Yorkshire Adult

Yorkshire Adult

A ROYAL CANIN® Yorkshire Terrier Adult tápot kifejezetten a Yorkshire Terrier tápanyagszükségleteinek szem előtt tartásával állítottuk össze, hogy biztosítsa a lehető legprecízebb táplálási megoldást.A Yorkshire Terrier Adult fajtatáp 10 hónapos kortól etethető a felnőtt és idősödő kutyákkal. Fajtatápunkban megtalálhatóak mindazok a tápanyagok, melyekre az egészséges élethez a fajtának szüksége van. Minden termékünk átfogó minőségellenőrzési eljáráson esik át a tápok optimális minőségének biztosítása, illetve a kutya különleges igényeinek és életmódjának való megfelelés érdekében. A ROYAL CANIN® Yorkshire Terrier Adult táp egy teljes értékű és kiegyensúlyozott táp.

Dehidratált baromfifehérje, kukoricaliszt, rizs, állati zsiradékok, növényi fehérje kivonat, kukorica, hidrolizált állati fehérjék, kukoricaglutén, növényi rostok, cukorrépapép, halolaj, ásványi sók, szójaolaj, élesztő és annak részei, frukto-oligoszacharidok, élesztő-hidrolizátum (mannán-oligoszacharidok forrása), borágó olaj (0,1 %), rákféleségekből készült hidrolizátum (glükózamin forrás), bársonyvirág kivonat (lutein forrás), porc hidrolizátum (kondroitin forrás).

Mi teszi egyedivé a Yorkshire Terrier kutyát?

A Yorkshire Terrier története Skóciában kezdődött, a 19. század elején, amikor az ipari forradalom hatása miatt a bányászok a többi munkással együtt Glasgow-ból York-ba vándoroltak. Magukkal vitték a Skót terriereket, a Yorkie elődjét, akiket a patkányok bányákból történ kikergetésére és nyulak vadászatára tenyésztettek. A Yorkshire Terrier legismertebb jellemzője a szembeötlően szép szőrzet, mely kivételesen hosszú, és soha nem hagyja abba a növekedést. A Yorkie soha nem vedlik, és gyönyörű bundája különleges tápanyagokat igényel ahhoz, hogy puha és selymes maradjon.

SZŐRE FOLYAMATOSAN NŐ, SOSEM VEDLIK

A Yorkshire Terrier nem vedlik, folyamatosan nő a szőre (havonta 1-1.5 cm-t). Hosszú, selymes tapintású szőrzete van, melynek különleges figyelemre van szüksége – napi egyszeri fésülés, kefélés és havonta egy teljes körű ápolás. Mivel nincs aljszőrzete, a Yorkie több külső veszélynek is ki van téve, figyelnünk kell a bőrére és ha bármilyen sebet és/vagy bőrirritációt látunk, forduljunk állatorvoshoz.

VÁLOGATÓS

Természetéből adódóan a Yorkshire Terrier nagyon válogatós tud lenni, így nehéz táplálni. Ne adjuk be könnyen a derekunkat követeléseinek, és lehetőleg kerüljük a különböző nasikkal és más táplálék-kiegészítőkkel való jutalmazást, amellyel csak még inkább olajat öntünk a tűzre.

HAJLAMOS A FOGKŐRE

Hajlamos a fogkőre, így a Yorkshire Terriert ösztönözni kell a rágásra. A száraz kutyatáp segít megtisztítani a fog felszínét, a rágás pedig beindítja a nyáltermelést, melynek pozitív antibakteriális hatása van. Végül, de nem utolsó sorban a rendszeres fogtisztítás különösen ajánlott a Yorkie-nak.

Mi teszi különlegessé a fajtatápot?

Speciális, fajtára szabott tápszemcse

Krmivo obsahuje kvalitní bílkoviny a vybrané látky vázající vápník, které snižují tvorbu zubního kamene.

Zdravá srst

Krmivo je obohaceno o omega-3 mastné kyseliny (EPA a DHA), omega-6 mastné kyseliny, olej z brutnáku lékařského a biotin. Díky tomuto pečlivě připravenému složení pomáhá udržovat dlouhou srst jorkšírského teriéra zdravou a lesklou.

Uspokojí vybíravé jedince

Složení uspokojí i ty nejvybíravější jedince. V každé granuli se ukrývá kombinace výjimečných chutí a kvalitních bílkovin, po kterých se bude oblizovat nejeden mlsoun.

Zdravé stárnutí

Vybrané živiny dodají starším psům vše potřebné pro bezproblémové a zdravé stárnutí.

Testreszabott táplálási program
Minden falatot az adott fajta egyedi igényeire terveztünk

A Royal Canin fajtatápok kifejezetten az adott fajta egyedi igényeire szabva biztosítják a lehető legprecízebb táplálási megoldást. A fajtatápok segítenek megakadályozni a fajtaspecifikus betegségek kialakulását, figyelembe veszik az adott fajta érzékenységeit, és a számukra lehető legpontosabban összeállított táplálási programmal igyekeznek biztosítani a fajta jellegének és egészségének megőrzését.