West Highland White Terrier Adult

West Highland White Terrier Adult

A ROYAL CANIN® West Highland White Terrier Adult tápot kifejezetten a West Highland White Terrier tápanyagszükségleteinek szem előtt tartásával állítottuk össze, hogy biztosítsa a lehető legprecízebb táplálási megoldást. A West Highland White Terrier Adult fajtatáp 10 hónapos kortól etethető a felnőtt és idősödő kutyákkal. Fajtatápunkban megtalálhatóak mindazok a tápanyagok, melyekre az egészséges élethez a fajtának szüksége van. Minden termékünk átfogó minőségellenőrzési eljáráson esik át a tápok optimális minőségének biztosítása, illetve a kutya különleges igényeinek és életmódjának való megfelelés érdekében. A ROYAL CANIN® West Highland White Terrier Adult táp egy teljes értékű és kiegyensúlyozott táp.

Kukoricaliszt, dehidratált baromfifehérje, rizs, kukorica, állati zsiradékok, hidrolizált állati fehérjék, dehidratált sertésfehérje, búza, cikória pép, szójaolaj, halolaj, ásványi sók, lenmag (0,5%), frukto-oligoszacharidok, borágó olaj (0,1 %), bársonyvirág kivonat (lutein forrás), rákféleségekből készült hidrolizátum (glükózamin forrás), porc hidrolizátum (kondroitin forrás).

Mi teszi egyedivé a West Highland White Terrier kutyát?

A fajta Skóciából származik, ahol kezdetben róka- és borzvadászatra alkalmazták, mára azonban elképesztő "karriert" futott be családi kedvencként. Az ugyan kis méretű, de energiával teli West Highland White Terrier – más néven „Westie” – egyike a legnépszerűbb kutyafajtáknak a terrierek csoportján belül. Kicsi, ám erős testfelépítésű kutya, nem kevés önbizalommal, néha már csintalan megjelenéssel. Barátságos természetű, éber társ, aki gyorsan tanul.

FONTOS A SZŐRZET ÉS BŐRÁPOLÁS

A Westie hajlamos a bőrbetegségekre, így elengedhetetlen a megfelelő gondozás. Jellegzetes és durva fehér szőrzete különleges ápolást igényel minőségének és egészségének megőrzése érdekében. Kissé hullajtja szőrét, de rendszeres fésüléssel megelőzhető a probléma. A megfelelő táp sokat segít abban, hogy ne korpásodjon, és ezáltal a vakaródzás is megelőzhető. 

MEGLEPŐEN ELLENÁLLÓ

Ahogyan a kistestű kutyák többsége, úgy a Westie is hosszú élettartmú kutya. Érdemes ügyelni rá, hogy a korral változnak a kutya igényei, a megfelelő táplálással sokat tehetünk egészségéért és megkönyíthetjük számára az öregedés folyamatát.

A FOGAK EGÉSZSÉGÉRE ÜGYELNI KELL

A kistestű kutyák zápfogait arányosan kevesebb csont támasztja alá, mint a nagytestű kutyákét, ezért fontos, hogy a kutya számára választott táp segítsen megőrizni a fogak egészségét. A megfelelő szájhigiénia a Westie esetében is kulcsfontosságú, mivel a fajta hajlamosabb a fogászati problémákra és a fogkőképződésre.

Mi teszi különlegessé a fajtatápot?

Speciális, fajtára szabott tápszemcse

A ROYAL CANIN® West Highland White Terrier Adult tápszemcséje kifejezetten a Westie állkapcsának megfelelően van kialakítva. A tápszemcse kalciummal kelátokat képező anyagokat tartalmaz, így segít lelassítani a fogkő képződését és felhalmozódását, ezáltal támogatja a jó szájhigiéniát.

Egészséges szőrzet

A West Highland White terrier további jellemzője a durva szőrzet és a finom bőr, ezért a táp a szőrnövekedést támogató meghatározott aminosavakat, valamint bőrtápláló hatású, borágó olajból és lenmagból származó zsírsavakat is tartalmaz. A táp a tápanyagok és az omega-3 zsírsavak (EPA és DHA) különleges komplexét tartalmazza, hogy segítsen megőrizni a Westie bőrének és szőrzetének egészségét.

Egészséges bőr

A West Highland White Terrier Adult táp a tápanyagok és az omega-3 zsírsavak (EPA és DHA) különleges komplexét tartalmazza, hogy segítsen megőrizni a Westie bőrének és szőrzetének egészségét.

Kielégíti a válogatós kutyák étvágyát is

A táp kielégíti a legválogatósabb kutyák étvágyát is, mivel a fokozott ízletesség érdekében kivételes ízesítő anyagok gondosan összeállított kombinációját tartalmazza.

Testreszabott táplálási program
Minden falatot az adott fajta egyedi igényeire terveztünk

A Royal Canin fajtatápok kifejezetten az adott fajta egyedi igényeire szabva biztosítják a lehető legprecízebb táplálási megoldást. A fajtatápok segítenek megakadályozni a fajtaspecifikus betegségek kialakulását, figyelembe veszik az adott fajta érzékenységeit, és a számukra lehető legpontosabban összeállított táplálási programmal igyekeznek biztosítani a fajta jellegének és egészségének megőrzését.