. Ezek a tápanyagok hozzájárulnak a bőr egészségének megőrzéséhez is.

EGÉSZSÉGES EMÉSZTÉS

A sziámi macskák prediszponáltak emésztési érzékenységre, ezért a Siamese Adult táp kitűnően emészthető fehérjét (L.I.P. - kitűnően emészthető, válogatott fehérje) és prebiotikumokat tartalmaz a kiegyensúlyozott bélflóra támogatásához.

A HÚGYUTAK EGÉSZSÉGE

Kiegyensúlyozott ásványi anyag összetétele révén segít megőrizni a felnőtt macska húgyutainak egészségét.

Testreszabott táplálási program
Minden falatot az adott fajta egyedi igényeire terveztünk

A Royal Canin fajtatápok kifejezetten az adott fajta egyedi igényeire szabva biztosítják a lehető legprecízebb táplálási megoldást. A fajtatápok segítenek megakadályozni a fajtaspecifikus betegségek kialakulását, figyelembe veszik az adott fajta érzékenységeit, és a számukra lehető legpontosabban összeállított táplálási programmal igyekeznek biztosítani a fajta jellegének és egészségének megőrzését.