Yorkshire 12x

Yorkshire 12x

A ROYAL CANIN® Yorkshire Terrier in Loaf (pástétom formájú) tápot kifejezetten a felnőtt Yorkshire Terrier tápanyagszükségleteinek szem előtt tartásával állítottuk össze. A Yorkshire Terrier in Loaf fajtatáp 10 hónapos kortól etethető a felnőtt és idősödő kutyákkal. Fajtatápunkban megtalálhatóak mindazok a tápanyagok, melyekre az egészséges élethez a fajtának szüksége van. Minden termékünk átfogó minőségellenőrzési eljáráson esik át a tápok optimális minőségének biztosítása, illetve a kutya különleges igényeinek és életmódjának való megfelelés érdekében. A ROYAL CANIN® Yorkshire Terrier in Loaf egy teljes értékű és kiegyensúlyozott táp.

Hús és állati származékok, növényi eredetű származékok, gabonafélék, ásványi anyagok, olajok és zsírok, különféle cukrok. 

Mi teszi egyedivé a Yorkshire Terrier kutyát?

A Yorkshire Terrier története Skóciában kezdődött, a 19. század elején, amikor az ipari forradalom hatása miatt a bányászok a többi munkással együtt Glasgow-ból York-ba vándoroltak. Magukkal vitték a Skót terriereket, a Yorkie elődjét, akiket a patkányok bányákból történ kikergetésére és nyulak vadászatára tenyésztettek. A Yorkshire Terrier legismertebb jellemzője a szembeötlően szép szőrzet. Szőrzete kivételesen finom és hosszú, és soha nem hagyja abba a növekedést. A Yorkie soha nem vedlik, és gyönyörű bundája különleges tápanyagokat igényel ahhoz, hogy puha és selymes maradjon.

SZŐRE FOLYAMATOSAN NŐ, SOSEM VEDLIK

A Yorkshire Terrier nem vedlik, folyamatosan nő a szőre (havonta 1-1.5 cm-t). Hosszú, selymes tapintású szőrzete van, melynek különleges figyelemre van szüksége – napi egyszeri fésülés, kefélés és havonta egy teljes körű ápolás. Mivel nincs aljszőrzete, a Yorki etöbb külső veszélynek is ki van téve, figyelnünk kell a bőrére és ha bármilyen sebet és/vagy bőrirritációt látunk, forduljunk állatorvoshoz.

VÁLOGATÓS

Természetéből adódóan a Yorkshire Terrier nagyon válogatós tud lenni, így nehéz táplálni. Ne adjuk be könnyen a derekunkat követeléseinek, és lehetőleg kerüljük a különböző nasikkal és más táplálék-kiegészítőkkel való jutalmazást, amellyel csak még inkább olajat öntünk a tűzre.

Mi teszi különlegessé a nedves fajtatápot?

Egyedi, fajtára szabott, pástétom állagú falatok

A kifejezetten Yorkshire Terriereknek kialakított pástétom állag megfelel a fajta egyedi preferenciájának. Ennek az ízletes pástétomnak az illata és a puhasága megfelel még a legválogatósabb Yorkshire Terrierek ízlésének is.

Egészséges szőrzet és bőr

A táp hozzájárul a bőr és a hosszú szőrzet egészségesen tartásához. Gondosan kiválogatott, optimális hatású tápanyagok különleges elegyét tartalmazza annak érdekében, hogy segítsen a kutyának megőrizni fénylő és csillogó bundáját.

Étvágyserkentő hatás

A táp állagát úgy alakították ki, hogy az fokozza a táp ízletességét és segítsen serkenteni a kutya étvágyát. Ennek az ízletes pástétomnak az illata és a puhasága megfelel még a legválogatósabb Yorkshire Terrierek ízlésének is.

Jó bélsárminőség

A táp pontosan beállított tápanyagtartalma révén támogatja az egészséges emésztést is, és hozzájárul a jó bélsárminőséghez.

Testreszabott táplálási program
Minden falatot az adott fajta egyedi igényeire terveztünk

A Royal Canin fajtatápok kifejezetten az adott fajta egyedi igényeire szabva biztosítják a lehető legprecízebb táplálási megoldást. A fajtatápok segítenek megakadályozni a fajtaspecifikus betegségek kialakulását, figyelembe veszik az adott fajta érzékenységeit, és a számukra lehető legpontosabban összeállított táplálási programmal igyekeznek biztosítani a fajta jellegének és egészségének megőrzését.