Yorkshire Puppy

Yorkshire Puppy

A ROYAL CANIN® Yorkshire Terrier Puppy tápot kifejezetten a fiatal Yorkshire Terrier tápanyagszükségleteinek szem előtt tartásával állítottuk össze, hogy biztosítsa a lehető legprecízebb táplálási megoldást. A Yorkshire Terrier Puppy fajtatáp 10 hónapos korig etethető a kölyökkutyákkal. Fajtatápunkban megtalálhatóak mindazok a tápanyagok, melyekre az egészséges növekedéshez a fajtának szüksége van. Minden termékünk átfogó minőségellenőrzési eljáráson esik át a tápok optimális minőségének biztosítása, illetve a kölyökkutya különleges igényeinek és életmódjának való megfelelés érdekében. A ROYAL CANIN® Yorkshire Terrier Puppy táp egy teljes értékű és kiegyensúlyozott táp.

Dehidratált baromfifehérje, rizs, kukoricaliszt, állati zsiradékok, növényi fehérje kivonat, cukorrépapép, hidrolizált állati fehérjék, ásványi sók, szójaolaj, halolaj, élesztő és annak részei, frukto-oligoszacharidok (0,34 %), élesztő-hidrolizátum (mannán-oligoszacharidok forrása), borágó olaj, élesztő kivonat (béta-glükánok forrása), bársonyvirág kivonat (lutein forrás). 

Mi teszi egyedivé a Yorkshire Terrier kölyökkutyát?

Oroszlánt megszégyenítő bátorság egy kicsiny testbe zárva… A Yorkshire Terrier bátor, élénk, csupaszív, és erősen kötődik a gazdájához. Ugyanakkor lobbanékony és csökönyös, ugatással jelez, ha szükség van rá. Könnyen alkalmazkodik a lakásban való tartáshoz. Nagyon hosszú, sima és selymes szőrük állandóan nő, ezért különösen fontos, hogy a kutyájával etetett táp olyan tápanyagokat tartalmazzon, amelyek hozzájárulnak a szőrzet egészségének fenntartásához.

SZŐRE FOLYAMATOSAN NŐ, MÉGSEM VEDLIK

A Yorkshire Terrier nem vedlik, szőre folyamatosan nő (havonta 1-1.5 cm-t). Hosszú, selymes tapintású szőrzete különleges figyelemet igényel – napi egyszeri fésülés, kefélés és havonta egy teljes körű ápolás. Mivel nincs aljszőrzete, a Yorkie több külső veszélynek is ki van téve, például a hidegnek, a melegnek, az esőnek, a városi szennyezéseknek, így figyelnünk kell a bőrére, és ha bármilyen sebet és/vagy bőrirritációt látunk, forduljunk állatorvoshoz.

FONTOS A TANÍTÁS

A Yorkshire Terrier ugyan egy kisméretű kutya, azonban eredetéből adódóan követelőző, olykor domináns természetű. Alapvető fontosságú, hogy megfelelően képezzük annak érdekében, hogy kontrollálni tudjuk.

VÁLOGATÓS KISKUTYA

Természetéből adódóan a Yorkshire Terrier nagyon válogatós tud lenni, így nehéz táplálni. Ne adjuk be könnyen a derekunkat követeléseinek, és lehetőleg kerüljük a különböző nasikkal és más táplálék-kiegészítőkkel való jutalmazást, amellyel csak még inkább olajat öntünk a tűzre.

Mi teszi különlegessé a fajtatápot?

Speciális, fajtára szabott tápszemcse

A ROYAL CANIN® Yorkshire Terrier Puppy tápszemcséje kifejezetten a Yorkie kölyökkutya számára van kialakítva. A különleges tápszemcse a kalciummal kelátot képező anyagokat is tartalmazza a kölyökkutya jó szájhigiéniájának megőrzése és a fogkő képződésének és felhalmozódásának lelassítása érdekében.

Immunrendszer támogatása

Mivel a fiatal Yorkshire Terrier immunrendszere fokozatosan fejlődik, a táp egy szabadalmazott antioxidáns komplexet – benne E-vitamint – tartalmaz, hogy támogassa a kölyökkutya természetes védekező rendszerét e fontos növekedési időszak során.

Egészséges szőrzet és bőr

A táp gondosan beállított mennyiségű omega-3 zsírsavakkal (EPA és DHA) és omega-6 zsírsavakkal (borágó olajból), valamint biotinnal van kiegészítve. E nagyon előnyös hatású tápanyagok kombinációja segít egészségesen tartani a kölyökkutya szőrzetét.

Egészséges emésztés

A táp kitűnő minőségű fehérjét (L.I.P. - kitűnően emészthető, válogatott fehérje) és prebiotikumokat is magukban foglaló tápanyagokat tartalmaz, melyek segítenek fenntartani a kölyökkutya bélflórájának egészséges egyensúlyát, ami hozzájárul a bélsár jó minőségéhez.

Testreszabott táplálási program
Minden falatot az adott fajta egyedi igényeire terveztünk

A Royal Canin fajtatápok kifejezetten az adott fajta egyedi igényeire szabva biztosítják a lehető legprecízebb táplálási megoldást. A fajtatápok segítenek megakadályozni a fajtaspecifikus betegségek kialakulását, figyelembe veszik az adott fajta érzékenységeit, és a számukra lehető legpontosabban összeállított táplálási programmal igyekeznek biztosítani a fajta jellegének és egészségének megőrzését.